(ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥ…. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ! Η ΓΚΑΦΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ με ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ έξω από τον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

Κοινοποίηση:
prepei-πρεπει

Τελικά δεν το’χει Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τον ρόλο του ως πρωθυπουργός…

Έχει τελειώσει η συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ο Έλληνας πρωθυπουργός βγαίνει από το Λευκό Οίκο ( εδώ είναι η πίσω πόρτα) συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Την ώρα εκείνη ρίχνει χιόνι ή χιονόνερο και η φρουρά του Λευκού Οίκου βρίσκεται με ομπρέλες επιφορτισμένη να συνοδεύει τους προσκεκλημένους στα αυτοκίνητά τους.

Βλέπουμε στο βίντεο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ιδιαίτερα χαρούμενο (…) να βγαίνει και να κάνει την κίνηση να πάρει τη μία (μεγάλη) ομπρέλα από τον φρουρό.

Εκείνος βέβαια δεν την δίνει, ο Έλληνας πρωθυπουργός καταλαβαίνει την γκάφα του τραβάει το χέρι του και κοιτάζει γελώντας προς την αντίθετη πλευρά, ίσως ψάχνοντας να δει αν τον είδε κανένας. Στη συνέχεια χαρούμενος και διασκεδαστικός αγκαλιάζει τη σύζυγό του για να κρύψει την αμηχανία του…

Τελικά οι γκάφες είναι στο αίμα του…

Ευτυχώς που σε αυτή δεν υπάρχουν εθνικές επιπτώσεις…

Τελικά οι γκάφες είναι στο αίμα του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κουλης, ΓΑΠ, ‘αποφοιτοι’ της ιδιας λεσχης….ξερουν να διαλεγουν εκει μεσα…βρισκουν τους πιο χαζους τους γεμιζουν τα αδεια τους μυαλα με την προπαγανδα που θελουν να περασουν, τους πασαρουν με την βοηθεια των συστημικων ΜΜΕ ως μεγαλους ηγετες που θα μας σωσουν και επειδη γνωριζουν και τον τροπο σκεψης του ‘νεοελληνα ηλίθιου΄ βγαινουν (ή καλυτερα τους βγαζουν) πρωθυπουργους με απιστευτα ποσοστα και εχουν το απολυτο πιονι υπο τις διαταγες τους….αν δειτε αυτο το υποκειμενο πως στεκεται διπλα στον τραμπ (ουτε μια φορα δεν ηταν ευθυτενης, ειχε τα χερια του συνεχεια δεμενα λες και περιμενε παραγγελια απο τραπεζι και παντα με ενα ηλιθιο χαμογελο…οι γκριματσες δε που κανει παραπεμπει σε χαζοχαρουμενο με IQ ραδικιου…

  2. Ενας χαζουλης αχειραγωγητος μεσηλικας ειναι που δεν εχει κανει μεροκαματο στη ζωη του τι περιμενατε; Τετοιους ειναι γεματος ο κοσμος, το προβλημα ειναι οι ηλιθιοι που ζουν αναμεσα.μας και ψηφιζουν

  3. Οχι, αμα μπορουσε ας την επαιρνε!
    Αφου δε τον εδεσε κομπο ο πεζοναυτης τυχερος ηταν!
    Χαχαχαχα.
    Αααχ Θεε μου τι ανθρωπους βγαζουν οι δικοι μας για ηγετες.

  4. Ο πεζοναύτης με την ομπρέλα που ήταν δεξιά του, ήταν γι αυτόν. Τζάμπα έγινε μούσκεμα ο φουκαράς περιμένοντας να συνοδέψει τον Κούλη.
    Πού να καταλάβει όμως ο χαζός. Εκτός αν είχε μάθει για το φτύσιμο που θα έτρωγε απ’ τον Τράμπ και τα είχε χάσει από τα νεύρα του. Και καλά αυτός, οι παρατρεχάμενοί του γιατί δεν του είπαν τί να κάνει ? Αφού ξέρουν τι τούβλο υπηρετούν, γιατί τον αφήνουν να εκτίθεται ?
    Ξεχάσατε τότε που χαιρέτησε την κούκλα σε μαγαζί με ρούχα ?
    Όπως και να είναι αδιαφορώ για τον Κούλη, αλλά όσο είναι πρωθυπουργός, εκπροσωπεί την Ελλάδα πανάθεμά τον. Σώστε τον από την χαζομάρα του, εσείς που τον περιτριγυρίζετε επ’ αμοιβή.

Comments are closed.