ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗ ΓΑΖΑ – 70 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΜΒΟΙ ΑΜΑΧΩΝ – ΤΟΥΣ “ΧΤΥΠΗΣΑΝ” ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ – Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ…ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

 

Κομβόι πολιτών που έφευγε από τη βόρεια Γάζα χτυπήθηκε από πυρά, σύμφωνα με το BBC.

Όπως περιγράφει το BBC, πυρά έπληξαν την αυτοκινητοπομπή πολιτών, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, μεταξύ αυτών και παιδιά.

Μάλιστα, η πλειοψηφία των θυμάτων αναφέρεται πως ήταν γυναίκες και παιδιά, με τα ανήλικα θύματα να είναι τα περισσότερα μεταξύ δύο έως πέντε ετών.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο σημείο και κατηγορεί το Ισραήλ για την επίθεση, ενώ από την πλευρά της η Ισραηλινή Αμυντική Δύναμη (IDF) λέει ότι διεξάγει έρευνα και είπε ότι οι εχθροί της προσπαθούν να εμποδίσουν τους αμάχους να εγκαταλείψουν τον βορρά.

Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Οι Εβραίοι κάνουν εθνοκάθαρση στην Ιερή Γή της παλαιστίνης!!! Στη γη που γεννήθηκε και μαρτυρησε ο Ιησούς Χριστός…Η Δύση έιναι υπερ των Εβραίων λόγο συμφερόντων και ο Ισλαμικός κόσμος σφυρίζει αδιάφορος…ΚΡΙΜΑ…

  2. Για να βρεις ποιος έκανε κάτι, ψάχνεις να δεις ποιος επωφελείται. [Αυτό είναι το πρώτο που ερευνά η αστυνομία].
    Τι όφελος θα είχε το Ισραήλ να το κάνει; Ενώ, η Χαμάς έχει να δείξει εικόνες.
    Μάλλον κάποιοι αντιφρονούντες θα ήταν οι δύστυχοι, που ήταν “αναλώσιμοι”.
    Και να μην ξεχάσω, βεβαίως, να συγχαρώ το Μακελειό που έδρασε τόσο γρήγορα, ώστε να στείλει ερευνητές επιτόπου, που έβγαλαν ασφαλή, τεκμηριωμένα συμπεράσματα για το όλο θέμα, δηλαδή, το ποιος έριξε τη ρουκέτα, πόσοι σκοτώθηκαν και ότι αυτό είναι το συγκλονιστικότερο αυτού του πολέμου.

  3. Κάθε χώρα έχει την κουλτούρα της….όπως εσείς φτιάχνετε τατου και ξεμπουτιαζεστε, ετσι κι εκείνες αρέσκονται στις μαντηλες….ποιο είναι το πρόβλημα σας….κοιτάξτε τις δικές σας γυναίκες,στον δικό σας πολιτισμό….

  4. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΔΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΙΣΔΡΑΗΛ

  5. Ένας πόλεμος έχει πάντα παράπλευρες απώλειες.
    Ας πρόσεχε η HAMAS.
    Λυπάμαι μόνο τα παιδάκια και από τις δύο πλευρές.
    Οι ενήλικες γυναίκες και άνδρες, έπρεπε να ήξεραν καλύτερα.
    Βέβαια οι Παλεστήνιοι macho men, δεν σεβάστηκαν ποτέ τις γυναίκες, διότι τις θεωρούν παραγωγικές μηχανές γεννήσεων.
    Όμως στην εποχή του Internet, οι γυναίκες έπρεπε να είχαν απαιτήσει σημαντικές αλλαγές μιά και υπάρχουν τόσες πρόθυμες ΜΚΟ που τις βοηθούν.
    Αλλά οι Μουσουλμάνες δεν κατάφεραν να ξεφορτούν ούτε την μαντήλα τους και μάλιστα στο εξωτερικό διαδίδουν ότι τις φοράνε διότι τους αρέσουν.

  6. Τετοια λαγνεια και συμπαρασταση προς τα ισλαμοπιθηκια-συμμαχους του ερντογαν δεν μπορω να την καταλαβω…ολοι στο πλευρο του Ισραηλ μεχρι τον ολοκληρωτικο αφανισμο των μουσουλμανων χωρις κανενα οικτο..ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

  7. Μουσουλμάνοι βομβάρδισαν το κομβοι, γι να ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, και να αρχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν, την σφαγή???? Θάνατος σε όλα τα ανθρωποειδή τέρατα????

  8. Μη σας κανει αντυπωσι Αυτα γινονται καθε μερα στη Γαζα για 70 χρονια ,επειδη την βαρβαροτητα των εβραιων την καλυπτουν το ΒΒC ,CNN ,!!

  9. Λυπούμαι που το Μακελειό δίνει χώρο σε ανθέλληνες Ιούδαίους να κάνουν την προπαγάνδα τους.
    Παρακαλώ να δημοσιευθεί.

  10. Η Χαμας ειναι πληρωμενοι απο το Ισραηλ, ρολο παιζουν. Και τωρα πληρωνει ο αθωος κοσμακης κι απο τις δυο πλευρες. Σιγα μην πιστευε η Χαμας οτι θα κανει σοβαρη ζημια στο Ισραηλ. Μερις του σχεδιου για το “Μεγαλο Ισραηλ” ειναι ολο αυτο,θα διωξουν ολους τους παλαιστινιους και μετα θα προσαρτησουν Ιορδανια ,Λιβανο,τη μιση Αιγυπτο το βορειο τμημα της Σαουδικης Αραβιας, ,τη Συρια. Δεν τα λεω απο την κοιλια μου, τα ειπε το Μαρτη 2023 στο Παρισι,υπουργος του Νετανιαχου, εδειξε και το χαρτη ! Βαζω την πηγη σε λιγο ,για οποιον ενδιαφερεται για σοβαρες αναλυσεις.

    1. ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ… ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΝΔΟΥΛΑ;

  11. Στέφανε εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ξεσηκώνουν τους μουσουλμάνους και σφάξανε τον καθηγητή στη Γαλλία. Δηλαδή μόνο οι ρουκέτες γου Ισραήλ σκοτώνουν, οι ρουκέτες που έριχνε η Χαμάς στις πόλεις του Ισραήλ τι κάνουν; Οι Ισραηλινοί μπορεί να αντιδρούν ακραία αφού είναι περικυκλωμένοι από μουσάτους τζιχαντιατές αλλά είναι αδιανόητο κάποιοι Ευρωπαίοι να υποστηρίζουν μουσουλμανικά κράτη που θέλουν την καταστροφή της Δύσης! Ο Ερντογάν λέει την Παλαιστίνη αδερφούς του αλλά κάνει ότι δεν βλέπει που κατέχει την Κύπρο! Αν γίνουν πλειοψηφία οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη, θα φέρουν μαντίλα Στέφανε! Μην υποστηρίζετε τους Μουσουλμάνους που πανηγυρίζουν στα χοτ σποτ την σφαγή Εβραίων γυναικόπαιδων! Είμαστε Έλληνες, ούτε με Ισραηλινούς ούτε με Παλαιστίνη Στέφανε.

      1. Τι θες να πεις με αυτό ρε βλασφημε πού ούτε να ξεστομίσω την ύβρη που εκτοξευσες τώρα στο Πανάγιο πρόσωπο της δεν μπορώ!

  12. οταν οι μουσουλμάνοι αφανιζουν τους Χριστιανους ειναι καλα? Στειλτε τουσ μουσουλάνους να συναντησουν τον μέγαλο Αλλαχ τους ,τους περιμένουν βουνα απο ρυζι πολλες χοντρες γυναικες και μεγαλες φουτσες!!!!

  13. περιεργο που δεν εσπασαν τα τζαμια απο τα αυτοκινητα

Comments are closed.