27/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ Ο ΖΙΓΚΟΛΟ!!! Επιστράτευση ξεκίνησε η Γαλλία: Καλούν «ικανούς να φέρουν όπλα» πολίτες να υπηρετήσουν στα τεθωρακισμένα «επ’αμοιβή»!

Κοινοποίηση:
ΥΤΥΤ

Ημέρες πολέμου δείχνει να διαμορφώνει η κυβέρνηση Ε.Μακρόν που δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει την τριβή με την Ρωσία στα άκρα μη διστάζοντας να απειλήσει με ένοπλη αντιπαράθεση με τις ρωσικές δυνάμεις σε μια πρωτοφανή κίνηση κυκλοφορίας αγγελιών κατάταξης στον γαλλικό στρατό για πρώτη φορά από τον Β’ΠΠ.

Έτσι μετά τις συνεχείς δηλώσεις περί αποστολής γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία τώρα ξεκίνησαν μέσω αγγελιών να αναζητούν Γάλλους (και μη, με δέλεαρ την ιθαγένεια) να ενισχύσουν τον στρατό για να δημιουργηθούν μονάδες που θα πολεμήσουν όπου απαιτηθεί από την γαλλική κυβέρνηση.
 Έτσι διαβάζουμε στην δημοσίευση που κυκλοφορεί στην Γαλλία αναζητώντας πρόθυμου να πολεμήσουν επ’αμοιβή:

Η αγγελία δημοσιεύτηκε πριν από δυο μέρες  και περιλαμβάνει κάλεσμα για μαχητές για τεθωρακισμένα οχήματα! Η ειδικότητά σας είναι να εκτελείτε αποστολές αναγνώρισης, επίθεσης, υποστήριξης της άμυνας ή έρευνας επί τεθωρακισμένων οχημάτων ως οδηγός, σκοπευτής ή χειριστής γεμίσματος.

Θα συμμετέχετε επίσης στην καταστροφή εχθρικών τεθωρακισμένων οχημάτων με τη χρήση διαφόρων όπλων της μονάδας (κανόνι, ρουκέτες ή πύραυλοι). Αποστέλλεστε τακτικά σε εξωτερικές επιχειρήσεις Άδεια 9 εβδομάδων, -75% όλο το χρόνο με την SNCF, διαμονή, διατροφή κ.λπ.

Η αμοιβή στις εξωτερικές επιχειρήσεις μπορεί να πολλαπλασιαστεί έως και 2,5. Τα προσόντα σας: αντανακλαστικά, ικανότητα εργασίας σε κλειστό περιβάλλον, ενδιαφέρον για την τεχνολογία και τη μηχανική. Με ή χωρίς απολυτήριο Άνδρας ή γυναίκα, ηλικίας μεταξύ 17,5 και 30 ετών Γαλλική ιθαγένεια”.

 

Και αυτές οι μάχες δεν περιλαμβάνουν την Ουκρανία, αλλά και την Αφρική όπου τριγμούς προκαλεί η θέση των χωρών της Δυτικής Αφρικής και του Σαχέλ που απομακρύνονται απο τις αποικιακού τύπου συμφωνίες με την Γαλλία, που όμως στηρίζουν το 25% του γαλλικού ΑΕΠ (όπως είχε δηλώσει ο Ιταλός ΥΠΟΙΚ), και πλέον στρέφονται στην Ρωσία.

Οι Γάλλοι που εκδιώχθηκαν από αφρικανικές χώρες, όπως το Μάλι, ο Νίγηρας, η Μπουρκίνα Φάσο, η Δημοκρατία του Κογνκό και άλλες, τώρα ζητούν “ρεβάνς” κατά της Ρωσίας στο ουκρανικό με την αποκάλυψη σεναρίων πολέμου που περιλαμβάνουν μέχρι και πόλεμο χαρακωμάτων!

Όμως οι διπλωματικές κινήσεις της ρωσικής προεδρίας δείχνουν να εκμεταλλεύονται την δημιουργία ενός αγεφύρωτου χάσματος μεταξύ των χωρών που εκμεταλλεύονταν οικονομικά η Γαλλία για να έχει υψηλό οικονομικό status, με μάλιστα ένα από τα νεότερα χτυπήματα κατά της Γαλλίας είναι η ανακοίνωση του προέδρου της Σενεγάλης που δήλωσε:

“Είναι καιρός να αποχωρήσουν οι Γάλλοι από την χώρα”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Πάντως οι συμμαχίες δημιουργούνται. Κάποτε ο Χίτλερ ήθελε την Αφρική, τώρα αυτός. Δεν νομίζω να τον αφήσουν οι αμερικάνοι.

  2. Λένε ότι οι μισθοφορικοί στρατοί είναι οι χειρότεροι. Αν δεν πάνε οι γάλλοι θα πάνε οι μετανάστες; Εκτός αν ο βουτυρομπεμπές μπλοφάρει και θέλει να εξολοθρεύσει τα μέλη του isis που βρίσκονται επί γαλλικού εδάφους.

  3. Θα πάρουν τις καταθέσεις και θα δώσουν ομόλογα.
    Αυτά σκέφτονται στις Βρυξέλλες για να κάνουν όπλα.
    Ο Πούτιν είπε σήμερα δεν θα χτυπήσει αλλού(το ξανάπε πριν την Ουκρανία).
    Το λένε λέει για να σας φάνε τα χρήματα…
    Ολοι στο κόλπο..

  4. Θα πολεμήσουν οι Γάλλοι ?? Πότε έγινε αυτό στην ιστορία ?? Πάντα τα χέρια ψηλά (και τα πόδια) και περνάμε μια χαρά.

  5. Την είδε Ναπολέων ο γεροντολάγνος νεοταξίτης και πεογλύφτης των Ρότσιλντ

  6. Ειπαμε ειναι ΓΚΕΗ ο Μακρον και παντρεμενος με ΤΡΑΒΕΛΙ οπως τραβελι ειναι και ο ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ

  7. Πρώην τραπεζίτης των Ρότσιλντ, νεοταξίτης, του αρέσουν οι άντρες αλλά έχει παντρευτεί μια γριά. Και ο σβέρκος του έγινε κόκκινος και μάτωσε στην Αφρική από τους Ρώσους. 6 γράμματα.

  8. Με τι στρατό θα πας στο μέτωπο, με τα παιδάκια που ψάχνονται αν είναι αρσενικοί, θηλυκοί ή ουδέτεροι, θα σας σαρώσει ο Πούτιν όπως η σκούπα την σκόνη. Τέλος πάντων αν το αποφασίσεις αγόρασε πολλούς σάκους, ξέρεις εσύ, θα σας χρειαστούν.

    1. Τους Γάλλους θα σαρώσει ; Δυο χρόνια μια Ουκρανία δε μπορεί να σαρώσει ο Ρώσος…

  9. Κάποτε όλοι πολεμούσαν τους ναζιστές τώρα όλοι οι ΝΤΠ είναι μαζί τους γιατί απλά μισούν τον άνθρωπο και είναι ανώμαλοι, απατριδες, μιζαδοροι, παραβατικοι. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι Ρώσοι έφτασαν στο Βερολίνο όταν όλοι τους ήταν κάτω από την γερμανική ναζιστική μπότα. Ντροπή όλοι οι νικητές του β Παγκοσμίου πολέμου αντί να είναι μαζί κάνουν πλάτες στους ναζιστές. Βέβαια πολλοί από αυτούς και τότε προδότες και δοσίλογοι ήταν κάνοντας περιουσίες εις βάρος των λαών τους.

  10. Να η ευκαιρία σας ουκρανολαγνοι..
    Μπείτε στο γαλλικό στρατό στα τεθωρακισμενα, ψάχνουν για βλήματα.

  11. Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΙΧΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

  12. Μανολο αναβεις μπουρλοτο στα οπισθια σου κι αν εισαι και τριχωτος βοηθεια σου!

  13. Γουστάρει ο κόλος σου μακρό, ρωσικό τσι τσίνι ε;

  14. τι να τα κανεις τα λεφτα..οταν ..ξερεις πως ..θα γυρισεις..σε μαυρη σακουλα…να πατε γαλλακια…πως..και σε τι..θα γυρισετε..ειναι το θεμα….

  15. Εμπρός λοιπόν καλά μου Γαλλάκια, ο Βλαδίμηρος θα σας δώσει την αμοιβή σας απλόχερα…

  16. Σαν ανιστορητος νεοταξιτης γαλακτομπεμπες ειναι βουτυρο στο ψωμι του Πουτιν! Τον παραμυθιασανε οι αμερικλανοι οτι θα παρει το ποστο του Σολτς στας Ευρωπας! Καημενη Γαλλια με τους πατριωτες σου! Λεπεν στραποναρισε τον προτου ειναι αργα!

  17. Δεν θυμάται ο ζιγκολό τι έφαγε ο Ναπολέων όταν πήγε να πολεμήσει την Ρωσία.Τα θέλει ο κώλος του όμως

  18. Γαμηστε και σφαξτε ολα τα γαλλακια οπου και αντα δειτε γαμημενε βουρηρομπεμπε το τραβηξες αρκετα το σκοινι ποιο πολυ και απο τον ζελε.

Comments are closed.