ΤΟ ΕΙΠΕ! Γ. Παπανδρέου για κορωνοϊό: «Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια διακυβέρνηση»

Κοινοποίηση:
GAP

Mήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με πολλούς «αστερίσκους»

«Η ιστορία μας ήταν πάντα σε διάλογο με το διεθνές γίγνεσθαι. Η επανάσταση του ’21, ήταν στον πυρήνα των διεθνών κινημάτων για ελευθερία και αυτοδιάθεση. Έτσι πορευόμαστε και σήμερα, μέσα από διεθνείς και διμερείς σχέσεις, για μία Ελλάδα παράγοντα ειρήνης και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή αλλά και τον κόσμο», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε μήνυμά του με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Οι πολίτες της Ελλάδας, ενώ έφταναν στο τέλος μίας μακράς κρίσης, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δίνη μίας καινούριας, με πυρήνα τις μάχες που δίνονται στα νοσοκομεία και εκεί που κάποιοι συμπολίτες μας εργάζονται για όλους μας, αλλά και σε πολλά σπίτια της χώρας, μίας δοκιμασίας που θα έχει σαφείς επιπτώσεις και όχι μόνο οικονομικές, για όλους», συμπληρώνει ο κ. Παπανδρέου ενώ τονίζει:

«Η επόμενη ημέρα, η νέα πραγματικότητα, απαιτεί νέα μέσα, εργαλεία, διαδικασίες, ιδέες, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντός μας, στον κόσμο, την Ευρώπη, την Ελλάδα.

Η πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης.

Και την ανάγκη, ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου, που θα έχει στο επίκεντρό του, το σεβασμό των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, με σεβασμό παράλληλα στον κοινό μας πλούτο, το περιβάλλον».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Χ Ο Υ Ν Τ Α την αποκαλουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

  2. Κορωνοΐο Φτού σου Σιχαμένε Ανθέλληνα ΓΑΠ με καταγωγή Μινεΐκο ,Εβραιομογγόλε Κ Γασμούλε της Βρωμιάς .Βάρβαρε εσύ , κύναιδε Κ Ψεύτη . Έλληνας στα ταξιδιωτικά έγγραφα και μόνο εκεί.
    Πράκτορα των Νεοταξιτών , με ειδίκευση στην καταστροφή χωρών ,επιτέλους πήγαινε εκεί που σου αρέσει να ζεις , στη χώρα των τετραπόδων φυστικόβουτυροφάγων Αμερικλάνων .

  3. Αυτός ξεκίνησε το ξεπούλημα του Αιγαίου και συμφώνησε το 2010 με τον Ερντογάν για να πάρουν νησιά του Αιγαίου οι Τούρκοι μέχρι το 2020 και τώρα οι Τούρκοι απειλούν με τετελεσμένα στο Αιγαίο και προβοκάτσιες

  4. Βλέπετε τι παθαίνουμε όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου αντί να τραβήξει μια μαλακία έκανε το Γιωργάκη.!!!!!!

  5. Αυτά ορέ ‘Ελληνες, να τα βλέπει η ,«κυρία» φώφη, η οποία έχει μαζέψει σε αυτό το βόθρο που παλιά λέγονταν ΠΑΣΟΚ και σήμερα άλλαξε ο Μανωλιός κι’ έβαλε τα ρούχα του αλλοιώς, όλα τα αφοδεύματα της ‘Ελλαδας και της παγκοσμιοποίησης, με πρώτο αφόδευμα και καλύτερο, αυτόν που στην κυριολεξία πρώτος κατάστρεψε την Ελλάδα μας αφού πρόκειται για έναν εντελώς άχρηστο, άθεο, μισέλληνα, πιστό σφογγοκωλάριο της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», που ονειρεύονται να θάψουν την Ελλάδα και να υποτάξουν τον πλανήτη…
    Αλήθεια η. «κυρία Γεννηματά», τι θέλει και τον κρατάει ακόμα στις τάξεις αυτού του πράσινου συρφετού;
    ‘Οπως καταλαβαίνετε λοιπόν, όμοιος τον όμοιο αγαπάει, και κοπριά τα λάχανα…

  6. Μάθετε ελληνική Ιστορία, Οικονομία, Πολιτική ιστορία-επιστήμη και την ελληνική γλώσσα, μετά υπογράψτε με ονοματεπώνυμο και να κουνάτε το δάχτυλο “ελληναράδες” στον οποιονδήποτε.
    Δυστυχώς ότι προβάλετε με τη γραφή σας, είναι αποτέλεσμα της άγνοιας σας και ό,τι βλέπετε στο προσωπικό σας καθρεφτάκι.

    ΥΓ
    Η Ελλάδα με αγώνα απέκτησε την ανεξαρτησία της, δυστυχώς ομως οι αγωνιστές δεν γνώριζαν ότι θα είναι για πάντα “υπό προστασία”…

  7. Σε ειχα για Μ….Α αλλα όχι τοσο , εσυ την Μ…..Α την εκανες διδακτορικο

  8. Δεν σε κολλάει κορονοιός να ξεβρομίσει ο τόπος πολιτικέ απατεώνα , είσαι ο κύριος υπαίτιος καταστροφής της χώρας. Ουστ από εδώ.

  9. Ο Εφιάλτης της νεωτερας Ελλάδας ξαναχτυπησε. Ο αποτυχημένος πρωθυπουργός ο ρεζίλης αυτος που δεν σεβαστηκε την μνήμη του πατερα του. Ριχτετου φόλα να ξεβρωμίσει ο τόπος από το υποκείμενο αυτό.

  10. Αυτος το λεει αρα οσκοπος τους ειναι η παγκοσμιοποιηση.Οι αλλοι το πραττουν αλλα δεν το λενε καθαρα μην χασουν ψηφαους ταψωφιμια

  11. Ο πικροχειλος …ο ανθέλληνας…να πωλήσει άμεσα Κοράνιο …θες μου ..να καεί η γλώσσα του απο
    Πυρετό… να λιώσει το μυαλό του …
    Θεία δίκη έρχεται για κάθε ανθέλληνα.

  12. Να μιλήσει κορωναιο …. και να κάνει το μεγάλο ταξίδι Α ανθέλληνας….κουραστήκαμε να τον ακούμε τον μπούτι.

  13. Οταν τον ειχαμε πρωθυπουργο και μας ειχε ξεφτυλισει σε ολο τον κοσμο ετυχα στο εξωτερικο σε ενα τραπεζι αναμεσα σε κατι μαφιοζους μεγιστανες ,επειδη τυχενε να γρασσαρω μια απο δαυτες ,τοτε ολοι μου συμπεριφερθηκαν σαν να ειμαι ο τελευταίος παρακατιανος,” η ελλαδα ειναι μια μικρη χωρα και θα σας τελειωσουν ” μου ελεγαν .Ειστε λαθος η Ελλαδα δεν ειναι χωρα ,ειναι πνευμα και ενα πνευμα δεν μπορεις ουτε να το φυλακισεις ουτε να το σκοτωσεις ” τους ειπα , αμεσως εσκασαν και αρχισαν να με σεβονται.Ας μεινουμε ενωμενοι και πιστοι σε αυτα που μας εμαθαν οι παππουδες και οι γιαγιαδες μας και προπαντων να προσεξουμε την οικογενεια ,το υγειες κυτταρο της κοινωνιας για να ξεφυγουμε απο το καρκινο που μας τρεφουν .

  14. ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ…………………….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΑ ΧΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ……………………………………………….

  15. Αληταρα σκατοεβραιοσκυλο. Αυτο προσπαθείτε να κάνατε. Αλλα τι περιμένετε να ακούσετε απο εναν ηληθιο που παει να φτιάξει την αλυσίδα του ποδηλάτου εν κινήσει. Οτι του λένε τα ερπετά, αυτα λέει.

  16. Να και ο πρώτος θεοχαζος βλάκας δούλος της ν.τ.π. που το ξεφουρνησε. Όπως τότε από το Καστελόριζο και πριν ακόμα βγει πρωθυπουργός έκλεισε τη συμφωνία με το ΔΝΤ. Ψόφο να έχεις

  17. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΦΟΣ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΔΙΠΟΔΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ???? ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ !!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ

  18. Απλά εξαφανισου ΑΦΑΝΗΣΟΥ από προσώπου γης ΟΥΦΟ!!! δεν υπάρχει πετρα στη γη που να σηκώσεις και να μη σε φτύσει . Ντροπιασμα της Ελλάδας και καταστροφέα !! Απορώ πως βρίσκει θράσος κ βγάζει τη μούρη μπροστά να μιλά!!! Φτου σου εξωγηινε ηλίθιε θα έπρεπε να σαπίζει φυλακή εσύ κ τα σιναφια σου

    1. Σσσσσσσσσσιιιιιιγγγγγγγαααααα θά σ’ακούσουν αυτοί πού τόν ψήφισαν και πίστεψε με έχει πολλούς ηλίθιους αυτή η χωρα.

  19. Ελα ρε μας το ξεφουρνισε …!!!!!!!!!!!!!
    Το περιμεναμε……..μπραβο γιωργο!!!!
    Εισαι ο επομενος…
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ……!!!!

  20. Πάλι το χαζό μας έβαλες βρε Στέφανε .
    Τι θέλεις να σπάσω πάλι κι άλλη οθόνη ;

  21. Μίλησε ο αριστερός μπούφος και πρόεδρος της σοσιαληστρικής διεθνούς….μίλησε το ερπετοειδές διασταύρωση σαύρας κι ελικοπτέρου….μίλησε ο βολευτής τουρίστας…μιλησε ο εφευρέτης του φρένου παλάμης σε εν κινήσει ποδήλατο…μίλησε ο κωπηλάτης που κάνει υποβρύχιο κουπί σε αναποδογυρισμένο κανό….μίλησε ο καθηγητής του Χάρβαρντ χαιβάν ντοκτόρ…μίλησε ο τρελός με το κόκκινο κασκώλ…μίλησε αυτός ο Μινέικο που θα έπρεπε να εξαφανιστεί,να εξαλειφθεί και εξατμιστεί από προσώπου γής….ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΣΙΧΑΜΑ…ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ

Comments are closed.