ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: “Στην Ελλάδα υπάρχει ελευθεροτυπία” – Σιγοντάρει και ο Κούλης

Κοινοποίηση:
asassasasass

Μόνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη 24 ώρες μετά τη δολοφονία του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Διαβάστε τη δακρύβρεχτη ανακοίνωση:

“Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική ιδιότητα του θύματος προσδίδει ιδιαίτερο βάρος στην υπόθεση.

Μόλις συναντήθηκα και ενημέρωσα τον πρωθυπουργό. Με ρητή εντολή του, οι έρευνες θα επισπευσθούν στο μέγιστο.

Η Ελλάδα έχει, με κάθε στατιστική, πολύ μικρό αριθμό ανθρωποκτονιών στην Ευρώπη. Είναι ασφαλής και ήσυχη χώρα.

Η Ελληνική πολιτεία λειτουργεί με μέγιστο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και την προστασία των δικαιωμάτων.

Η Ελληνική Αστυνομία θα εργαστεί με τη μέγιστη επιμέλεια, όπως κάνει πάντα, για να βρει τους ενόχους και να τους παραδώσει στην ελληνική δικαιοσύνη για να επιληφθεί.

Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.”

Σιγόνταρε και ο Μητσοτάκης με ύφος “βατράχου”. Μπορεί να μην ήθελαν να βρουν τους επίδοξους δολοφόνους του Χίου, ούτε αυτούς του Γκιόλια. Ας βρουν τουλάχιστον τους δολοφόνους του Καραϊβάζ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μας δουλευουν ψιλο γαζι πεντε χρονια εχουν πεθανει καμια 20 αρια ατομα απο εκτελεσεις ουτε στη κολομβια και τ μεξικο δεν εχουν γινει τοσες δολοφονιεςκαι δεν εχετε βρει ουτε εναν και τωρα συγκινηθηκατε να βρειτε τους φονιαδες τοσες κυβερνησεις με τα μετρα που εχετε παρει για να παει δηθεν η χωρα προς τ καλυτερο εχουν οδηγηθει εξαιτιας σας χιλιαδες συμπολιτες μας στην αυτοκτονια εσεις ειστε οι πρωτοι που πρεπει να δικαστειτε για τα εγκληματα που κανατε σ αυτη τη χωρα τη τοσο μεγαλη οικονομικη καταστροφη με δυο εκατομυρια ανεργους ενα συνταγμα ολοκληρο με ανθρωπους που αυτοκτονησαν και ταμεια αδεια η γεματα απο φορολογικες επιβαρυνσεις που βαλατε στον καταπονημενο λαο με λιγα λογια ειστε αχρηστοι και μια μερα θα λογοδοτησετε απεναντι στον ελληνικο λαο

Comments are closed.