ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ;

Κοινοποίηση:
1

Χθες, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο επικεφαλής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, εμφανίστηκε νευρικός και εξαπέλυσε βολές κατά «επαϊόντων» – όπως τους…

χαρακτήρισε. Τους καταλόγισε, λοιπόν, ότι «σπέρνουν τον πανικό» και διαβεβαίωσε ότι «δεν κρύβουμε κρούσματα».

Η πρωτοβουλία του επικεφαλής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας να αφήσει για δεύτερη μέρα βαριά υπονοούμενα κατά συναδέλφων του που εκτιμούν δημοσίως ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ελεγχόμενα όσο εμφανίζονται, δείχνει και τις μεγάλες διαφωνίες στην επιστημονική κοινότητα για τα μέτρα καραντίνας που παίρνει η κυβέρνηση.

Διαφωνίες υπάρχουν, όπως λένε όσοι ξέρουν, και για την στρατηγική ελέγχων «με το σταγονόμετρο», εξαιτίας της έλλειψης των αντιδραστηρίων στα νοσοκομεία. Με άλλα λόγια, ο Σωτήρης Τσιόδρας επιχειρεί καθημερινά να αποδομήσει τις οδηγίες του ΠΟΥ για «τεστ, τεστ, τεστ» για έναν και μόνο λόγο: όχι γιατί στο υπουργείο Υγείας θεωρούν ότι ο ΠΟΥ κάνει… λάθος, αλλά διότι δεν έχουν τα μέσα να ακολουθήσουν την στρατηγική για διαρκείς ελέγχους και τεστ. Και το να το κρύβει αυτό ο Σωτήρης Τσιόδρας οπωσδήποτε δεν συμπεριλαμβάνεται στα επιστημονικά του καθήκοντα…

matrix24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ξέρετε το μοντέλο που εφάρμοσε η Ν. Κορέα; προληπτικά τεστ σε όλους τους πολίτες και αν θετικοί τότε καραντίνα. Το μέτρο πέτυχε έχουν πολύ καλά ποσοστά και τώρα η Ιταλία πρόκειται να το αντιγράψει, έστω και αργα. Αυτή η μέθοδος όμως προϋποθέτει πολλά αντιδραστηρια

  2. Με 7 παιδια κ εχει 27 σελιδες βιογραφικο;Πως μελετουσε με τα μωρα να κλαινε;Πηγαινε σπιτι μονο για να πηδηξει;Μια πειστικη απαντηση ζητω,θα τρελαθω!
    Συγνωμη αλλα κατι δεν μου κολλαει!

    1. Εκτος απο ζεα εισαι και αντιχριστη/ος;

  3. Αυτός θα μας πλασάρει τα εμβόλια και θα μας υποχρεώνει .Αγάλι Αγάλι γίνεται η Αγουρίδα μέλι.

  4. Ηρεμήστε Έλληνες, ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή είναι ο κ. Τσιόρδας. Κάνετε ο καθένας από μόνος του και ελέγχοντας τους γύρω του όσον αφορά τα μέτρα-αυστηρά-κι ο Θεός θα Βοηθήσει! Δεν μας αφήνει. Η ηρεμία, η προσευχή, η νηστεία βοηθούν. Η ψαλμωδία επίσης. Ας μιμηθούμε τους Αγίους Πατέρες, τους μοναχούς, τις μοναχές των Ιερών Μονών μας. Προσεύχονται για τον υπόλοιπο κόσμο και βοηθούν τον εαυτό τους ερχόμενοι πιο κοντά στον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Μόνο αυτός μπορεί να μας βοηθήσει! Μας περιμένει, αρκεί να του το ζητήσουμε. Η Παναγιά κι οι Άγιοι της Πίστεώς μας είναι αρωγοί μας σε αυτό τον αγώνα. Εμπρός λοιπόν…τι περιμένετε. Είναι ένας ωραίος αγώνας. Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως σήμερα στο μέσον περίπου της Σαρακοστής να είναι ένα έναυσμα για την πορεία προς την Ανάσταση. Ο αγώνας μακρύς, δύσκολος, αλλά ο Χριστός συν-οδηγός μας σε κάθε οικία!
    Τι δειλιάζετε μωρέ….; Πριν 200 χρόνια μια χούφτα λιοντάρια Έλληνες δεν λογάριασαν τίποτε…δεν κρατιόταν με τίποτε…κι επαναστάτησαν στον Οθωμανικό Ζυγό. Μέσα στο σπίτι και φοβάστε; Είστε απόγονοι αυτών των Ελλήνων; Α π ο δ ε ί ξ τ ε το ο καθένας κι η καθεμιά!
    Σύμπνοια και Πίστη! Εί ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών!

  5. ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ ΕΞΙ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΤΑ ΙΣΑ…………..

  6. Πόσα πήρε οΤσιοδρας ?Έτσι στα ξαφνικά από το πουθενά φανερώθηκε θα μας φάνε όλους μας για λάχανο κάτι πρέπει να γίνει δεν ξέρει κανείς αν είναι αλήθεια ή ψέματα .

    1. Εκτος απο ζεα εισαι και αντιχριστη/ος;

  7. ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ
    Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
    Φοβούνται το πολιτικό κόστος αν καταρρεύσει το ανύπαρκτο σύστημα Υγείας που όλοι τους
    ευθύνονται για την κατάντια του και επιβάλλουν μέτρα μπαλώματα – παρωδία που θα γυρίσουν μπούμερανγκ.
    ΜΠΑΧΑΛΙΣΤΑΝ

  8. Συμφωνώ με το άρθρο, να βγει να πει ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να μας εξετάσουν όλους με τη θέλησή μας ή μη, να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Η μισή αλήθεια είναι σατανική κατάσταση και δεν συνάδει με την επιστημονική του ιδιότητα.

  9. Με λίγα λόγια τα έχουν κάνει σκατα και με την απαγόρευση ακόμα χειρότερα θα μας κάνουν με ψυχολογικά

  10. Ο κ.Τσιοδρας τον Ιανουαριο εδωσε μια συνεντευξη στη ιστοσελιδα iatronet.gr και ελεγε οτι ο κορωνοϊος δεν πρεπει να μας ανησυχει, ειναι κατι σαν τον παλιο sars…βασιζομενος ομως στα λεγομενα του Π.Ο.Υ.
    Το Δεκεμβρη που μας περασε εδειξαν τα καναλια εναν κινεζο οφθαλμιατρο απ’τη Γιουχαν (ο οποιος πεθανε λιγο μετα) που ελεγε σε ολο τον κοσμο σε ολες τις κυβερνησεις να παρουν τα μετρα τους.
    “Ειναι πολυ μεταδοτικος-πολυ φονικος”.
    Οι ευθυνες που βαρυνουν τον Π.Ο.Υ. ειναι τεταστιες.
    Γιατι κ.Τσιοδρα δεν ψαξατε λιγο καλυτερα το θεμα;
    Γιατι κ. Αρκουνεα (στελεχος της ΝΔ και κολλητος του Κικκιλια) προεδρε του ΕΟΔΥ βασιστηκατε κι εσεις στον Π.Ο.Υ;
    Καποιοι πρεπει να λογοδοτησουν.

  11. Ωρέ παιδιά , ήμαρτον ρέ σείς…
    Τί μάς νοιάζει πόσοι νοσήσαν καί πόσοι νοσούν ;
    Αυτό πού θά ‘πρεπε νά μάς νοιάζει -άν έπρεπε νά μάς νοιάζει- είναι τό πόσοι νοσήσανε ΣΟΒΑΡΑ , πόσοι απ’ αυτούς μπήκανε στά νοσοκομεία καί πόσοι έφυγαν γι αλλού…
    Γιατί άλλωστε νά μάς πούν ψέμματα γι αυτά τά πράγματα ; Έχουν νά κερδίσουν κάτι ; Αυτά τά στοιχεία έχουν οί άνθρωποι κι αυτά λένε . Τώρα άν οί μισοί Έλληνες είμαστε φορείς , αυτό είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο καί δέν μάς ενδιαφέρει εάν απλά τό περνάμε ώς ένα κρυωματάκι…

Comments are closed.