ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν το περιμένατε; Εμείς το ξέραμε και είχαμε προειδοποιήσει.

Οι πρώτες καραβιές του σουλτάνου με υπογραφή Κούλη είναι γεγονός.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αυτους τους μαζευουν για να μας σκοτωσουν οταν ερθει η ωρα.Δεν το εχετε καταλαβει αυτο ;;; Αυτος ο βρικολακας τους φερνει γιατι δεν ειναι ελληνας χριστιανος.Θα τους ταιζει μεχρι το μπαμ.Για παρτε τηλ να μαθετε οτι τωρα χριστουγενα το ΚΕΑ θα μοιρασει τροφιμα ;;;; Οχι δεν θα δωσει.Στους λαθρο θα πανε.Αυτους μπουκωνουν και μια μεριδα μεγαλη ελληνες δεν εχουν ψωμι.Καλα να παθουμε αφου ημασταν με ενα κινητο ,μια καρεκλα και καφε.

  2. Τοχω ξαναγράψει!!!! Στη Μυτιλήνη το Μάρτη του 2023 βρίσκονταν 990 λαθρομετανάστες! Σήμερα φτάσαμε αισίως τους 6.000 με ότι αυτό συνεπάγεται και έπεται συνέχεια!! Συνεπώς τα νησιά του Αιγαίου τέλος!!!!?Είπαμε 41 τακατοοοοοοο!!!!!!!!!!

  3. ΤΟΘΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΠΟΓΑΜΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΑΛΛΑ 400 ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΤΕΝΙΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΠΟΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΘΕΤΕ.

  4. Αναρωτιέμαι τι θα πάθαινε ένας Αρχαίος Έλληνας, αν έβλεπε την κατάντια της Ελλάδας και την παρακμή στην οποία ζουν οι σημερινοί Έλληνες.
    Να το πάρετε απόφαση. Η Ελλάδα που ξέραμε, δεν υπάρχει πλέον.
    Ας όψονται τα διαχρονικά παράσιτα, που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 50-60 χρόνια, αλλά και οι ψηφοφόροι που τους ψήφιζαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν κάποιες Ιερές Οικογένειες.

    1. Φίλε η ελληνική χάθηκε το 2010…

  5. ΝΔ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΜΟΥ? ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ, ΖΩΑ

    1. ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ….. Η ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΗΜΑ…. ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…….

  6. η χιτζρα συνεχιζεται κανονικα… η αλωση της ευρωπης απο μεσα προχωραει καθως οι μουσουλμανοι στοχευουν επιλεκτικα προς τις γυναικες τα παιδια και τους ευαλωτους και ειδικα νεαρες κοπελες για να τις αποτρεψουν να κανουν γηγενη παιδια και να εκμηδενισουν τα ποσοστα γεννησεων των γηγενων….. ειναι μεθοδικη οργανωμενη γεννοκτονια των γηγενων της ευρωπης και αυτοι που απεμειναν απο το κορονοιο και την εγκληματικοτητα και την τρομοκρατια εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια διοτι πολλοι τους νομιζουν οτι υπαρχει ελπιδα ανατροπης του εξισλαμισμου….
    ελπιδα ανατροπης του εξισλαμισμου και της γεννοκτονιας των γηγενων εχουν οι χωρες με μεγαλυτερο πληθυσμο γηγενων οπως η αγγλια η γαλλια και η γερμανια…. οι μικροτερες χωρες σε γηγενη πληθυσμο δεν εχουν καμια ελπιδα ανατροπης του εξισλαμισμου και της γεννοκτονιας των γηγενων….
    αυτο ακριβως κανουν σε ολη την ευρωπη πιανουν τις γυναικες απο μικρες τους ηλικιωμενους αν μιλησουν και τους υπολοιπους ευπαθεις ομαδες και δεν κανουν ουτε μια φασαρια σε ολη την ευρωπη ως ενας προς ενα αντρα παρα εκατο σε ενα μονο… αν κανουν…

  7. Εποικίζονται η Ελλάδα και η Κύπρος μας από ισλαμομογγόλους, με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ κυβερνητικοί και στρατιωτικοί μ@λακίζονται …
    ΄Ορνια ΄Ελληνες ξυπνάτε ρεεεεεε … Μπαίνει ανεξέλεγκτα ο εχθρός … Πότε θα αντιδράσετε μωρέ ; ΄Οταν αρχίσουν και παίρνουν κεφάλια ; Πόσο λοβοτομημένοι πιά ;;;

    1. εγω τους εκραζα απο το σπιτι μου επι 1 μηνα μονο και μονο για να μου την πεσει η ΕΥΠ ενω μου ειχαν δωσει την εντυπωση οτι εισακουγομουν στον Φλωρο ενω δεν ειχα μαθει ακομη τι φλωρος ειναι. μονο που δε με σκοτωσαν οι “αρχες”.

      τι προτεινεις να κανουμε λοιπον;

  8. Σου λέει στην Ελλάδα μοιράζουν χρήματα χαζοί είναι να μην έρθουν!
    Η Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία στα επιδόματα των Λαθρομεταναστών.

  9. ” Στων Ψαρρών την ολόμαυρη ράχη …” ! Υπομονή άλλα 200 χρόνια !

  10. Ρε πούστηδες θα κάνουμε όλοι μήνυση τους υπεύθυνους των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας διότι καταπάτησαν το Σύνταγμα περνάνε σε άρνηση των καθηκόντων τους δεν προστατεύουν τα θαλάσσια και ΟΧΙ μόνο σύνορα της Πατρίδας με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα σε αυτή εκατομμύρια εxθροί.Να το κανονίσεις αυτό Χίο για υπογραφές των πολιτών σε παρακαλώ πολύ ώστε όλοι οι προσκυνημένοι να δικαστούν για έσxατη προδοσία.

    1. Αγαπητε Συν-Αναγνωστη γεια χαρα.
      Δεν υπαρχει Ελληνικος Στρατος.
      Ποιος σου ειπε οτι εχει η Ελλαδα Ελληνικο Στρατο;
      Οι Νεοι Ελληνες πανε στο Στρατευμα μονο και μονο για Σκοπιες και Αγγαρειες. Τιποτε αλλο.
      Εθνικα Συνορα δεν υπαρχουν στην Χωρα του “Kouli Pan” (οπως λεμε Piter Pan)
      Σε Λιγοτερο απο το Ετος 2030 θα ειμαστε οι Ελληνες Μειονοτητα και το 1ο Μουσουλμανικο κομμα της Ελλαδας θα ειναι γεγονος μεσα στην Βουλη.
      Και με τοσα Εκατομμυρια Μουσουλμανους Ψηφοφορους στην Ελλαδα, η Κυβερνηση με Μουσουλμανο Αρχηγο Εθνους,θα ειναι γεγονος.
      41% ηθελαν οι Ελληνες στην Νεα Δημοκρατια του Φασισμου.
      Ετσι μας αξιζει… Μειονοτητα γιατι ειμαστε ο πιο ξεφτιλισμενος λαος του Πλανητη Γη!

      1. Μα Μουσλιμ Κυβερνησεις εχουμε ειδη βλεπε καμωματα Συριζα ΝΔ και Πασοκ τι ζημα εχουν κανει στον τοπο μας.

Comments are closed.