«ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ». Που το πάει ο «μοσχαροκέφαλος» Πλεύρης; Το βρώμικο σχέδιο ενός πολιτικού αλήτη. Που κρύφτηκαν πάλι οι εξωνημένοι εισαγγελείς; Εντεταλμένο όργανο πολυεθνικών και επικίνδυνων γενοσήμων, αυξάνει την τιμή των φτηνών φαρμάκων κατά 100%! Συναγερμός: ποια σκευάσματα εξαφάνισε η Καμόρα. Αλλά όταν μιλούσαμε πρώτοι για Μαφία, η κοινή γνώμη, μας έλεγε υπερβολικούς. Τώρα, πάρτε ΟΛΟΙ γραμμή για τα γραφεία τελετών…

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_4-1-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_kataggelies.indd

Στο ΦΥΛΛΟ της Tετάρτης  4-1-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΑΥΓΟΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑΙ
    ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΝΑΙ
    ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ

  2. Ρε σεις νεοδημοκρατες αφού δεν μπορείτε να μην ξαναψηφίσετε αυτό το κόμμα κάντε κάτι άλλο βάλτε σταυρό σε κάποιους άλλους όχι πάντα στα ίδια λαμόγια στα ίδια πρόσωπα. Πώς τους ψηφίζετε αυτούς να σας εκπροσωπούν. Εκτός εάν είστε τα ίδια σκατα με αυτούς. Τι διάολο μυαλά κουβαλάτε και τους δίνετε μόνιμη θέση στη Βουλή.

  3. Οι μιζες του Γιαννη Λαβρανου γιναν σπιτια του υφυπουργου Λευτερη Οικονομου στην οδο Αισχινου 2 στο Γερακα και αλλου.
    Στεφανε κανε βαθια ερευνα στο ποθεν εσχες για το κολλητό των Δημητριαδη και Μητσοτακη, Λευτερη Οικονόμου αλλα και για την στενή οικογενειακη του σχεση με τον Ευαγγελο Κουτρομιχαλη.
    Τους αφησαν στο Υπουργείο για να σβησουν ίχνη παρακολουθήσεων. Καποιοι ομως εχουμε κρατησει αντιγραφα.
    Ο Υπουργός Θεοδωρικάκος γνωρίζει τις δραστηριότητες του υφυπουργου και ολων των εμπλεκομενων και ειναι μαζι τους στα μαχαίρια.
    Ο Λευτέρης Οικονόμου αρθρογραφεί στο BHMAGR για τις νέες προκλήσεις για την εθνική ασφάλεια.Κρατά αποστάσεις από το Predator, αλλά δεν μας διαφωτίζει για τη σχέση του με τον Γιάννη Λαβράνο και όσα γνωρίζει για την Krikel, την Ιονική Τεχνολογική και τις συμβάσεις για το TETRA.
    Ο Κουκακης γνωριζει

    Στελεχος της Διευθυνσης Διαχειρισης και Αναλυσης Πληροφοριων (ΔιΔΑΠ)

    1. Ο/Η καταλάβατε;; τα ξέρετε φυσικά. Εσείς να πουλάτε απλώς νέες αποκλειστικότητες επιζητειτε λέει:

      Επί χρηματιστηρίου η γραμματέας του Σημίτη ξέρετε πόσες πολυκατοικίες αγόρασε παίζοντας αέρα κοπανιστο;;
      Λέω η γραμματέας για να μη πω ο ίδιος ο Σημίτης και οι πέριξ σ’ αυτόν.
      Όλοι τα μάθανε αυτοί όμως έχασαν τα λεφτά τους και δε τα πήραν πίσω ποτέ
      Το ίδιο θα συμβεί και τώρα
      Ότι πουλήσει το θέμα των υποκλοπών μέχρι τις εκλογές.
      Μετά παπαλα.

  4. Κοιτάξτε ρεμβαστικό ύφος ζιγκολό μέσα στη βουλή.

  5. Aμα τα στέλνουνε εξωτερικό τα φάρμακα για να κονομήσουνε οι φαρμακαποθήκες, πρέπει να σταματήσει αυτό. Οι ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας με το παραπάνω. Η ποιότητα των ελληνικών φαρμάκων είναι πολύ υψηλή και αυτό είναι παραδεκτό παγκοσμίως και εδώ και πολλές δεκαετίες.

  6. Κρυφιως, υπογειως και δολιως, η ΔΕΔΗΕ αντικαθιστα τους παλιους μετρητες, με τους νεους “εξυπνους” μετρητες! Με ο,τι αυτο συνεπαγεται!

  7. Απεκτησε κυρος και η υπουργαρα μας η ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ με τι “πρωτοποριακες” αποφασεις της!!!!

  8. Όλοι οι ψηφοφόροι το έχουν παραξηλώσει με τα φάρμακα και τη χημεία.Πόνεσε κώλος φάρμακο,βήχει φάρμακο,κάνει τσίσα συχνά φάρμακο,έχει περίοδο με αίμα φάρμακο.Δεν πρόκειται να σε φτιάξει κανένα φάρμακο ραγιά,ξεκίνα κάνε γυμναστική,περπάτημα,ποδήλατο,μην τρως κάθε μέρα κρεατάκι και διάφορα άλλα σκατά και αντί για 50 τσιγάρα κάπνισε 5 αφού είσαι και μερακλής.Και μη μου πείτε για όσους έχουν βαριές ασθένιες και εξαρτώνται από κάποια σκευάσματα.Πάρτε χαμπάρι ρε τι γράφω και ξυπνάτε γίδια,όλο στην κλάψα είστε και όλο ψηφίζετε γραικύλους

  9. Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα (!), το 2019 ψηφίσατε …τους δολοφόνους σας

  10. Όλα αυτά με τα φάρμακα γίνονται για να μάθουν μερικοί να μην εξαρτώνται χωρίς λόγο από σκευάσματα που χορηγουσαν μέχρι τώρα οι φαρμακεμποροι συνταγογραφοι φερόμενοι ως ιατροί .
    Τώρα έχουν καλύτερους τρόπους για να τους ξαποστειλουν.
    Ο Πλεύρης εκτελεί εντολές ΠΟΥ.

Comments are closed.