ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ! Η ώρα της αλήθειας ! 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος… ή μήπως η τελική φάση τού 3ου Ιουδαϊκού Πόλεμου; Η ιστορία «κάτω» από την ιστορία !

Κοινοποίηση:
world-war-ii-1287778_640

Ο Ποντίφικας της Ρώμης —και άρα ο ηγέτης ενός χριστιανικού δόγματος— «δείχνοντας» τη Ουκρανία, μας ενημέρωσε για έναν παγκόσμιο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο το «είδε».
Δεν «βλέπει» όμως ότι αυτοί, οι οποίοι σκοτώνονται μεταξύ τους στον πόλεμο αυτόν,είναι αποκλειστικά Χριστιανοί…
κι αυτοί,οι οποίοι τον μεθόδευσαν και τον εκμεταλλεύονται είναι αποκλειστικά Ιουδαίοι ;;;…
…Φτωχοί Χριστιανοί είναι τα θύματα ενός πολέμου,ο οποίος μεθοδεύτηκε από το σιωνιστικό κύκλωμα των ΗΠΑ …
Φτωχοί Χριστιανοί είναι αυτοί οι οποίοι πεθαίνουν και κατά «σύμπτωση» με τη θυσία τους αυξάνουν στον υπέρτατο βαθμό τα κέρδη των Εβραίων Μπουρλάδων, του Σόρος και του Μπάφετ. Ο πιο ισχυρός ηγέτης τού Χριστιανισμού δεν «βλέπει» ότι οι ίδιοι αυτοί διαβόητοι κερδοσκόποι Εβραίοι —με τις «μη κερδοσκοπικές» οργανώσεις τους— έχουν «πλημμυρίσει» την αυτοκρατορία του με λαθρομετανάστες διαφορετικού θρησκεύματος, οι οποίοι ενθαρρύνονται από τους ίδιους να είναι επιθετικοί κι απειλητικοί εναντίον των τοπικών χριστιανικών πληθυσμών;;;
…Δεν «βλέπει» ότι η χριστιανική κοινωνία έχει «διαβρωθεί» πλήρως από τους διαβόητους Εβραίους πορνοπαραγωγούς και διαφθορείς των LolitaΕxpress;;;
…Δεν «βλέπει» ότι «στρατιές» ανώμαλων έχουν «μπει» στα σχολεία των χριστιανόπαιδων και τα «κατακρεουργούν», προκειμένου να περάσουν μια απολύτως απάνθρωπη κι αντιχριστιανική ΛΟΑΤΚΙ νοοτροπία;;;
Ο Χριστιανισμός σήμερα βρίσκεται υπό μια γενική απειλή. Βάλλεται από παντού και στην κυριολεξία κάποιοι τού «χρεώνουν» το σύνολο των «αμαρτιών» τής ανθρώπινης παρουσίας σ’ αυτόν τον Πλανήτη.
Μέσα στην ίδια τη χριστιανική επικράτεια οι Χριστιανοί φοβούνται ακόμα και να γιορτάσουν τις χριστιανικές γιορτές …Φοβούνται να δηλώσουν την πίστη τους στον Χριστό…
Φοβούνται να περάσουν την πίστη τους στα παιδιά τους.
Ο Χριστιανισμός, ως κοινωνικό μοντέλο, βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και οι ηγέτες του, περί άλλων τυρβάζουν …
Ο αυτοκράτορας της Ρώμης τού Καθολικισμού ασχολείται με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας …
Ο αυτοκράτορας της Νέας Ρώμης τής Ορθοδοξίας ασχολείται με το φαινόμενο του «θερμοκηπίου»…και τέλος, ο αυτοκράτορας της Τρίτης Ρώμης τού Προτεσταντισμού ασχολείται με την Αμερικανίδα νύφη του και τον ανεπρόκοπο τον γιό του.
Όλα αυτά τα οποία βλέπουμε είναι απολύτως ορατά ακόμα κι από τον πιο αδαή. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ειδικές γνώσεις ή ειδική πληροφόρηση για να τ’ αντιληφθεί …
Αρκεί να διαθέτει την κοινή ανθρώπινη λογική και βέβαια να μην φορά τα μοντέρνα παραμορφωτικά «γυαλιά»,τα οποία κάποιοι έχουν φορέσει στην ανθρωπότητα για να τη «στραβώσουν» …
Τα «γυαλιά» αυτά, τα οποία δεν επιτρέπουν στον σύγχρονο άνθρωπο να «βλέπει» τους πρωταγωνιστές όλων αυτών των εγκλημάτων, γιατί ΤΡΕΜΕΙ μην τον χαρακτηρίσουν αρνητικά οι επαγγελματίες τής προπαγάνδας και του «politicalycorrect»…«Γυαλιά»,τα οποία δεν του επιτρέπουν να «εντοπίσει» και να καταγγείλει την εθνική ή θρησκευτική προέλευση των αρνητικών πρωταγωνιστών τής σύγχρονης ιστορίας, για να μην τον χαρακτηρίσουν αντισημίτη και άρα φασίστα.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, για παράδειγμα, να σχολιάζεις το γεγονός ότι οι κύριοι αρνητικοί πρωταγωνιστές τού πολέμου τής Ουκρανίας είναι Εβραίοι…
Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ,ο οποίος τον «εμπνεύστηκε» …
Εβραία είναι η Νούλαντ,η οποία τον προετοίμασε …
Εβραίος είναι ο Ζελένσκι,ο οποίος τον δρομολόγησε …
Εβραίος είναι ο Μπλίνκεν,ο οποίος τον επέτρεψε…
Εβραίος είναι ο Σον Πεν, ο οποίος έχει αναλάβει την παγκόσμια προπαγάνδα υπέρ του …
Εβραίος είναι τέλος και o Φινκ τής Μπλακ-Ροκ, ο οποίος ήδη υπέγραψε με τον Ζελένσκι τα συμβόλαια για τη μελλοντική ανοικοδόμηση της Ουκρανίας,την οποία όλοι οι προηγούμενοι διέλυσαν…
…Εβραίοι «κερνάνε» θάνατο και Εβραίοι «πίνουν» κέρδη στις χριστιανικές τραγωδίες …
Εβραίοι, δηλαδή, βρίσκονται καί στα «πριν» καί στα «μετά» τού πολέμου που «εντόπισε» ο Πάπας.
Όμως, εάν τα «δεις» όλα αυτά με καθαρή «ματιά» και επιχειρήσεις να τα καταγγείλεις με το «όνομά» τους, θα χαρακτηριστείς φασίστας και αντισημίτης.
Δεν τολμάς να υπερασπιστείς τους νεκρούς Χριστιανούς, γιατί «κι αυτοί ήταν παιδιά παλαιών αποικιοκρατών και ως εκ τούτου δεν το «δικαιούνται»».
Δεν πρέπει να κλάψεις τα νεκρά παιδιά των αμάχων, γιατί είναι λευκά και κανένας δεν θέλει να χαρακτηριστεί ως οπαδός τού WhiteSupremacy…κάτι, το οποίο τα παιδιά αυτά με την ύπαρξή τους θα διαιώνιζαν.
Μόνον οι κλαψιάρηδες Εβραίοι, οι υστερικές «αδερφές» και οι χρήσιμοι λαθρομετανάστες δικαιούνται της παγκόσμιας συμπάθειας κι αλληλεγγύης.
Όλα αυτά είναι αποτελέσματα των παραμορφωτικών «γυαλιών» που κάποιοι φόρεσαν στην ανθρωπότητα …
με αποτέλεσμα, ακόμα κι όταν «βλέπει», να φέρεται σαν «τυφλή». O τυφλός,όμως, ακόμα κι αν δεν τον παγιδεύσεις, δεν μπορεί να πάει «μακριά»…Κάπου θα «πέσει» και θα «τσακιστεί» από μόνος του.Αυτό είναι που κινδυνεύει να πάθει τώρα η ανθρωπότητα και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι εκείνοι που την «τύφλωσαν», φορώντας της τα παραμορφωτικά «γυαλιά».
Η ανθρωπότητα βαδίζει πλέον προς την «Άβυσσο», γιατί οι Εβραίοι, προκειμένου να την κλέβουν, της φόρεσαν τις τρομερές «παρωπίδες»τού«politicalycorrect».**********
*************Σε τίποτε δεν εξαίρεσαν οι Εβραίοι Σιωνιστές τον λαό των Ισραηλιτών.
Σε τίποτε δεν εξαίρεσαν το κράτος αυτού του λαού. Στην κυριολεξία το έχουν εκπορνεύσει, για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους.
Το χρησιμοποιούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποιούν την ισραηλινή υπηκοότητα, όταν θέλουν να διαφύγουν της τιμωρίας στα κράτη όπου έχουν εγκληματήσει.
Χρησιμοποιούν την κρατική του υπόσταση για να «ξεπλένουν» παράνομο χρήμα, το οποίο κουβαλάνε απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη τού πλανήτη. Χρησιμοποιούν τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες του, για να εξυπηρετούν τα στενά ιδιωτικά τους συμφέροντα. Χρησιμοποιούν τον λαό, για να δρομολογούν πολιτικές. Είτε τον βάζουν στις καρέκλες για να τον εμβολιάσουν είτε τον βάζουν κάτω από τις ρουκέτες των Παλαιστινίων για να εκμεταλλεύονται τα θύματα. Δεν υπάρχει βρωμιά που να μην του την έχουν «φορτώσει». Ακόμα και η τρομοκρατία που τον «ματώνει» κάθε λίγο και λιγάκι είναι δρομολογημένη από τους «αδερφούς» Σιωνιστές τής Διασποράς. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε καθαρά για δύο παντελώς διαφορετικές συλλογικές οντότητες. Από τη μία πλευρά είναι η συμμορία των εγκληματιών Σιωνιστών και από την άλλη ο λαός τού Ισραήλ. Ο λαός αυτός, ο οποίος διαχωρίστηκε πλέον από τους Εβραίους και είναι αυτός που πλέον φέρει τον τίτλο τού«αγαπητού λαού τού Θεού»…Αυτός,ο οποίος θα απολαύσει την προστασία Του και θ’ ανταμειφθεί για την πίστη του.
Ό,τι έχει υποσχεθεί ο Θεός στο Ισραήλ, θα του αποδοθεί …και θα ευτυχίσουν οι Ισραηλίτες στη Γη τής Επαγγελίας. Το σύνολο της Κρίσης —και τα όσα αρνητικά αυτή συνεπάγεται— αφορά αποκλειστικά τους Εβραίους τής Διασποράς …Αυτούς,οι οποίοι, παρ’ όλο που υπάρχει το Ισραήλ, παρέμειναν Εβραίοι μόνο και μόνο για το συμφέρον τους …Αυτοί,οι οποίοι «ξέκοψαν» από τον λαό των Ισραηλιτών απλά και μόνον για να κλέβουν και να βιάζουν ανθρώπους …Αυτοί,οι οποίοι παρέμειναν Εβραίοι για το κέρδος και σήμερα υπάρχουν εις βάρος τους στοιχεία να κατηγορηθούν για όλα τα μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας …Από τους Παγκόσμιους Πολέμους των εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών μέχρι τους τελευταίους Ευρωπαϊκούς Πολέμους …Από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, υπό τις εντολές τού Κίσινγκερ, μέχρι τον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας τού Χόλμπρουκ και της Ολντμπράιτ.
Σε όλα τα μεγάλα εγκλήματα, που ταλαιπωρούν σήμερα την ανθρωπότητα, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
διαβάστε και στείλτε παντού το αποκαλυπτικό κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ώρα της αλήθειας !
3ος Παγκόσμιος Πόλεμος…
ή μήπως η τελική φάση τού 3ου Ιουδαϊκού Πόλεμου;
Η ιστορία «κάτω» από την ιστορία !
(όλο το αποκαλυπτικό κείμενο εδώ… http://bit.ly/3kBWe32
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. …..Τραιανε εισαι πολυ σωστος με αυτους της ερημου του Σινα τους πρωην σκηνητες-λεηλατες-καταστροφεις πολιτισμων

Comments are closed.