ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΑΡΜΠΟ Η ΤΑΤΙ! Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Στεφανίδου μας δείχνει το γιοτ [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
tatiana-stefanidou-kalokari-diakopes

Ποιος κορονοϊός; Ποια ασθένουσα οικονομία; Η κ. Στεφανίδου μετά το κάμπριο του Ευαγγελάτου μας δείχνει και τις σκαφάτες διακοπές της στο Αιγαίο. Μετά την Κάστο, όπου φωτογράφισε την κόρη της Λυδία, και το Φίσκαρδο όπου πόζαρε μέ ένα υπέροχο σέξι μαύρο ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε το κορμί της, σειρά έχει τώρα το Μεγανήσι.

Το νησί, που ανήκει διοικητικά στην Λευκάδα, προσφέρεται για ήσυχες και ποιοτικές διακοπές, διαθέτει υπέροχες και καθαρές παραλίες, ενώ τα τελευταία χρόνια όλο και ανεβαίνει στις προτιμήσεις των τουριστών.

Δείτε τις φωτογραφίες – αλά Λαίδης- της Τατιάνας Στεφανίδου στο Μεγανήσι:

tatiana-stefanidou1 tatiana-stefanidou2

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αντε ρε κομπλεξικα φερεφωνα…Τι σας φταει η Στεφανιδου και ο Ευαγγελατος?Δουλευουν I11,5 μηνες,αμοιβονται αδρα με βαση τις ακροαματικοτητες που κανουν,και πανε οπου γουσταρουν με κοτερο η με διαστημοπλοιο.Εσας τι σας κοφτει?Κουμουνισμο εχουμε????Δεν εχουμε και ΔΕΝ θαχουμε ΠΟΤΕ!!!

  2. Πρέπει να έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα…. Κρίμα…. Η επίδειξιομανια είναι μορφή πάθησης που χρίζει ιατρικής παρακολούθησης λένε οι ψυχίατροι …. Μπορεί να είναι άρρωστη και να μην το ξέρει….

  3. Δεν νομιζω οτι ολες αυτες βγαζουν τις φωτο σε σκααφη σε hoteelia σε πισιινεες για εμας τους θνητους.Για να τα δειχνουν μεταξυ τους το κανουν και να ανταγωνιζονται διοτι το κομπλεξ της ματαιοδοξιας των γυναικων ειναι γνωστο.Δεν ειναι τυχαιο οτι 9 στα 10 ειναι γυναικες αντε να ειναι και μια κρυφαδελφη

Comments are closed.