ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΑΘΩΩΣΑΝ». ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΙΑ μέσα στις φυλακές του σκληρού παιδεραστή και κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχου, με το Μαξίμου για να μην μιλήσει για υπουργούς, βουλευτές και επιχειρηματίες που βίαζαν την 12χρονη, ώστε να πέσει στα μαλακά —-Ποια είναι η συστημική εισαγγελέας Μαρία – Ελένη Νικολού που εισηγείται την απαλλαγή του από τα βαριά κακουργήματα

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_14-03-2024

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ THΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 14-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ Με δικηγοριστικες ασυρνατισιες βγαινει στα καναλια δικηγορος που υπερασπιζεται εναν απο τους ανωμαλους και εχει το θρασσος να υποστηριζει την εισαγγελεα λεγοντας ΑΚΟΥΣΟΝΑΚΟΥΣΟΝ οτι ηταν επιλογη της δωδεκαχρονης αυτο που εκανε για να βγαλει τα προς τω ζειν ΤΡΕΛΛΑ και ειναι και γυναικα η δικηγορος …….

  2. Για να του βάζανε την κουφιοκεφάλα του κατω από μια λαιμητόμο να δειςπώς θα τα ξέρναγε όλα . Α βρε Μεσαίωνα πού είσαι;

  3. Όλα τα άλλα ΜΜΕ καλύπτουν μεθοδικά ότι ο λεγάμενος ήταν μεγαλοστέλεχος της ΝΔ. Να μην μάθει ο κόσμος.

  4. Ελλάς ελλήνων παιδεραστών, ρουφιάνων δολοφόνων και βασανιστών.

  5. Στέφανε βγάλε σε εξώφυλλο τους παιδοβιαστες βουλευτές και υπουργούς ως απάντηση……

  6. Άμα έχεις τέτοιους φίλους στην Ελλάδα δεν σε πειράζει κανείς, είσαι άρχοντας. Ο ένας κρατάει τον άλλο. Άρα για να αλλάξει κάτι χρειάζεται να μην υπάρχει κανενός είδους συναλλαγή και εξυπηρέτηση. Δυστυχώς δύσκολο.

  7. Opa σκάει σε λίγο μήνυση απο τον θρύλο, να σε δω πάλι στα δικαστήρια σατυρικέ ηθοποιέ της πλάκας χαχαχαχαχ

  8. Ψηφιστεί για το ποιο διεφθαρμένο κόμμα..
    1)Νέα Δημοκρατία
    2)ΣΥΡΙΖΑ
    3)ΠΑΣΟΚ
    4)ΚΚΕ

  9. Νόμοι Παναγιωτόπουλου. Τσύριζα speaking. Φάτε τα τώρα.

  10. Ποια είναι αυτή που έβγαλε αυτήν την απόφαση;
    Να δούμε τη φάτσα της κυρίας που νομιμοποιησε την παιδεραστία.

  11. Τι ψηφίσατε ρε καθάρματα του 41 τακατό; (!)

  12. Αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη…..

Comments are closed.