ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ! Πλεύρης για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών: “Όλα είναι πάνω στο τραπέζι”

Κοινοποίηση:
ΠΛΕΥΡΗΣ

«Σε αυτή τη φάση ως κυβέρνηση θεωρούμε ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τον κορονοϊό εξαντλείται στους υγειονομικούς και σε όσες άλλες ομάδες έχει ανακοινωθεί, αλλά όλα είναι επάνω στο τραπέζι ανάλογα με τις εξελίξεις» ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Αναφερόμενος στον εμβολιασμό των παιδιών, τόνισε ότι έχει αποδειχτεί ότι εάν οι ηλικίες 12-17 ετών εμβολιαστούν, «θωρακίζουμε τα παιδιά». Στο πλαίσιο αυτό,  ο υπουργός κάλεσε τους γονείς να συμβουλευτούν τον παιδίατρο τους και όχι το διαδίκτυο. «Η Ελλάδα είναι στον εμβολιασμό όπως και στη φιλοσοφία της: πάνω από τις ανατολικές χώρες αλλά κάτω από τις δυτικές» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφερε επίσης ότι το ΕΣΥ δεν είναι αναγκαστικά κρατικό σύστημα, ενώ ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί με όρους ασφαλιστικής εταιρείας.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι Συμπράξεις Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μέσα στα νοσοκομεία θα εξειδικευτούν. «Το κράτος μπορεί να θεωρεί ότι το συμφέρει καλύτερα να πληρώνει τον ιδιώτη  για εξετάσεις μέσα στα νοσοκομεία ενώ ο πολίτης δεν θα πληρώνει» εξήγησε και προσέθεσε ότι οι ΣΔΙΤ θα αναπτυχτούν και στην πρωτοβάθμια Υγεία.
Τέλος, ο Θάνος Πλεύρης διευκρίνισε ότι εμβολιασμένοι συνοδοί ασθενών δεν οφείλουν να προσκομίσουν αρνητικό rapid test κατά την επίσκεψη τους σε ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα αλλά και οδοντιατρεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΕΚΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΓΛΕΙΦΤΡΟΝΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ …………….

  2. τι;; δεν πιάσατε τον στόχο εξόντωσης ανθρώπων και μείωσης, κατά Γκέιτς, του πληθησμού;;Ακόμα;;Άχρηστοι!!Τι υα πει το αφεντικό, ο Μπίλλι;;;ΠΡΟΤΑΣΗ: Εμβολιάστε σκυλιά, γατιά, άλογα, ό,τι βρείτε!!!

  3. Θανασάκη κοίτα μη πληρώσεις εσύ στο τέλος τις παπαριές του Κούλη.

  4. Όλοι οι Ελληνες λεγαμε ότι είναι κρίμα να τα τινάζει πόσο λάθος κάναμε. Αυτός πέρα από το κόμμα και την κονόμα δεν σκέφτεται κανέναν.

  5. Πλήρης κατάχρηση εξουσίας. Το κράτος κατ’ουσίαν ανακηρύσσει τα σώματα των πολιτών ως περιουσιακό του στοιχείο με κάθε δικαίωμα πάνω στη ζωή του καθενός.

Comments are closed.