ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ ΓΥΦΤΟ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
perama-dias3

Ο δημοσιογραφικός όμιλος ΜΑΚΕΛΕΙΟ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνικής αστυνομίας για τα απίστευτα περιστατικά που έγιναν χθες βράδυ στο Πέραμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Θηβών, εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα να κινείται ύποπτα στην περιοχή. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να κάνουν τον προβλεπόμενο έλεγχο, ωστόσο εκείνος αντί να υπακούσει, πάτησε γκάζι με σκοπό να διαφύγει.

Ξεκίνησε καταδίωξη για περίπου έξι χιλιόμετρα που κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα. Ο οδηγός του οχήματος, επιχειρώντας να διαφύγει, εμβόλισε τέσσερις μηχανές της ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι αστυνομικοί.

Τότε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άνοιξαν πυρ περίπου 20 φορές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο συνοδηγός να τραυματιστεί και ο τρίτος της παρέας των κακοποιών να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Και εξηγούμε παρακάτω τους λόγους που αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο πλευρό της αστυνομίας για το συμβάν.

  1. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί καθώς δεν έχουμε στα χέρια μας ακόμη καμία δικογραφία, καμία ΕΔΕ, καμία εργαστηριακή εξέταση του φονευθέντος, κανένα στοιχείο για τι κουβάλαγαν οι γύφτοι, ποιο ακριβώς ήταν το ακριβές αντιοκείμενο της καταδίωξης, εάν είχαν σχέση με εμπορία ναρκωτικών και που πήγαιναν.
  2. Δεν γνωρίζουμε πλήρως το ποινικό μητρώο των Ρομά που έκλεψαν και μετά με ανθρωποκτόνο πρόθεση επιτέθηκαν στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Επιχείρησαν να τους σκοτώσουν. Να τους πατήσουν με το κλεμένο Ι.Χ.
  3.  Δεν ξέρουμε εάν τα γυφτόπουλα ήταν μέλη σκληρής εγκληματικής οργάνωσης και τι κουβαλούσε πάνω του, ο τρίτος της παρέας.

Γι αυτό λοιπόν θα συμβουλεύαμε τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα αριστερά παρακλάδια να σταματήσουν να πετούν λάσπη στους αστυνομικούς γιατί με όσα κάνουν θα βρεθούν όχι στο 10/% αλλά στο 3%. Επίσης δεν είναι καθόλου καλή η συμπεριφορά της κυβέρνησης των παιδοφίλων, προς τους αστυνομικούς που χύνουν το αίμα τους, για να φυλάνε τους τεμπέληδες πολιτικούς αντί να αστυνομεύουν τον πολίτη, όπως επίσης και στους αστυνομικούς που παλεύουν με το έγκλημα, μέρα νύχτα.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει επιπρόσθετα, ποια ήταν αυτή η κυρία που τράβηξε το βίντεο και ακούγεται να συμπονά τους δράστες ρομά και εάν το μέρος που οι γύφτοι προσπάθησαν να σκοτώσουν τους άνδρες της ΔΙΑΣ, ήταν μια προσχεδιασμένη παγίδα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Βραδινές ώρες της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου 2021 στην περιοχή Αγ. Ι. Ρέντη, εντοπίστηκε από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και έφερε σπασμένο φινιστρίνι (εικόνα που παραπέμπει σε διάρρηξη), λόγος για τον οποίο κρίθηκε ύποπτο και αποφασίστηκε η διενέργεια αστυνομικού ελέγχου.

Στο σημείο, με εντολή του Κέντρου Άμεσης Δράσης, προσέτρεξαν και άλλες ενισχυτικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση του ελέγχου, πλην όμως το όχημα στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Στο πλαίσιο αναζητήσεων το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εκ νέου στην περιοχή του Αιγάλεω και οι αστυνομικοί το ακολούθησαν μέχρι την περιοχή του Περάματος, όπου ακινητοποιήθηκε από αντίθετα κινούμενο όχημα (λεωφορείο). Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες πραγματοποίησαν κίνηση όπισθεν και εμβόλισαν πέντε δίκυκλα Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας συνολικά εφτά αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου επιχειρώντας να ακινητοποιήσουν το όχημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το τρίτο άτομο που επέβαινε στο όχημα διέφυγε και αναζητείται. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Όπως προέκυψε το όχημα είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από την περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παρουσία αρμοδίου Εισαγγελέα».

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό οπτικό υλικό από τα επεισόδια που προκάλεσαν εις ένδειξη-λέει – διαμαρτυρίας για τον φονευθέντα παραβατικό, οι ομόφυλοί του στον Ασπρόπυργο.

4

3

2

1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Στην Ελλαδα ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις εως σημερα ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !!! ΤΙ ΦΥΛΑΞΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΕΡΩΤΩ??? ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ !!!!
    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΙ !!! ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ κυριοι (σε εισαγωγικα) αυτου του κρατους?????? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ –

  2. Η ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…. ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ…. ΚΑΡΚΙΝΟΣ…. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ… ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ Γ. Α. Π…ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ… ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΣΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ #ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ#… ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ….ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ… ΤΕΩΣ… ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ…. ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ… ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ…..ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΣΗ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ…. ΧΟΛΕΡΑ ΤΥΦΟ ΜΥΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΠΑΝΟΛΗ…. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΗ ΚΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ………….

  4. Καλά έκαναν τα παιδιά. Πολύ μας τα έπρηξαν με τους βρωμόγυφτους. Ασύδοτοι, κλεφταράδες κάνουν οτι γουστάρουν και τους χαδεύουμε και μια ζωή απο πάνω. Έτσι θα έπρεπε να γινόταν. Και όχι μονο εκεί παντού. Όποιος και να είσαι. Σου είπαν να σταματήσεις και δε σταματάς καταδίωξη και γάζωμα. Θα σου πω εγώ μετά πως γίνονται όλοι νομοταγείς. Αν δε γουστάρετε νόμους κύριοι και κυρίες (για εσάς τους αναρχοκουλτουριάρηδες λέω που στο πρώτο ζόρι κλαίτε και παίρνετε τηλ την αστυνομία) να φύγετε να ζήσετε στα βουνά και στις σπηλιές. Αν επιλέξετε να μείνετε εδώ κλαρίνο και μούγκα. Και αν δε σας αρέσει ρουφάτε και λίγο μολύβι απο την αστυνομία έτσι για το καλό. πολύ σας ανέχτηκε ο Έλληνας. Ελληνόφωνα σκουπίδια.

  5. Αν δεν μπει η αστυνομία μέσα στην Βουλή να συλλάβει τους εγκληματίες….η Ελλάδα θα παραμείνει στων Εβραίων την κατοχή.

  6. Αν και απαγορευεται να συμβει αυτο, θα ηθελα για μια μερα να παρατησουν τα οπλα και να κατεβουν σε απεργια ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι, καθως και αυτοι οικογενειες εχουν, και να δω μετα που θα τρεχουν οι κ@λοι σας! Που την ειδατε Ζορο ορισμενοι!

  7. Μαρία,γyφτοι,γηγενείς Ελληνες.
    Κάνε μιά βόλτα στή Λακωνία γιά να δείς τί σημαίνει γyφταργιό.Πήγαινε στά χωριά Σκλαβοχώρι,
    Τραπεζοντή,Ανώγεια,Παλιοπαναγιά,Ξηροκάμπι νά μάθεις πώς κατάντησαν οί γyφτοι αυτά τά χωριά.
    Notospress Σκλαβοχώρι:Καταλύθηκε τό κράτος 4 κμ από τή Σπάρτη.
    “Μάς διώχνουν από τά σπίτια μας καί από τα χωράφια μας.60.000 χιλιάδες ευρώ ζημιά,αφού “άγνωστοι” δράστες έσπασαν σχεδόν όλες τίς εγκαταστάσεις άρδευσης στά κτήματα τών Αμυκλών.
    Οί ντόπιοι δέν διαφεντεύουν τό βιός τους,δέν είναι ασφαλείς,δέν ζούν ειρηνικά,δέν είναι ευτυχισμένοι στή γή τών πατέρων των.Στό χωριό έχουν εγκατασταθεί “ρομά”.Οί ευάλωτοι ρομά κατέστρεψαν ένα εύπορο χωριο.
    Οί γyφτοι μόνο σέ στρατόπεδα συγκέντρωσης συμμορφώνονται.
    Γιάννης Λάκων

  8. Είδα καί τή δήλωση Κρικετου.. Διώχτε τον!
    Ανίκανος, συνδικαλιστής-βολεψάκιας, συνοδεύει όοοολα τά πιάτα😠
    Τόν θυμάστε από υποθέσεις μέ αναρχοκουμμουνες?? Τί θέσεις έπαιρνε???
    Από τά αυτιά κι έξω!!!
    ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ…

  9. Δημοσίευσε το, αυτό γιά νά καταλαβαινόμαστε: ΕΓΩ,ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Καί σού γράφω ότι αυτή ή συμπεριφορά τών Αστυνομικών, ήταν απαράδεκτη καί επιπόλαια καί επικίνδυνη καί παιδική καί κυριως, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ.
    Αυτοί πού πυροβόλησαν μέ 38 σφαίρες εναντίον τών – γύφτους θές? Πέστους γύφτους!- υπόπτων,ΔΕΝ κάνουν γιά τήν Αστυνομία. ΤΕΛΟΣ.
    ΓΙΑΤΙ δέν πυροβόλησαν τά λάστιχα?
    ΓΙΑΤΙ πυροβόλησαν άοπλους?
    ΓΙΑΤΙ βρέθηκαν τόσο κοντά σέ επικίνδυνους υπόπτους, οδηγώντας?
    ΓΙΑΤΙ έρριξαν 38 σφαίρες???
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ: Άφησαν τά συναισθήματα τους νά κυριαρχήσουν!
    Όταν είσαι ένοπλος κι επαγγελματίας, αυτό Α-ΠΑ-ΓΟ-ΡΕΥ-Ε-ΤΑΙ. Σού θολώνει τήν κρίση.
    Έχετε δεί τό πρώτο TOP GUN μέ τόν Τόμ Κρούζ? Τό έχετε δεί. Είναι ταινία πού συμπυκνώνει τίς εμπειρίες τής Usa Airforce μέ καθοδήγηση καί promotion τής ιδίας.
    Τί γίνεται στήν ταινία, θυμάστε; Ο ΜΑΒΕΡΙΚ, είναι τρομερός πιλότος, ό καλύτερος!! ΑΛΛΑ… ενεργεί χωρίς κανόνες ασφαλείας καί θέτει τούς υπόλοιπους καί τίς επιχειρήσεις σέ κίνδυνο.. Τί κάνει τό USA AIRFORCE; ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ!!!…
    Φιλικά,

  10. Αρχιδια….συλλάβατε τους αστυνομικούς που θέλουν καθαρή και υγιή κοινωνία από τους αλλοφυλους λάθρο και γύφτους..είμαστε με το μέρος τής καθαρής πατριωτικής αστυνομίας. Από δω και μπρος σεκιουριταδες και πολίτες οπλίτες με το μέρος των καθαρών αστυνομικών..όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη υπάρχει μόνο…..ΤΙΜΩΡΙΑ.

  11. Ακριβως, η κοινωνια ειναι μαζι τους, αλλα εσεις εχθες…κοψατε το σχολιο μου που υποστηριζε τους αστυνομικους που αμυνθηκαν στην αποπειρα του γυφτου με το αυτοκινητο να τους σκοτωσει!!!!!!!

  12. ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ, ΕΙΝΑΙ …..
    ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟ, ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ.
    ΤΕΡΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

  13. σωστά έπραξαν οι αστυνομικοί, συμφωνώ και με τον ανώνυμο και με τον ελλην απόλυτα! Συμπληρώνοντας ότι δεν έχει σημασία αν είναι γύφτος η ότι άλλο, είναι κακοποιός ! Και σαφώς να αλλάξει η νομοθεσία, είναι παλιά και πλέον έχουν αλλάξει όλα, δύσκολες εποχές με πολλούς παράνομους όλων τόν ειδών οπότε σκληρούς, δολοφόνους, οπότε και οι αστυνομικοί πρέπει να είναι έτοιμο και καλυμμένοι! Και για τον πολίτη πρέπει να υπάρχει μέριμνα σε αυτό, όχι να βρεθεί ο ληστής δίπλα στο κρεβάτι τον παιδιών σου και να σου λένε γύρνα πλάτη κ κάνε ότι κοιμάσαι; ακούγεται σαν νόμος που προστατεύει τον πολίτη η τον εγκληματία; το κράτος δημιουργεί αυτά τα εγκληματικά σκουπίδια διότι δείχνει ανοχή σε αυτούς και τιμωρία στον πολίτη και αστυνομικό! Αλλαγή τώρα του νόμου! Όσο για κάτι τύπους που είναι πολύ ευαίσθητα όντα … και δεν θέλουν να αλλάξουν οι νόμοι.. σε αυτούς απαντώ… να γυρνάτε την πλάτη σας όταν σας επισκεφθούν κακοποιοί!

  14. Η διαφορά τώρα γυφτων τσιγγάνων ξεχωρίζει σε πολλά 1 σήμερα έχουν μορφωσει παιδιά 2 αυτοί που μορφωθηκαν πήγαν Αγγλία έφεραν καθαρόαιμος τσιγγανες από εκεί και προσφέρουν στα παιδιά τους ανώτερη παιδιά από τα δικά μας 3 δεν μπασταρδευουν την φυλή τους την κρατάνε ψηλά και 4 είναι χριστιανοί ορθόδοξοι βαπτιζουν τα παιδιά τους και κάνουν γάμους, και τα διαφυλάσσουν,,,οι γύφτοι νοθευμένο πολύ την φυλή του με μουσουλμάνος οπότε δεν βαφτίζουν παιδιά δεν κάνουν γάμους ακόμα και πολιτικούς λειτουργούν διαφορετικά έχουν εκμετάλλευση από πολιτικούς

  15. Αυτη η ευλογημενη οταν θα χρειαστει βοηθεια μην καλεσει την αστυνομια αλλα τους ρομα,γυφτους και τσιγγανους!!!

  16. Κοίτα με μερικούς παλαιούς Έλληνες που μίλησα κάνοντας βόλτα ποιο νωρίς είναι με την πλευρά αστυνομικών,,,ακόμα και ναρκωτικά να είχαν να σταματούσαν σε σημείο εμφανές είπαν η ,περιοχή Ασπρόπυργος εκεί που δείχνουν οι φωτογραφίες ακριβώς πίσω πλευρά μένουν Έλληνες από 1970 και έχουν νοικιάσει και κάποια σπίτια γύφτοι, δεν υπάρχει κουμουνισμος εκμεταλευσιμο στον ντόπιο πληθυσμό είναι άλλο τα εργατικά κέντρα και άλλο η πολιτική ιδεολογία ,,, όλοι αυτό σκέφτεστε ότι δεν ήταν τυχαίο όχι από πλευρά αστυνομικών αλλά από πλευρά γυφτων

  17. Αν βγει νομοθεσία να βγάλει όπλο οπότε γουστάρει ο αστυνομικός θα καταλήξει η Ελλάδα όπως την Αμερική.
    Ούτε αυτή είναι λύση όπως καταλαβαίνετε.Ιδίως σε μια χώρα που η αστυνομία την είδε εξουσία.
    Από την άλλη όμως ως Έλληνας πολίτης θεωρώ πως όταν η αστυνομία κινδυνεύει από κακοποιούς και δέχεται επίθεση με πυρά κτλ πρέπει και είναι απαραίτητο να αμυνθεί.

    1. Μακάρι να γίνει η αστυνομία μας όπως της Αμερικής.

  18. Οι μπατσοι αν εχουν τα κακαλα ας τα βαλουν με τους βολευτες και τους επιχειρηματιες που εχουν γινει μαριονετες τους και οχι με τους φτωχους,αντε γεια καλος μπατσος ανεργος μπατσος

  19. Ποιος ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ????
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ
    ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…….
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ…..
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ………

  20. Δεν ζουμε σε κοινωνια αγγελων για να ισχυει το Ευαγγελιο
    αν ισχυε τοτε δεν θα υπηρχαν κλεφτες και εγκληματιες και δεν θα υπηρχε δικη
    Ζουμε δυστυχως στη γη και για να υπαρχει ταξη και ασφαλεια για τη ζωη ολων
    θα πρεπει τα οργανα της ταξης,αστυνομια στρατος να επιβαλλουν την ταξη και αν ορισμενοι δεν υπακουου
    θα πρεπει να χρεισιμοποιησουν κα οπλα ,για να σωθουν οι πολλοι θα πρεπει ενας η ολιγοι παρανομοι να χασουν τη ζωη τους αν δεν υπακουουν στο νομο.
    Πρεπει ο νομος να ειναι σεβαστος απ ολους για να ειναι ομαλη η ζωη της κοινωνιας.
    Ο αστυνομικος θα πρεπει να ειναι ελευθερος να χρεισιμοποιησει οπλο αν παραστει αναγκη
    οπως γινεται και σε αλλες χωρες ,οπως στη Γερμανια που αρεσει στον γερμανοφιλο Μητσοτακη ,οι αστυνομικοι στηνουν πολεμο με παρανομους και δεν πεζουν αν χρειαστει να επιβαλλουν την ταξη ,
    σ αυτο τον πολεμο σκοτωνοντε και παρανομοι αλλα και ενιοτε και αστυνομικοιγιαυτο υπαρχει ταξη και ασφαλεια και λειτουργει το κρατος.
    Ας σοβαρευτουμε ως κρατος,μονον ετσι δεν θα εναι ο βιος αβιοτος και για τους νομοταγοις και για τους παρανομους,οι οποιοι πρεπει να το παρουν αποφαση οτι δεν μπορει να συνεχισουν να ζουν ετσι,διοτι θα βρεθουν αντιμετωποι με το νομο με σοβαρες συνεπειες και για τη ζωη τους.
    Οι νομοι πρεπει να γινουν ποιο αυστηροι διαφορετικα ειναι ανυπολογητοι και θα χλεβαζοντε
    απο τα εγκληματικα στοιχεια που θα συνεχισουν να κλεβουν και να σκοτωνουν.

  21. Ολοι οί γηγενείς Ελληνες πατριώτες στό πλευρό τών αστυνομικών.Μόνο ανθελληνικά απόβλητα υποστηρίζουν τούς υπάνθρωπους τούς γyφτους.
    Γιάννης Λάκων

    1. γηγενεις Ελληνες ειναι οι Θεσσαλονικεις και πιστεψε με δεν εχουμε κανενα θεμα με τους τσιγγανους . Ληστειες στη Θεσσαλονικη κανουν μονο Ελληνες Αλβανοι και Βουλγαροι.. γκεγκε??? Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα Λακων Γιαννη ..γκεγκε???

    2. Μαζί τους,καλά του έκανε,τα γυφταρια τα καθίκια, τι έπρεπε να κάνει κάτσε γύφτο να γεμισω;έχουν ρημάξει τα πάντα τα τομάρια, γύφτος και Αλβανούς σκωτομα

Comments are closed.