ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑ… ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ “ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_1

*Και που να δείτε και τις εναντίον τους όταν τα βγάλω σύντομα και αυτά συγκεντρωμένα…

 

Δέκα δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος μου, οι εννέα εξ αυτών αυτεπαγγέλτως. Στις έξι από αυτές ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος μου.

 

Κι όμως. Παρά την ασύλληπτη στοχοποίησή μου, ιδού τα αποτελέσματα των ποινικών σε βάρος μου διαδικασιών:

 

-Σε βάρος μου σχηματίστηκε η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΔΕ21-9852 ποινική δικογραφία για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων ΠΡΙΝ την τροποποίηση της διάταξης του άρθρου 191 Π.Κ. την 12/11/2021 (η οποία είναι γνωστό πια ότι έγινε για εμένα) και την ένταξη της δημόσιας υγείας στη διάταξη.

 

*Η δικογραφία αρχειοθετήθηκε, με το αδίκημα να κρίνεται νόμω αβάσιμο, με την έγκριση και της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

 

 

 

-Σε βάρος εμού και …της συζύγου μου (!) σχηματίστηκε η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΔΓ21-10791 ποινική δικογραφία ξανά (…) για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ξανά (…) ΠΡΙΝ την τροποποίηση της διάταξης του άρθρου 191 Π.Κ. την 12/11/2021, αλλά με ένα ανύπαρκτο «από 12/11/2021 και εντεύθεν».

 

*Η δικογραφία αρχειοθετήθηκε, με το αδίκημα να κρίνεται νόμω αβάσιμο, με την έγκριση και της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

 

 

 

 

-Σε βάρος μου σχηματίστηκε η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΑΑ21-1112 ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της διέγερσης σε ανυπακοή, της διέγερσης σε διχόνοια και της παράβασης του άρθρου 285 Π.Κ. με αντικείμενο τη δημόσια δήλωσή μου, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο, ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει εμβολιαστεί έναντι της Covid-19.

 

*Η δικογραφία αρχειοθετήθηκε και με τα τρία αδικήματα να κρίνονται ως νόμω αβάσιμα, με την έγκριση και της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

 

 

 

Πάμε στα …κακουργήματα τώρα πριν φτάσουμε στις διώξεις:

 

-Σε βάρος μου σχηματίστηκε η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΑΑ21-1118 ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της θανατηφόρας έκθεσης, της κακουργηματική παράβασης της διάταξης του άρθρου 285 Π.Κ. και της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Αντικείμενο της σε βάρος μου ποινικής δικογραφίας ήταν ο θάνατος της ασθενούς Αντιγόνης Πανταζή στον «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ».

 

*Η δικογραφία αρχειοθετήθηκε, με τα τρία αδικήματα να κρίνονται ως ΟΥΣΙΑ αβάσιμα, με την έγκριση και της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

 

 

 

 

 

 

 

 

-Σε βάρος μου σχηματίστηκε η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΔΚ21-230 ποινική δικογραφία για το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης. Αντικείμενο της σε βάρος μου ποινικής δικογραφίας ήταν ο θάνατος της ασθενούς Μαρίας Μπινιάρη, η οποία ενώ απεβίωσε στο «ΛΑΪΚΟ» τον Οκτώβριο του 2021, επιχειρήθηκε να μου αποδοθεί ο θάνατός της επειδή την συνέδραμα να λάβει εξιτήριο από το «ΣΩΤΗΡΙΑ» τον …Φεβρουάριο του 2021, για να γλιτώσει από την μέγγενη του νοσοκομείου, όπως μου έγραψε στο ευχαριστήριο μήνυμά της μετά την έξοδο – σωτηρία της.

 

 

**Η δικογραφία αρχειοθετήθηκε με το αδίκημα να κρίνεται ως ΟΥΣΙΑ αβάσιμο, με την έγκριση και της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

 

 

 

Πάμε τώρα στις διώξεις, πρώτα στις αυτεπαγγέλτως σε βάρος μου κινηθείσες ποινικές διαδικασίες.

 

-Σε βάρος μου σχηματίστηκε η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΑΑ21-1511 ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε ανυπακοή. Είναι η γνωστή υπόθεση της σύλληψης, η δε σχετική εισαγγελική εντολή μετά από ένα ακόμα παρακρατικό email (…). Τα μετά τη σύλληψη είναι πια γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Σε χρόνο ρεκόρ η ποινική δίωξη (μόνο για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων), σε χρόνο ρεκόρ η παραπομπή μου, σε χρόνο ρεκόρ η απορριπτική επί της προσφυγής μου πρόταση και το υπ’ αριθμ. 1/2022 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών. Επί 1,5 χρόνο αγωνιζόμουν να δικαστώ, τρεις φορές αναβλήθηκε η εκδίκαση της ποινικής υπόθεσης σε βάρος του «εξαιρετικά επικίνδυνου» δικηγόρου, μέχρι που:

 

*Την 29/06/2023 αθωώθηκα ομόφωνα από το Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών με επίσης απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας. Η αθώωσή μου είναι αμετάκλητη.

 

 

 

 

 

Συνεχίζουμε:

 

-Θυμίζω ότι ο αρχειοθετήσας την σε βάρος μου υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ.  ΑΑ21-1112 ποινική δικογραφία εισαγγελέας είχε επιφυλαχθεί ως κάτωθι:

 

 

 

     Πράγματι, ο ως άνω εισαγγελέας σχημάτισε άλλη δικογραφία σε βάρος μου, την υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. Γ23-1471, πλην όμως, όπως προέκυψε στην εξέλιξη της διαδικασίας, δεν αρκέστηκε στα προ της τροποποίησης της διάταξης του άρθρου 191 Π.Κ. δημοσιεύματά μου, αλλά προχώρησε σε …βάθος χρόνου. Και όχι μόνο αυτό. Εφάρμοσε για τα μεν προ της τροποποίησης της 12/11/2021 δημοσιεύματα, την διάταξη …προ της τροποποίησης, για τα δε μετά την τροποποίηση της 12/11/2021 εφάρμοσε την τροποποιηθείσα την 12/11/2021 και όχι αυτή όπως εκ νέου τροποποιήθηκε την 22/12/2022, και μου άσκησε τελικά ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων…

 

Η κατάληξη:

 

*Η εισαγγελέας εφετών δεν συμφώνησε με την σε βάρος μου ασκηθείσα ποινική δίωξη και το κατηγορητήριο που συντάχθηκε, και υπέβαλε απαλλακτική πρόταση προς το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

 

Ήδη εκδόθηκε αυτές τις μέρες το υπ’ αριθμ. 201/2024 απαλλακτικό βούλευμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Προχωράμε.

 

Σε βάρος μου διατάχθηκαν δύο ακόμα προκαταρκτικές εξετάσεις, και πάλι μετά από ανώνυμα παρακρατικά emails, για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή. Αντικείμενο και στις δύο αυτές ποινικές διαδικασίες ήταν δημοσιεύσεις μου για την υποχρεωτική χρήσης μάσκας από τα παιδιά μας στα σχολεία.

 

Για τα παιδιά μας λοιπόν αντέδρασα τότε, αλλά όχι βεβαίως διεγείροντας τους γονείς σε ανυπακοή, αμέσως ή έστω εμμέσως. Είναι άλλωστε γνωστό ότι δέχθηκα πολλές επιθέσεις από τους «επαναστάτες» της «εδώ πλευράς» για την σταθερή προτροπή μου στους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που με ακολουθούν και παρακολουθούν τη νομική δράση μου να τηρούν τους νόμους όσο αυτοί ισχύουν και όσο αγωνίζομαι να ανατραπούν νόμιμα και συνταγματικά. Και όχι απλά ως «αντισυνταγματικοί» [γιατί εφόσον επικρατούσε η απατηλή εκδοχή της κυβέρνησης περί πραγματικής πανδημίας, οι νόμοι αυτοί (και οι σχετικές Κ.Υ.Α. που εκδίδονταν κατ’ εξουσιοδότηση) ήταν απολύτως συνταγματικοί βάσει του άρθρου 21 του Συντάγματος και ακόμα και του άρθρου 26 της Σύμβασης του Οβιέδο], αλλά ως στοιχεία της απάτης, της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

 

Μετά το πέρας των σχετικών προκαταρκτικών εξετάσεων ασκήθηκαν δύο ποινικές διώξεις σε βάρος μου, με τους εισαγγελείς να διαστρεβλώνουν αυτά που είχα πραγματικά γράψει προκειμένου να στήσουν κατηγορίες διέγερσης σε ανυπακοή.

 

Το ένα κατηγορητήριο ήταν αυτό:

 

 

Ασύλληπτα πράγματα, αλλά είσαι ο Νίκος Αντωνιάδης στα χρόνια αυτά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, διώκεσαι και ας είναι αυτά που έχεις γράψει αντίθετα με αυτά που γράφουν οι εισαγγελείς ότι έχεις γράψει και «βλέπουν» αδικήματα εκεί που ούτε στο πιο ευφάνταστο μυαλό υπάρχουν.

 

Αποφάσισα να ΜΗΝ ασκήσω προσφυγή κατά αυτού του κλητηρίου θεσπίσματος για τη δίκη που ορίστηκε στο …Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για τη δικάσιμο της 03/06/2024. Αποφάσισα να γίνει αυτή η δίκη ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να πω στο Εφετείο Αθηνών πολύ περισσότερα για τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους από αυτά (τα όχι και λίγα…) που είπα στην …ίδια αίθουσα, στην πρώτη δικάσιμο από τις δύο της αθωωτικής διαδικασίας στη δίκη του αιώνα όπως την είχα χαρακτηρίσει, την 07/06/2023.

 

Άσκησα όμως προσφυγή στη «δίδυμη αδελφή» της. Που στο τέλος θα παρασύρει και αυτή της 03/06/2024 (δεν θα γίνει τη μέρα αυτή λόγω Ευρωεκλογών).

 

Τι πρόταση έχουμε ήδη;

 

Τι άλλο…;

 

Απαλλακτική…

 

Από την Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών Βασιλική Χαλβά.

 

Δεν περίμενα κάτι άλλο από την ανώτερη εισαγγελική αρχή.

 

Το σπουδαίο εδώ δεν είναι τόσο αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός ότι η κ. Χαλβά προτείνει να γίνει δεκτή η προσφυγή μου γιατί «αβίαστα προκύπτει» ότι εγώ βεβαίως ουδεμία διέγερση σε ανυπακοή διέπραξα, αλλά η περιγραφή της δράσης μου και η αφάνταστα συγκινητική για εμένα αναφορά της στην τιτάνια για τα ελληνικά δεδομένα, πρωτίστως ανθρωπιστική και μετά νομική, δράση μου…

 

     «Η καθ’ όλα νόμιμη και εντός των συνταγματικών πλαισίων νομική δράση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη»…

 

Τι να πω…

 

Και έχει ενσωματώσει στην πρότασή της ολόκληρο το κείμενο, το όχι και τόσο κολακευτικό για τους εισαγγελείς που αποπειράθηκαν να με στείλουν σε δίκη για μία ανύπαρκτη «διέγερση σε ανυπακοή», της προσφυγής μου…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι άλλο να προσθέσω εγώ…

 

Πάμε τώρα στη δίωξη από μηνυτήρια αναφορά συγκεκριμένων προσώπων και όχι από παρακρατικά ανώνυμα emails…

 

Και τι προσώπων. Ολόκληρου ιατρικού συλλόγου.

 

Και ποιου συλλόγου…

 

Πάμε λοιπόν στη δίωξη που μου ασκήθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Με υπογραφή του προέδρου, Γεωργίου Πατούλη, και του γενικού γραμματέα, Ευσταθίου Τσούκαλου, και την συμμετοχή του προέδρου των πειθαρχικών συμβουλίων του Ι.Σ.Α., Γεωργίου Κασσάρα. Οι άνθρωποι αυτοί που με στοχοποίησαν ήδη από το 2020 και ζήτησαν με δύο αναφορές τους την πειθαρχική δίωξή μου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με αμφότερες τις αναφορές τους τότε να αρχειοθετούνται, και που έχουν πει και γράψει απίστευτα πράγματα για εμένα στα διοικητικά συμβούλιά τους, με αφορμή την υπεράσπιση από εμένα του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη («πανιατρικό ζήτημα με χαρακτήρισε ο κ. Πατούλης και ζήτησε από όλες τις υγειονομικές αρχές της χώρας να στραφούν όλοι μαζί εναντίον του ενός αυτού ανθρώπου -χωρίς αποτέλεσμα…), επινόησαν «πλαστογραφία» από εμένα σε μία ξεκάθαρα σε αυτούς εκ παραδρομής παρείσφρυση στο υπόμνημα που κατέθεσα για λογαριασμό του ως άνω καρδιολόγου στην πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του ενός κειμένου που απλά είχα εκ παραδρομής «σώσει» στον υπολογιστή και που ήταν να ανέβει στη δημοσιότητα (όπως και έγινε), χωρίς προφανέστατα κανένα σκοπό παραπλάνηση κανενός…

 

Φυσικά, Γεώργιος Πατούλης & ΣΙΑ πίστευαν ότι έπιασαν τον ανύπαρκτο ταύρο από τα ανύπαρκτα κέρατα και πιστεύοντας επίσης ότι θα βρουν «πρόθυμο» εισαγγελέα στο κτίριο 16 να δεχθεί την «πλαστογραφία» και να μου ασκήσει ποινική δίωξη, ανέφεραν την ανύπαρκτη αξιόποινη πράξη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

 

     Και απέτυχαν παταγωδώς, καθώς το συντριπτικά μεγαλύτερο έντιμο κομμάτι της ποινικής Δικαιοσύνης, κυρίως στην ανώτερη εισαγγελική αρχή, είπε ΞΑΝΑ ΟΧΙ.

 

Έτσι, όπως έγινε με την ανύπαρκτη «διασπορά ψευδών ειδήσεων» που επινόησαν οι λίγοι αυτοί στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, το αυτό έγινε και στην «πλαστογραφία» από τον Ι.Σ.Α.

 

 

 

 

 

 

     Λοιπόν;

 

Τι βλέπετε παραπάνω;

 

Ένα σκηνικό στο άψε σβήσε προκαταρκτικών σε βάρος μου και ασκήσεως ποινικών διώξεων για ανύπαρκτα ποινικά αδικήματα. Εκτός και αν μου έκαναν …χάρη τόσοι εισαγγελείς εφετών και δύο μέχρι τώρα ανώτερα δικαστικά συμβούλια. Και κάποιοι νωρίτερα έντιμοι εισαγγελείς στο κτίριο 16.

 

Μέχρι το τέλος για το τέλος…

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δώσε πόνο Νικόλαε! Και τον ήλιο να κρύψουν η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως αργά ή γρήγορα.

  2. με ολα αυτα που μας παρεθεσες ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΕΛΛΗΝΑ με εκανες να γελασω χαιρεκακα διοτι αρχισα να ονειρευομαι φυλακες ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ τα τελευταια χρονια.
    αρχισα να κανω εικονα ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, τον Κουλη, τον Μπουμπουκο, τον τρισαθλιο Βασιβλακοπουλο, την ΠΑΓΕΡΗ παγωνη που ποτε της δεν ξεπαγωνει, και ολα αυτα τα σιχαματα που χαριν του ναζιστοεβραιου Μπουρλα και του αηδιαστικου κτηνους με την ζαρτιερες ποτισαν τους ελληνες με θανατο.

  3. Ο Θεος,η Παναγια και ολοι οι Αγιοι μας να ειναι διπλα του

Comments are closed.