ΤΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!! Ξεσπά η Τζούλια Νόβα: “Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;”

Κοινοποίηση:
ΝΟΩΑ

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε μετά την ανάρτηση για το μπλουζάκι της ΕΣΣΔ
Ξέσπασε η Τζούλια Νόβα, απαντώντας στα σχόλια που δέχθηκε επειδή δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου φορά μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης (CCCP) και ένα σφυροδρέπανο.
Μετά τη χτεσινή της απάντηση στον σάλο που προκλήθηκε, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κάποιοι της ευχήθηκαν να χάσει το μωρό της, η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε και στην εκπομπή «Love It», αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της επίμαχης φωτογραφίας.
Η ουκρανικής καταγωγής Τζούλια Νόβα ανέφερε ότι πήγε βόλτα με μια φίλη της – η οποία κατάγεται και αυτή από τη Σοβιετική Ένωση – και ζεστάθηκε. Όπως υποστηρίζει, η φίλη της της δάνεισε το μπλουζάκι που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Λίγο αργότερα έβγαλα μια αυθόρμητη φωτογραφία στη βόλτα μας γιατί μου άρεσε η στιγμή. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ τι είχε πάνω στο Τ-shirt», είπε το πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης.

Πρόσθεσε ότι λίγη ώρα αφότου ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, αντιλήφθηκε ότι γινόταν χαμός στα σχόλια και αναστατώθηκε με όσα διάβασε, καθώς – όπως είπε – δεν της αρέσει καθόλου να προκαλεί.
Σχετικά με τις επικρίσεις που δέχθηκε για την υποστήριξή της στην ΕΣΣΔ, η Τζούλια Νόβα σχολίασε πως και εκείνη και η φίλη της μεγάλωσαν στη Σοβιετική Ένωση και είχαν πολλές ωραίες παιδικές αναμνήσεις από εκεί.

«Και στην τελική, και κομμουνίστρια να είμαι, όπως έλεγαν στα σχόλια, δεν έχουμε Δημοκρατία; Ο καθένας δεν μπορεί να είναι ότι θέλει; Τι κακία υπάρχει; Τόση επίθεση για μια μπλούζα; Μια φωτογραφία; Δεν το πίστευα όλο αυτό που έγινε. Αναστατώθηκα και στεναχωρήθηκα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν θες να το παίξεις κομμουνίστρια εσύ και οι ψευτο αριστεροί να πάτε σε καμιά Βόρεια Κορέα να δείτε τη γλύκα ή να διαβάσετε τι τράβαγαν στην Αλβανία και σε άλλα κομμουνιστικά καθεστώτα.Άντε με τα σούργελα που είναι βολεμένο όλο το σοι στο δημόσιο και μου το παίζουν κομμουνιστές.

Comments are closed.