ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΧΡΗΜΑ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ;

Κοινοποίηση:
ADONIS-NEVRA

Έχουμε ξαναπεί, ότι ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης πρέπει να μας θεωρεί εντελώς ηλιθίους. Κι όταν λέμε «μας θεωρεί», δεν εννοούμε πλέον εμάς που τρίβουμε τα μάτια μας καθημερινά με τις ταλαντώσεις, τις κωλοτούμπες και τις προκλητικές δηλώσεις του, αλλά τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, η γνώμη της Εκκλησίας εκφράζει ένα υποσύνολο της κοινωνίας και «η κυβέρνηση δε μπορεί να νομοθετεί για ένα υποσύνολο της κοινωνίας, αλλά για το σύνολο της κοινωνίας», που – να υποθέσουμε – είναι αυτοί που επιθυμούν την νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Χρειάζεται πραγματικά μεγατόνους θράσους, αλλά και αλαζονείας για να ξεστομίζει κανείς τέτοιες ανοησίες. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς τη θεώρηση, ότι η Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία παρεμπιπτόντως δεν εκφράζει απλά γνώμη, αλλά τους ρητούς κανόνες της επίσημης θρησκείας του ελληνικού κράτους, που ασπάζεται η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, εκπροσωπεί μία «υπο-ομάδα» της ελληνικής κοινωνίας;

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο απερίγραπτος αυτός τύπος, που θεωρεί τον εαυτό του ικανό να μας πείσει και ότι ο γάιδαρος πετάει, δήλωσε:

«Είναι λογικό η Εκκλησία να είναι πιο συντηρητική σε τέτοιου είδους ζητήματα; Προφανώς και ναι. Η Εκκλησία υπερασπίζεται τη χριστιανική ηθική. Δεν επιβάλλουμε εμείς κάτι στην Εκκλησία, ούτε θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Οι κυβερνήσεις όμως δεν νομοθετούν για ένα υποσύνολο της κοινωνίας, νομοθετούν για το σύνολο της κοινωνίας. Είναι λίγο διαφορετικός ο ρόλος. Άλλος είναι ο ρόλος της Εκκλησίας, σεβαστός απολύτως, άλλος είναι ο ρόλος των κυβερνήσεων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

53 Σχόλια

  1. υποσυνολο ρε καραγκιοζοπηθικε ειναι η εκλησια ρε σκουπιδι?το συνταγμα μας βασιζεται στον τριαδικο θεο που εσεις τον εχετε ξεχασει.διαβασε λιγο για την επανασταση του 21 σε αυτη την πιστη βασιστηκε ο ελληνικοσ λαοσ και ξεσηκωθηκε για να εισαι εσυ ελεθεροσ σημερα για να μασ λεσ μαλακιες.

  2. Ο βιολογικός χρόνος περνάει τάχιστα. Όσο και να πλουτίσεις, όσο και να ικανοποιήσεις τη ματαιοδοξία σου το τέλος της διαδρομής σου είναι κοντά και είναι συγκεκριμένο. Πουλούσε βιβλία της αρχαίας ελληνικής γραμματείας αλλά ποτέ δε διάβασε ένα. Αν κανένας θυμάται ακόμα τον Πάγκαλο, για ποιο λόγο τον θυμάται;

  3. Όλοι τον θυμούνται Θεσσαλονίκη τότε όταν πρωτοβγηκε και πολλά λεγόνταν για αυτές τις …προωθητικές παρέες.
    Ε όχι, ο Αντωνάκης ο Κανάκης, και οπισθοδρομικούς και Αφγανους επειδή δεν γουστάρουμε την ανωμαλία. Αυτό πάνε να κάνουν, όποιος λέει τα αυτονόητα είναι τρελός.
    Και διάλεξαν την εκπομπή που έχει τηλεθέαση για να περάσουν τα μνμ τους. Ρε Ουστ από δω…

  4. Άντε ρε ανοργασμικη μαϊμού που θα μας κουνάς και το δάχτυλο!!!! Πούλα κάνα βιβλίο εκεί στους ηλίθιους που απευθύνεσαι! Άσχημη κουρ@δοφ@τσ@!!!!!!! Ο Χριστός πάντα θα νικάει!!!!!!

  5. Τζουτζουκο ξεφτίλα κάνε ένα δημοψήφισμα να δούμε ποιος είναι το υποσύνολο….αρχ@@@@δι

  6. Ο Μπουμπούκος είναι μεταξύ των άλλων μοιχός. Τεκνοποίησε εκτός γάμου με την μοιχαλίδα Μανωλίδου το γένος Καραγιαννίδου.
    Απορώ πως ο πρώτος σύζυγος της επέτρεψε να εξακολουθεί να φέρει το επώνυμο του.
    Πρόκειται για πολύ καλό ζωγράφο, εξαιρετικά ταλαντούχο με έργο στην αρχαία μας καλαισθησία.

  7. Μπουμπούκο και Ν.Δ δεν πήρατε χαμπάρι τι σας ετοιμάζουμε στις ευρωεκλογές. Δεν ακούτε ούτε τα καμπανάκια, ούτε τις καμπάνες.

  8. Κι εμείς οι λίγοι Έλληνες δε μπορούμε να ανεχόμαστε υποκείμενα να μας κυβερνούν και να μας κουνούν και το δάχτυλο.
    Σύντομα θα λάβεις και εσύ και οι υπόλοιποι δωσίλογοι τον πραγματικό μισθό σου.

  9. Επειδή δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή για τους νεοταξιτες ένα από τα μελλοντικά τους βήματα θα είναι υποχρεωτική στείρωση μετά τράπεζα σπέρματος και μετά εξετάσεις για το αν είσαι ικανός για γονέας Κ τεχνίτη γονιμοποίηση .απίστευτο φαίνεται όσο απίστευτο είναι να δίνεις παιδάκια σε ανώμαλους κάτι πρέπει να γίνει .

  10. Μπουμπούκο εάν η μαλακία ήταν ομάδα θα είχες πάρει το champion league.

  11. Ελλάδα μου,λειπουμαι που σας το λέω μόνο με πόλεμο θα σωθειται…..καταντια…

  12. Αν αποκτησουμε και εμείς στην Κύπρο σαν αυτό χαθηκαμε…ξυπνατε ρε!

  13. Αυτο το σίχαμα το κρατάνε από παντού και για αυτό λέει αυτά που λέει γιατί αν πάει κοντρα τέλος η ασυλία και απο αύριο στα μανταλακια,αλλα το θέμα δεν είναι ο Γεωργιάδης και ο κάθε Γεωργιάδης αλλά ο γραικύλος ελληνόφωνας που τους δέχεται και μόλις τους δει στο δρόμο τρέχει να τους σφιξει το χερι και ας πεινάει!

  14. ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥ ΜΙΧΟΥ

  15. Αυτόν τον κρατάνε από χίλιες μεριές λογικό είναι να λέει ότι του γράφουν.

  16. Ο Κανάκης στις αρβύλες μόλις είπε ότι όσοι εναντιώνονται ανήκουν στον Ιράν, Ιράκ, Αφγανιστάν και στο σκοταδισμό ενώ οσοι συμφωνούν, εν έτη 2024 βεβαίως βεβαίως, ανήκουν εις την δυση, στην ανάπτυξη και το μέλλον.
    Τον θυμαμαι στα νεανικά του χρόνια όταν έσκασε μύτη απτό αβγό σαν χαμένο κουτάβι, συμμορία με αντροπαρεες και all black leather να προωθούνται στην επικαιρότητα

    1. Για αυτό το λόγο έχω σταματήσει να παρακολουθώ τον παλαβό εδώ και χρόνια πολύ πουστικο να περνάς γραμμή μέσο σάτιρας ότι έκανε και ο λαζοπουλος

    2. Ο Κανάκης ως ΑΜΑΝ μέσα προς τέλη 90 να σβήσει τα πολλά τότε βιντεακια όπου ρίχνουν πολύ κράξιμο στο αδερφατο, στον Κωστετσο, στον Γκλετσο, στην Ντανα Ιντερνασιοναλ και άλλα πολλά. Κωλοτουμπας.

    3. Όλοι τον θυμούνται Θεσσαλονίκη τότε όταν πρωτοβγηκε και πολλά λεγόνταν για αυτές τις …προωθητικές παρέες.
      Ε όχι, ο Αντωνάκης ο Κανάκης, και οπισθοδρομικούς και Αφγανους επειδή δεν γουστάρουμε την ανωμαλία. Αυτό πάνε να κάνουν, όποιος λέει τα αυτονόητα είναι τρελός.
      Και διάλεξαν την εκπομπή που έχει τηλεθέαση για να περάσουν τα μνμ τους. Ρε Ουστ από δω…

  17. ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΠΙΟ ΓΛΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!! ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!!! ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΑΣΜΑ!!!! ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!!! ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΥΣΑΛΟ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!!!

  18. Ο Super Κολοτούμπας προφανώς δεν γνωρίζει πως σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, η Ορθόδοξη Θρησκεία είναι η Επικρατούσα Θρησκεία.
    Αυτό είναι το υποσύνολο βρε μπούφο?

  19. Έχω αφίσα του βιβλιοπώλη στο δωμάτιο μου

  20. Ωρε λυσσαξι στη φωτο! Κατακοκκινου εγινε του μαντροσκυλου ! Θα μας παθ κανα εγκεφαλικου του μπουμπουκι π αλυχταει 24/7 για του βρακι τσι Κουλας!

  21. Εάν έχει κακαλα ας πει το αντίθετο…. αυτοί νομίζουν ότι είναι εκλεκτοί και θα γλιτώσουν από αυτό που έρχεται. Τρομάρα τους…

  22. μπουμπουκο ο κατηφορος σου δεν εχει τελος…αν πηγαινες στο χρονο πισω και ανταμωνες με τον παλιο σου εαυτο θα σε εφτυνε…τουλαχιστον…

  23. Προσκυνούν τα αφεντικά τους στο εξωτερικό. Τον έχουν γραμμένο και τον λαό και τα δήθεν δικαιώματα του λαού.

  24. Τελικά θα μάθουμε ποιος μαμιοσανται με τις 2 γραμματείς στο εξωτερικό;

  25. Αυτός δεν έχει σπουδασει προπαγάνδα στο εξωτερικό;

  26. Ειναι αρρωστος κι αυτος τι να κανουμε. Τον ψηφιζουν και οι αλλοι αρρωστοι που δυστοιχως ειναι πολλοι οποτε βγαινει και λεει τις μπουρδες του. Βασικα πλεον δε ξερουμε και τι συστηματα χρησιμοποιουν και πως βγαινουν πραγμα που θα πρεπει να ελεχθει γιατι το 41% ειναι παρα πολυ αρα σιγουρα κατι παιχτηκε. Οι Αμερικανοι μονο στα μαθηματικα ειναι καλοι αλλα ειναι ευκολο να το βρεις το προγραμματακι που χρησιμοποιουν με την καταμετρηση ενος νομου αλλα χωρις να το γνωριζουν. Η αλλιως με αλλο προγραμμα κοντρα σε αυτο που χρησιμοποιουν. Ευκολακι αν εχεις προσβαση .

  27. Σε λιγο καιρο σε βλεπω στο τερμα της Σολωνος να πουλας βιβλια.Αλλα οχι σε βιβλιοπωλειο οπως παλιά,σε πάγκο!

    1. ΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΘΕΙΣ

  28. Αν όμως είναι να νομοθετήσουν για το μασωναριό ή το εβραιαριό και μάλιστα υπέρ τους,στήνονται στα 4 σαν τάνες και τα ψηφίζουν όλα

  29. Κοινως αρχιτσογλανος που αποφοιτησε με αριστα απο το γνωστο πανεπιστημιο του καρατζαφυρερ με διδακτορικο στη κωλοτουμπα! Παει οπως…φυσαει ο ανεμος αλλα οχι για πολυ! Αναλφαβητη πιοναρα του Κουλη Λουλη!

  30. Εχει δικιο. Οι πουστηδες στην Ελλαδα ειναι πλειοψηφια και ειναι δημοκρατικο να νομοθετει γι αυτους !!!!!!

  31. μίλησε η κυβέρνηση που ΔΕΝ φήφισν οι 8 στους 10.
    ΤΟ 20% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΣΥΝΟΛΟ

  32. Ρε μπαγλαμά την Εκκλησία εννοείς υποσύνολο; Όταν νομοθετείτε για την πάρτη σας καλά είναι 158 Δικτάτορες του 41%;

  33. Γαμημένε Αδωνη πόσα πήρες ή μήπως σε γάμησε κανένας και το γύρισες το μπιφτέκι;

  34. έχει πρηστεί από το πολύ φαγητό, θα σκάσει !

  35. Εννοεἰ ὀτι η εκκλησἰα αντιπροσωπεὐει μἰα μειονὀτητα αυτὀ εννοεἰ με το υποσὐνολο. δεν εξηγεἰ ὀμως γιατἰ υποστηρἰζει το ἀλλο υποσὐνολο τοὐ υποσὐνολου αλλἀ στην αλἠθεια μἠπως οἰ ΛΟΑΤΚΙ δεν εἰναι μειονὀτητα καἰ εἰναι ἐνα μεγἀλο μἐλος της κοινωνἰας μας;

  36. Ντροπή του. Υποσύνολο της κοινωνίας είναι ο ίδιος και οι όμοιοί του. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί!!!!

  37. ΤΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΕ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟ..ΤΑΝΕΣ ΤΟΥ

  38. Χαζε,το 95%των δεξιών ψηφοφόρων είναι θρησκευόμενοι και κατά του νομοσχεδίου , εσύ καταλαβαίνεις ότι το σαράντα ένα τακατο ,θα σας γυρίσει τη πλάτη και θα ψηφίσει όποιον ναι στις ευρωεκλογές;
    Δεν υπάρχουν αδιέξοδα,οι ίδιοι ψηφοφόροι ψήφισαν Τσίπρα με βαριά καρδιά γιατί η συμμορία μπενυ-σαμαρα τους είχε τσακίσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ

    1. Αφού έτσι είναι όπως τα λες επιβάλλεται, δεν πρέπει απλώς, εμείς οι γνήσιοι να πάμε μονοκουκι δεξιότερα και όχι να είναι οι δεξιοί ένας όροφος της πολυκατοικίας ΝΔ. Εγώ βέβαια είμαι χρόνια δεξιά και όχι με τους φιλελεδες, ανώμαλους, απατριδες, μιζαδορους. Όχι κάποιοι να φωνάζουν και πάνω απ’την κάλπη πάλι με τα σκατά. Έτσι δουλειά δεν γίνεται για την πατρίδα.

  39. Ολοι οι “Μητσοτακηκοί” ψηφοφόροι θα ειναι πολυ υπερηφανοι που εβγαλε η Ν.Δ εναν τετοιον υπουργο.
    Ουτε στην ευρωπη ουτε πουθενα δεν βρισκεις τετοιο ταλεντο.
    Δεξιος με τα ολα του.
    Τυφλα να χει η Αλομα

  40. Χαζε,το 95%των δεξιών ψηφοφόρων είναι θρησκευόμενοι και κατά του νομοσχεδίου , εσύ καταλαβαίνεις ότι το σαράντα ένα τακατο ,θα σας γυρίσει τη πλάτη και ψηφίσει όποιον ναι στις ευρωεκλογές;
    Δεν υπάρχουν αδιέξοδα,οι ίδιοι ψηφοφόροι ψήφισαν Τσίπρα με βαριά καρδιά γιατί η συμμορία μπενυ-σαμαρα τους είχε τσακίσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ

    1. Και ποια είναι η εναλλακτική; ο γκέι Κασελλάκης που θα βάλει αλβανική γλώσσα στα ελληνικά σχολεία;

      1. Σου είπε κανένας να ψηφίσεις Κασελλάκη ή Ανδρουλάκη ? όχι, δεν ψηφίζουμε πουλημένα συστημικά κόμματα και πρώτη και καλύτερη η νδούλα … καταστροφή. Με τη λογική αυτή πρέπει μια ζωή ο λαός να είναι ανάμεσα σε δύο κόμματα

  41. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΗΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ….

  42. Ρε παιδιά, τα’χουν πάρει όλοι. Μόνο έτσι αλλάξει ο άλλος άποψη σε τόσο σοβαρά θέματα. Ο Γεωργιάδης χτυπιόταν για τα αντίθετα…
    Όπως τα πήραν κ οι Συριζαίοι για τις Πρέσπες, το παπαδαριό για τους gay, η κυβέρνηση από τους τούρκους για το Αιγαίο κοκ
    Γιατί εκπλήσσεστε λοιπόν?

  43. Και όμως…
    Για ένα υποσύνολο νομοθετείτε .
    Σαύρες

Comments are closed.