ΤΟ PORNHUB “ΜΙΛΗΣΕ”: Ο Έλληνας «ολοκληρώνει» σε 8 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα

Κοινοποίηση:
821302

Τα στερεότυπα σχετικά με το σeξ και το πώς το κάνουν σε όλο τον πλανήτη είναι πολλά: Ξενέpωτοι Βρετανοί, παθιασμένοι Γάλλοι, πέφτουλες Ιταλοί και φυσικά ο αιώνιος Greek lover. Το Ρornhub, η διάσημη ιστοσελίδα ποpνογραφικού περιεχομένου, έρχεται να συμπληρώσει ακόμα μια στατιστική, στηριγμένη σε ένα ενδιαφέρον εύρημα. Ποιος τελειώνει πιο γρήγορα και ποιος έχει τις μεγαλύτερες αντοχές;

 

Τα δεδομένα του Pornhub στηρίζονται σε στατιστικές παραμονής στην πλατφόρμα του― κριτήριο επισφαλές, όμως όχι και για πέταμα. Θεωρητικά, υποθέτει το Pornhub, ο χρήστης δεν παραμένει στο site για πολλή ώρα αφότου έχει ολοκληρώσει. Συλλέγοντας λοιπόν δεδομένα κατά τη διάρκεια του φετινού φθινοπώρου από χρήστες από κάθε γωνιά του πλανήτη, συνέταξε έναν διαδραστικό χάρτη.

Αρνητικό βραβείο παίρνουν οι Ιρακινοί, με τον οργασμό τους να έρχεται στα 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Οι Αφρικανοί, πέρα από τα προνομιούχα μεγέθη που διαθέτουν, φαίνεται πως κάνουν και σeξ με διάρκεια, καθώς σε όλες τις χώρες σημειώνεται μέσος όρος σχεδόν 12 με 13 λεπτά. Στο Τόγκο και τη Δυτική Σαχάρα παρατηρούνται οι ανώτεροι χρόνοι με 15’30» και 16′ αντίστοιχα. Επιπλέον, οι Κινέζοι μπορεί να υστερούν σε μέγεθος αλλά φαίνεται πως το πάνε καλά με τη διάρκεια (14’34»).

Η Ελλάδα βρίσκεται σχετικά χαμηλά στην διεθνή κατάταξη της διάρκειας. Με βάση το Pornhub, ο Έλληνας τελειώνει σε 8 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Είναι πλήγμα σαφώς, ωστόσο ο Έλληνας έχει περάσει και χειρότερα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: