ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! Αφού καταργήσαμε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες.. Τώρα στην Ολλανδία καταργούν και το φύλο…

Κοινοποίηση:
pagosmiopoihsh-696x418-1

Το φύλο των Ολλανδών πολιτών δεν θα αναγράφεται πλέον στο ολλανδικό δελτίο ταυτότητας σε λίγα χρόνια, καθώς το στοιχείο κρίνεται «άχρηστο» σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών Ινγκριντ βαν Ενγκελσχόφεν. Σε επιστολή προς το κοινοβούλιο, η υπουργός, η οποία είναι επίσης αρμόδια για τη Χειραφέτηση κάνει γνωστή την πρόθεσή της να καταργήσει την αναγραφή του φύλου στα δελτία ταυτότητας από το 2024/2025.

Η Ινγκριντ βαν Ενγκελσχόφεν προτίθεται «να περιορίσει στο μέτρο του δυνατού την άχρηστη αναγραφή του φύλου», που θα παραμείνει ωστόσο στα διαβατήρια, αφού είναι υποχρεωτική από την Ευρωπαϊκή Ενωση. «Η Ολλανδία δεν θα είναι η πρώτη χώρα μέλος με δελτίο ταυτότητας χωρίς αναγραφή του φύλου. Η γερμανική ταυτότητα δεν αναγράφει το φύλο», γράφει στην επιστολή της η υπουργός, η οποία πιστεύει ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα «να διαμορφώνουν την ταυτότητά τους και να την ζουν με πλήρη ελευθερία και ασφάλεια».

«Είναι μία εξαιρετική είδηση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα με αυτή την κατηγορία του φύλου στην ταυτότητά τους», ανακοίνωσαν οι ολλανδικές οργανώσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. «Είναι μία καλή είδηση για όποιον θεωρεί ότι αυτό που κρύβουν τα εσώρουχα δεν αφορά ούτε την κυβέρνηση, ούτε τις αρχές», αναφέρουν την ανακοίνωσή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. οπως δειχνουν ολα παμε για straight story με τον ανθιμο ανανιαδη να αποδειξουμε δλδ οτι δεν ειμαστε ελεφαντες στο τελος

  2. Θα συμφωνησω οτι με την μη αναγραφη του φυλου αρχιζουν το πραγμα και το χοντραινουν, και η ανωμαλια παει συννεφο. Αλλα οσον αφορα το θρησκευμα, δεν πρεπει απλα να βγει απο τις ταυτοτητες αλλα και απο τις ζωες των ανθρωπων! Δυστυχως ομως, ειναι ολοι ακομη σε σταδιο “νεαντερνταλ” και δεν μπορουν η δεν θελουν να καταλαβουν οτι οι θρησκειες ειναι ενα ανθρωπινο δημιουργημα και τελειως ασχετο με το γεγονος αν υπαρχει η δεν υπαρχει θεος! Η δημιουργια των θρησκειων ανα τον κοσμο αυτο που πραγματικα κανει ειναι να βαζει τον ανθρωπο να ζει κατω απο συγκεκριμενους κανονες και ορια ,και ταυτοχρονα τον υποχρεωνει να κανει καποια συγκεκριμενα πραγματα αναλογα την περισταση , ωστε να ειναι “τυπικα σωστος” απεναντι σε οποιαδηποτε θρησκεια ανηκει. Και οσο τα ορια αυτα εχουν να κανουν με το γεγονος οτι δεν πρεπει πχ να κλεβουμε η να σκοτωνουμε γιατι ειναι αμαρτια , μεχρι εκει εχει καλως γιατι αυτο εχει θετικες συνεπειες στο συνολο, αλλα οταν αρχιζει το πραγμα να πηγαινει στο οτι “εγω” πιστευω στον αλαχ και ειμαι μουσουλμανος και εσυ πιστευεις στο χριστο και δεν δεχεσαι τον μωαμεθ για προφητη…και για μενα εσυ εισαι ενας απιστος που δεν εφαρμοζει τη σαρια που για μενα ειναι ο νομος του θεου κτλ κτλ τοτε το πραγμα αυτο το μονο που φερνει στην ανθρωποτητα ειναι μισος συγκουσεις και αιμα! Στη τελικη ο πραγματικος σκοπος των θρησκειων ειναι να γαλουχησει και να ελεγχει τις μαζες , για την ακριβεια ειναι ο πιο αρχαιος και πετυχημενος ελεγχος της ανθρωπινης μαζας! Και ειναι γεγονος οτι στο σημερα 2020, οι χωρες που εχουν τα μεγαλυτερα ποσοστα αθειας στο κοσμο “ολως τυχαιως” ειναι και οι πιο ανεπτυγμενες και μορφωμενες χωρες, .Οι χωρες παλι που ειναι πιο θρησκοληπτες , ειναι αρκετα πιο αμορφωτος ο κοσμος και εννοειεται πολυ πισω σε ολους τους τομεις!

Comments are closed.