ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 24ΧΡΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕ ΣΟΥΪΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ – ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ – ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ “ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
im_teaser_18-01-2022

Τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις – που αναμένονται επίσημα τις επόμενες ημέρες ή και ώρες – επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη για βιασμό. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της 24χρονης
Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Εάν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Την ίδια στιγμή τα νέα δεδομένα φωτίζουν και την παράλληλη έρευνα για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που πρώτο έφερε στο προσκήνιο τον βιασμό της 24χρονς κοπέλας από τους πλούσιους γόνους, με καθημερινό ρεπορτάζ φωτίζει την υπόθεση με νέα στοιχεία και θα την πάει μέχρι τέλους. Για να μη νομίζουν κάποιοι ότι με τα φράγκα του μπαμπά μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς συνέπειες.

Αυτή είναι η 24χρονη Γεωργία η οποία βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

georgia-viasmos-24hroni-toxikologiki

ΘΥ5 (1)

ΘΥ4

Θεσσαλονίκη-”χάπι βιασμού”: Τι παρενέργειες προκαλεί και πώς φθάνει στα στέκια της νεολαίας

Τη συζήτηση για το «χάπι του βιασμού» πυροδότησε η υπόθεση με την 24χρονη και τον βιασμό που κατήγγειλε σε σουίτα ξενοδοχείου, με την ιατροδικαστή Κατερίνα Αποστολίδου να εξηγεί στο ThessToday.gr τις «συνταγές» αλλά και τις παρενέργειες που προκαλούνται από αυτό.

Εκτός από χάπι η συγκεκριμένη ουσία μπορεί να διοχετευτεί στον ανθρώπινο οργανισμό ακόμη και ως σκόνη «σπασμένη» σε πόσιμο -συνήθως ποτό ή καφέ-, αλλά και ως σιρόπι. Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης εξηγεί ότι η παρασκευή ανάλογης ουσίας είναι παράνομη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιο διαδεδομένος τρόπος προμήθειας της χημικής ένωσης είναι είτε μέσω φυσικών προσώπων -όπως τα ναρκωτικά- είτε μέσω του «Σκοτεινού Διαδικτύου», γνωστού ως «Dark ή Deep Web».

Η έμπειρη ιατροδικαστής Κατερίνα Αποστολίδου εξηγεί στο ThessToday.gr τις παρενέργειες που προκαλεί η συγκεκριμένη ουσία. «Δεν είναι μόνο χάπι, είναι διάφορες ενώσεις που μπορεί να παρασκευαστούν ακόμη και ως σκόνη ή και σιρόπι. Μπορεί να είναι διάφορες ουσίες και ενώσεις που μπορούν να προκαλέσουν παρόμοιο αποτέλεσμα», εξηγεί η ιατροδικαστής, υπογραμμίζοντας ότι «με απλά λόγια είναι ένα πολύ βαρύ υπνωτικό χάπι, ή σκόνη διαλειμένη σε κάτι πόσιμο -ποτό συνήθως-, ή σιρόπι. Οι παρενέργειες είναι ότι το θύμα δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του και πολλές φορές -όχι πάντα, ανάλογα με την ουσία- δεν έχει μνήμη και για κάποιες ώρες».

Η επίδραση αυτής της ουσίας μετά την κατανάλωση σύμφωνα με την κα Αποστολίδου διαρκεί για ώρες, ανάλογα πάντα με την ποσότητα αλλά και την ποιότητα. «Συνήθως η δράση διαρκεί για κάποιες ώρες. Για τον λόγο αυτόν έχει σημασία το πότε έγινε η δειγματοληψία και όχι πότε διεξήχθησαν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Μια εβδομάδα μετά για παράδειγμα δεν μπορεί να είναι εύκολα ανιχνεύσιμη η ουσία», επισημαίνει η ίδια, σημειώνοντας ότι «όσο πιο νωρίς γίνει η δειγματοληψία τόσο το καλύτερο».

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι επιπτώσεις που προκαλεί το «χάπι του βιασμού» ταιριάζουν απόλυτα με την εικόνα που κατήγγειλε ότι παρουσίαζε η 24χρονη κοπέλα την επόμενη ημέρα, καθώς και με την περιγραφή που έδωσε στην κατάθεσή της. Παράλληλα προβληματισμό προκαλούν οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το ThessToday.gr ότι υπάρχει μια μικρή -έστω- αύξηση της χρήσης συγκεκριμένων ουσιών.

Σύμφωνα με στοιχεία από χημικούς και εξειδικευμένους επιστήμονες τοξικολογικών εξετάσεων, τα τελευταία δύο χρόνια έχει παρουσιαστεί αύξηση στα περιστατικά που αφορούν θύματα σε συνάρτηση με το «χάπι του βιασμού», ενώ ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι εντοπίζεται κυρίως σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πλειονότητα των συγκεκριμένων περιστατικών φτάνουν στα εργαστήρια ειδικών με την ίδια «συνταγή»: κατανάλωση ουσιών και ακολούθως καταγγελία για σεξουαλική πράξη, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι οι συγκεκριμένες χημικές ενώσεις χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό.

Πάντως, χημικοί δηλώνουν στο ThessToday.gr ότι είναι πολλές και οι περιπτώσεις που οι εξετάσεις είναι αρνητικές, δηλαδή καταγγέλθηκε το περιστατικό και τα αποτελέσματα έδειξαν κάποια άλλη ουσία, η οποία δεν σχετίζεται με το γνωστό «χάπι του βιασμού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

56 Σχόλια

  1. Είδα τη συνέντευξη της…. Πραγματικά, όποιος την πιστεύει, είναι ο κλασσικός νεοέλληνας καληνυχτάκιας…. Τίποτα όλα για τα λεφτά γίνονται. Όσο για το οτι κουβάλησε φίλη της 17 χρονών, ανήλικη, σε πάρτυ πρωτοχρονιάς με αγνώστους πλούσιους και πολύ αλκοόλ, το αφήνω για να μην αρχίσω να βρίζω….. Και επίσης αφού ήταν τόσο χάλια όσο λέει, γιατί οι φίλες της την εγκαταλείψανε και δε πήγανε μαζί στο αυτοκίνητό της ή δε της πήρανε ένα ταξί; Πόσο δούλεμα αντέχεις;

  2. Πολυ “αθωοτητα” υπαρχει τελευταια στις κοπελες ρε παιδια.Αθωες κοπελες θυματα βιασμου,αθωες κοπελες θυματα revenge porn και Σταθηδων,αθωες κοπελες θυματα κυκλωματων,αθωες κοπελες θυματα γκομενων,παντου αθωες κοπελες..Τοση αθωοτητα δεν ειχαν οι κοπελες ουτε το ’50 και το ’60,τοτε που οι περισσοτερες ηταν αγραμματες,δεν υπηρχαν τοσα μεσα ενημερωσης παρα μια εφημεριδα κι ενα ραδιοφωνο και αν,ζουσανε σε χωρια και τις συγκινουσαν οι ελληνικες ταινιες “γυρνα πισω άπονε”.

  3. Δεν μου φαίνεται ότι αυτή ήθελε να τυλίξει πλούσιο. Βλαμμένο ήταν. Μεγάλο λάθος της που νοίκιασε δωμάτιο στο εν λόγω ξενοδοχείο!

  4. Βρωμάει απο παντού η υπόθεση, αυτή γυρνούσε και πότιζε μια 17χρονη, δεν είδε, δεν άκουσε, δεν θυμόταν, την άφησαν οι φίλες της σε αθλια κατάσταση να γυρίσει με το αμάξι, άργησαν να γίνουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις, οπότε μιας και δεν υπάρχει στίγμα πλέον θα αρπάξει μια γερή αποζημίωση και θα λύσει τα προβλήματά της…

  5. Απορώ πως θα κουκουλωθεί η υπόθεση όταν η κυβέρνηση έφερε τον ολοκληρωτισμό, όπως ο Στάλιν, Χίτλερ, Μάο Τσετούνγκ, Μουσολίνι, Κιμ Ιλ Σουνγκ…
    Για να μπεις σε ξενοδοχείο πρέπει να δείξεις πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid/pcr. Αν έκαναν έλεγχο, γνωρίζουν ποιοι ήταν εκεί, αν δεν έκαναν, πρέπει να πληρώσουν πρόστιμα.

  6. Αυτές οι φυσιογνωμίες…. περίεργες… Και αυτή η κυρία Μάνδρου γιατί τοσο πάθος να αθωωθούν; Οτι και να με πείτε ρε παιδιά δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά που συμβαίνουν.

  7. Τάλε κουάλε. Ο όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα. Η Τάνα θέλει να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει.

  8. Δεν λέει τίποτα σαν εμφάνιση. Φακούς αλλαγής χρώματος φοράει. Το τι παίχτηκε τώρα…

    1. Τι ρωτάς τι παίχτηκε, την βίασαν ρε π@πάρα.
      Καί γιατί σχολιάζεις την εμφάνιση της; διαγωνισμό ομορφιάς βλέπεις; ποινικό ρεπορτάζ είναι. Μάλλον κρίνεις ότι άξιζε να βιαστεί αν ήταν όμορφη αλλά τώρα πού την θεώρησες μέτρια αναρωτιέσαι τι παίζει. Ενσυναίσθηση μηδέν ξεφτιλισμένε!

  9. Όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή σε πάρτυ ή σε μεγάλες παρέες που ξέρουμε μόνο δυο τρία άτομα και οι άλλοι είναι άγνωστοι. Τι πάει να πει αυτό? Ότι θα έπρεπε να μας γ..?
    Αυτοί οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι πολύ πιθανό να το έχουν ξανακάνει αυτό.
    Μην απορήσετε αν βγουν κι άλλα στη φόρα.

  10. ΚΑΛΛΟΝΗ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 1,65 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΟΝΕΣ; ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ;

  11. Καποιος βριζει(και δικαιως) τους δικαστες.Να συμπληρωσω οτι παιρνουν ψιχουλα.Το να παει ενας ολιγαρχης και να σκασει 1 εκ ευρω σε εναν δικαστη ειναι peanuts

  12. Τρακαδόροι και λιμοκοντόροι. Έχουν τα λεφτά και τα μετράνε και όταν είναι για μαμίσι θέλουν ότι πιο εκλεκτό και τζάμπα.Και αν δεν τους κάθεται το φτωχαδάκι επειδή την πήγαν βόλτα με Πόρσε, βγάζουν τα χάπια βιασμού.

  13. Θα τους καλύψουν γιατί είναι πλούσιοι. Ακούγεται για συμμορία μαστροπων που δεν βίαζε μια κοπέλα για πρώτη φορά. Πάντως η κοπέλα δέχεται απειλές για την ζωή της από τα καθάρματα. Δυστυχώς το πάνε να τους βγάλουν λαδί.

    1. Δεν είναι η ίδια, μάλλον κάτι θέλει να μας πει και να κάνουμε τη σύγκριση…

  14. Αν δεν ξέρετε για την κοπέλα να μην μιλάτε μερικοί

    1. εσύ δηλαδή την ξέρεις και πως;;;; έλα ξέρασε το…

  15. προ του τέλους μην μακαρίζετε…αμα ξεχαστεί η υπόθεση έρχεται συχνά σαν μάνα εξ ουρανού μια αθωοτική απόφαση του περίφημου συμβουλίου εφετών και μετά πιάστο αυγό και κούρεφτο
    θυμίζω ENERGA, SIEMENS, Ολυμπιακα Εργα, Εξοπλιστικά, NOVARTIS, το καράβι με την άσπρη απο την αραπιά και πάει λέγοντας……
    για αυτό κρατάτε μικρό καλάθι
    This is ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!

  16. Με το ξενοδοχειο ολα καλα? Κανεις δε φαινετσι να ασχολειται με δαυτους..Δεν ειχαν παρει χαμπαρι τι συμβενει με τις μακροχρονιες μισθωσεις?

  17. Οι αλητες που την βιασαν πρεπει να χωθουν βαθια στο..φρεσκο οποιοι και αν ειναι, δεν υπαρχει καμια αμφιβολια γι’ αυτο!!!!!!! Αυτο ειναι το ενα!!!!!!!Ομως αυτες οι κοπελες τι δουλεια εχουν σε τετοια περιεργα παρτι σε ξενοδοχεια;;;;;;;; Που πανε ξυπολητες στ’ αγκαθια με ατομα που δεν τα γνωριζουν καλα;;;;;; Αυτα να τους γινονται μαθηματα σε ολες αυτες που τρεχουν σε τετοια παρτι, διοτι η παροιμια λεει: Οπου καλα καθοτανε και οπου καλα γυρευει, ο διαολος του κ@λου του κουκια του μαγιρευει!!!!!!!!!

  18. Μαλλον την εψαχνε στα πλουσια σαλονια! Τωρα τα χαπια πιστευω δεν χρειαζοτανε! Οσο για το προσωπο της το βγαλανε πολυ νωριτερα αλλα site!
    Τι κωρονοπαρτυ και πρασινα αλογα εδω μιλαμε για παρτουζες νεοπλουτων Μητσων με φτωχομπινουδες που τους ταζουνε λαγους με πετραχηλια!

  19. Η άλλη ποια είναι; Βλέπουμε διαφορετικά πρόσωπα εκτός αν έχει βάλει φίλτρα μεταμόρφωσης

  20. Καλά..στην πρώτη φωτογραφία καμια σχέση με την τρίτη φώτο που μοιάζει πιο απλή. Έχει κάνει δουλίτσα στο πρόσωπό της; Όπως και να έχει, είναι ωραίο κορίτσι.

  21. Μας έχετε κουράσει με τα σαχλοκουδουνα- βιζιτες

  22. ενας ανθρωπος που εχει πενθος χανοντας τους γονεις του προσφατα δεν γυρανει σε καφετεριες κσενιχταδικα και ξενοδοχεια.αν ηταν ενας φτωχος μεροκαματιαρης και την θηελε , ασφαλως κι αυτη δεν θα πηγαινε μαζι του.διαλεξε τους νεαρους με το χρημα.η καφετερια κατι ηξερε παραπανω απο εμας

  23. Στην πορεία θα φανεί τί παίζει… αν πάει μέχρι το τέλος, τότε όντως τα καθίκια την βίασαν. Αν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός, τότε πρόκειται για εκβιάστρια βιζιτού.

  24. Κάποιο φτωχό παλικάρι θα την παρακαλούσε να τα φτιάξουν αλλά όπως γίνεται συνήθως τα πλουσιόπαιδα είναι μαγνήτης. Να όμως που καμιά φορά νομίζεις ότι πας να καλοπιαστείς αλλά παγιδεύεσαι. Σήμερα όπως έχουν γίνει τα πράγματα έτσι όπως εξετάζεται ο βιασμός πρέπει να εξετάζεται και το γνωστό gold digger…

  25. Αρκετά όμορφη. Που να κάνεις καμάκι και αν σου βγει. Κτυπάς έναν βιασμό και πέτυχες τον στόχο, σύμφωνα με το σκεπτικό των βιαστών..

  26. Άλλη μια πορνοβιζιτα που το παίζει μυξοπαρθενα… Φοραει και έγχρωμους φακούς επαφής το ψώνιο? Δημοσιοτητα και χρήματα θέλει….

  27. Αντί να κοιτάξετε να σπουδάσετε και να πιάσετε καμιά δουλειά, ψάχνεστε από εδώ κι από κει να βρείτε κανένα πλούσιο γκόμενο να του τα τρώτε.! Είναι καταδικαστέο βέβαια αυτό που έπαθε, αλλά καλό είναι να αποφεύγουν τα άγουρα κοριτσάκια τέτοια περίεργα πάρτι.!!

    1. δεν χρειάζεται ούτε να σπουδάσουν ούτε να βρουν δουλειά αλλά να κατσουν σπίτι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στα πλαίσια ενός σοβαρου γάμου που να συμφωνούν και δυο οικογένειες

  28. Ο/Η τι πήγες να κάνεις στο ξενοδοχείο με τους πλούσιους, μωρή;; λέει:

    Η ίδια είναι πάνω δεξιά, με φακούς;Οποια και ‘ναι πάντως, καταδικάζουμε το βιασμό, είτε με ναρκωτικές ουσίες είτε χωρίς, αλλά καταδικάζουμε κι αυτήν που πήγαινε στο πάρτυ για πήδημα των 20.000 ευρώ.Να χέσω την ορφάνια της.Δε θα βγει το σχόλιο, το ξέρω.

  29. Το πρόβλημα σ’αυτή τη χώρα είναι οι ανύπαρκτοι, γλάστρες, διακοσμητικοί χέστηδες δικαστές.

    Τέτοιες κότες να καταπίνουν αμάσητα τα σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο δεν έχει ξαναδεί η ελληνική κοινωνία. Η μοναδική μπανανία στον κόσμο που οι δικαστές τρέμουν όχι μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους επιχειρηματίες.

    Απόλυτη σαπίλα, παρακμή και κουτσή δημοκρατία στην χώρα των υποχρεωτικών εμβολιασμών, της υποχρεωτικής φτώχειας και της υποχρεωτικής ασυδοσίας της βλαχο-ελίτ.

  30. Κοριτσάκι μου γλυκό, τι σου έτυχε. Κουράγιο 🙏

  31. Την πάτησε αυτός. Το ότι παραδεχτηκε οτι πήγε μαζί της ενώ δτην κοπέλα βρέθηκαν τέτοιες ουσίες είναι βούτυρο στο ψωμί ενός (σωστού) εισαγγελέα. Έτοιμο σερβίρισμενο στο πιάτο. Λέμε τώρα…. Για να δούμε

  32. Κουκλίτσα η κοπέλα, αλλά μακελειό γτ δειχνεις πρόσωπο της και δεν την προστατεύεις;

    1. Ναί ρε φίλε.Ενώ τού άλλου τού καριόλη τού το κρύβουν εκεί που κρατά την εφημερίδα.Μακελειό τι έχεις να πεις γιαυτό;;;

  33. Tι δουλειά είχες σε σουίτα κοριτσάκι μού με τόσους άνδρες;;(ο Θεός να τούς κάνει)

  34. Γιατί βγάζετε το πρόσωπο της κοπέλας δεν κατάλαβα ακόμη κι όχι των ρεμαλιών που την είδαν επιχειρηματίες. Αυτούς έπρεπε να έχετε βγάλει φάτσα φόρα στα μανταλάκια με ονοματεπώνυμα

      1. Και τι φάτσες Παναγία μου. Γι’αυτό όλο κόμπλεξ. Ακόμα και με τόσα λεφτά και δεν σταυρώνουν γκόμενα

  35. Κρίνοντας από το παρουσιαστικό της πήγαινε γυρεύοντας.

  36. ΑΥΤΗ…… ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ…………..
    Ο ΝΟΩΝ,ΝΟΕΙΤΟ………..

  37. Πείτε και για τα ξεφτιλίκια των γονιών των ψυχανώμαλων αλητών, με το ψευτοΐδρυμα στο Λονδίνο, και την ψευτοδωρεά στο ΥΠΠΟ που το σίχαμα η μενδώνη αποδέχθηκε στις 5/1/2022, μετά την καταγγελία! Καθώς και όλες τις λαθροχειρίες (αποδοχές δήθεν “δωρεών” “ευεργετών” του κ@λου) από το τέρας (μενδώνη) για αμφιλεγόμενα “έργα”, με τερατώδεις υπερκοστολογήσεις, με τα δικά μας τελικά λεφτά…

  38. Στα ακριβά ξενοδοχεία πάρτυ… με άγνωστους φραγκάτους κληρονόμους; Και παρουσία άλλων βιζιτούδων όπως η ίδια περιγράφει; Κάτι… δεν μ’ αρέσει στην ιστορία…

    1. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς ήταν. 25 χρόνων. Έλεος πια μαζί σας

    1. Εξαρτάται από το κασέ. Σαν πρώτη εικόνα όμως, ναι, συμφωνώ μαζί σου, τουνάρα για τρελό ξεφτίλισμα!

Comments are closed.