ΤΟ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ! Αισχρές αφίσες έχουν πλημμυρίσει την Αθήνα – Αποκαλούν κανίβαλους τους στρατιώτες μας

Κοινοποίηση:
prepei-πρεπει

Την παρακάτω αφίσα μας την έστειλε αναγνώστης που την είδε στην πλατεία Κάνιγγος. Σαν λυσσασμένα σκυλιά οι άπλυτοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους. Για τον απλό λαό όμως μούγκα στην στρούγκα.

afisa

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ευχομαι να γινουν και οι ιδιοι μεταναστες γιατι με την παρουσια τους μολυνουν τα ιερα εδαφη της Ελλαδος και τον αερα που αναπνεουμε….
    ΥΓ
    Μετα θα διαμαρτυρονται για τα Μακρονησια….

  2. Το τραγικό είναι ότι τους λαθρο τους έχουν απέναντι από τους “κανίβαλους” .. παρουσιάζονται “πολιτισμένοι”. Οι ηλίθιοι ,προβάλουν τη σιχαμαρα τους τη λαθροκανιβαλικη πάνω στον Έλληνα ,που δεν θέλει κανίβαλους! Είναι τρελοο!
    Ίδιο pattern που επαναλαμβάνεται,..όταν με τον Ερντογάν ,έχουμε προπαγάνδα που λέει ότι οι Έλληνες στρατιώτες φέρονται βίαια στους λάθρο ,τη στιγμή που η Ελλάς δέχεται επίθεση !
    Σιχαααμαατα αριστερατζες,συρθειτε φίδια
    Αντιφα και μλκιες ..

  3. Τον εχουν μαδησει τον Ερντογαν !Εχουν ενεργοποιησει ολα τα κατασκοπικα κυκλωματα.

  4. Η καλύτερη αφίσα που είδα. Όχι γιατί λέει μαλακίες. Αριστεροί είναι, μαλακίες θα λένε. Αλλά γιατί οι αριστεροί μάλλον γιατί τους ξέφυγε λένε για πρώτη φορά την αλήθεια και βάζουν τα πράγματα στην θέση τους. “Ή με τους μετανάστες και τις μετανάστριες”. Σωστά. Είναι μετανάστες. Γιατί μέχρι τώρα μας είχανε ζαλίσει τ΄@ρχίδια “οι πρόσφυγες και οι πρόσφυγες και δώσ΄του οι πρόσφυγες και το προσφυγικό”. Μετανάστες είναι, πολύ σωστά τα λέτε καθίκια.

  5. Α δε μπαρμαγιωργη παπαδοπουλε που είσαι να τους κάνεις γρασο για τις ερπύστριες, ,

  6. Αν ο Μητσοτακης απαγορευσειι τα gay parade…θα τον παραδεχθω.

  7. Ο στρατός πρώτα πρέπει να πυροβολήσει τα αναρχοαπλυτα άτομα κ μετά τους Μογγόλους.

  8. Αριστεροι προδοτες και δολοφονοι της Ελλαδας

Comments are closed.