“ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ” – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
im_vasanistiria

Το βασανιστήριο Ουκρανών ναζιστών . 

Στην κατοικημένη περιοχή Pologi από ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, ανακαλύφθηκε δωμάτιο βασανιστηρίου Ουκρανών ναζιστών στο οποίο εκτελούσαν βασανιστήρια.

Άλλη μια επιβεβαίωση ότι η Ουκρανική πλευρά “φτύνει” σε διεθνή σύμβαση.

Δείτε παρακάτω το Βίντεο ντοκουμέντο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Όσοι εδώ υποστηρίζουν τους Ουκρανοναζί είναι χειρότεροι από αυτούς γιατί εκείνοι τουλάχιστον πολεμάνε για ο τομάρι τους και σφαζανε Έλληνες στην Νότια και ανατολική Ουκρανία κάνοντας εθνοκαθαρση. Μόνο μπολιασμένοι ψεκ νεοδημοκρατες παιδοφιλοι πλέον στηρίζουν Ουκρανία. Μέχρι και οι ίδιοι οι Ουκρανοί εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Να κόβει ο Θεός χρόνια από τους ραγιάδες εδώ και να δίνει ώρες στον Πρόεδρο Πούτιν που έχει το 78% των Ρώσων με το μέρος του, δημοκρατικά εκλεγμένος σε πείσμα όλων των ψεκ.

  2. Τα πλέον σκληρά πράγματα είναι ο φασισμός και ο πόλεμος. Απ’όπου κι αν προέρχεται ο φασισμός είναι πάντα μονοπλευρος και καλός για τους ανθρώπους που τον στηρίζουν ενώ τους άλλους τους θέλει βασανιστικά νεκρούς. Ο πόλεμος δεν έχει λουλούδια και τραγούδια μόνο φρίκη, καταστροφή, θάνατο, ποτάμια αίματος και το χειρότερο πρόσωπο του ανθρώπου απέναντι στον εχθρό άνθρωπο.

  3. πουτιν και ζελενσκι και όλοι υπόλοιποι της ελίτ στο ίδιο καζάνι βράζουν και παίζουν θέατρο .
    όλο αυτό που γίνεται είναι μια παράσταση για τους αδύναμους εγκεφάλους που λένε ακόμα την λέξη αφού ψήφισατε καλά να πάθετε ..
    οι μοναδικοί που είναι με το μέρος μας είναι απλοί πολίτες που βγάζουν ένα μεροκάματο .
    οπότε δεν υπάρχει σωτηρία ε ως οι απλοί πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους όλα τ άλλα είναι μ@λ@κιες

  4. Βλαδημιρε τον ζελεσκι πιασε και σουβλισε τον .Χωρις ελεος στο καθεστως των ναζι.Πηδα τους

  5. Ψευτο-λιμενικε εσύ θέλεις κλωτσιές και πολλές μάλιστα. Αφού είσαι τόσο βλακας που δεν παραδέχεσαι ότι ο Πουτιν είναι δικτάτορας! Όταν φυλακιζεις και δηλητηριάζεις κάθε πολιτικό σου αντίπαλο πως λέγεται αυτό ρε? Εννοείται λοιπόν ότι ο Καγκεμπιτης είναι καθεστώς! Στην Ρωσία δεν υπάρχει πραγματική αντιπολίτευση. Όποιος τολμήσει να πει εναντίον του κοντου πάντα έχει άσχημο τέλος.

  6. Υπαρχουν κατι ξεχασμενοι Αλβανοι που σχολιαζουν υπερ των Ουκρανων Ναζι ακομη και εδω μεσα.

    Αμερικλανακια γινανε οπου ηρθαν λαθραια στην Ελλαδα απο την Αλβανια.

    1. Αλβανός είσαι και φαίνεσαι ρε Ρωσοδουλε! Οι πιο πολλοί Έλληνες δεν γουστάρουν τους Ρωσοφασιστες! Αν δεν ήσουν ανιστόρητος και ψεκασμενος Ρωσολαγνος τότε θα ήξερες ότι οι Ρώσοι μεθυστακες εξοπλισαν τον Κεμάλ για να σφάξει εμάς τους Έλληνες. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα απο τις πολλές φορές που οι δήθεν φίλοι Ρώσοι πούλησαν την Ελλάδα.

  7. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.

    1. φοναδες των λαων ρωσοι …. ποσα κιλαα μ@λ@κ@ς εισαι ??? αλλα τ να λεμε για μια ουκρανιδα τα κανεις ολα …. σκουπιδη…..απομειναρι των τούρκων εισαι οχι ελληνας …. πανε βαλε πανες οταν μπουν οι τουρκοι !!!!

  8. Το γεγονός είναι ότι ο μητσοτάκης υποστηρίζει με πάθος και εξοπλίζει αυτά τα καθάρματα που κακοποιούν όσους μιλούν ρωσικά. Η ρωσία έχει εξοντώσει αρκετές χιλιάδες από αυτούς τους φονιάδες και θα σκοτωθούν και οι υπόλοιποι καθώς η επιχείρηση των ρώσων συνεχίζεται. Μέχρι η φον ντερ τέτοια παραδέχθηκε ότι έχουν σκοτωθεί πάνω από 100000 ουκρανοί στρατιώτες. Όταν οι ρώσοι τους καθαρίσουν όλους θα επέλθει ειρήνη σε αυτό τον τόπο απλά αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο γιατί τους εξοπλίζουν καμιά σαρανταριά χώρες.

  9. Πάντως ξέρω ένα πράγμα πως κυκλοφορούν πολλά συκωτια νεφρά καρδιες κ μάτια στις μεταμοσχεύσεις.ποσες πιθανότητες ο Κίσινγκερ να έχει καρδιά 22 χρονου?

  10. Όλη το ξέρουμε ότι είναι καθίκια η Ουκρανοί και αυτή που τους υποστηρίζουν βέβαια

  11. Ακόμα ένα έγκλημα πολέμου των εισβολέων Ρώσων στην Ουκρανία. Ούτε δέκα δίκες Νυρεμβέργης δεν αρκούν για να καλύψουν αυτά που έχουν κάνει εκεί.

  12. Τέτοια δωμάτια βασανιστηριων έχουν δείξει και οι Ουκρανοι απο τις περιοχές που έχουν απελευθερωσει απο τους Ρώσους μεθυστακες. Εσείς βέβαια επειδή κάνετε τυφλή προπαγάνδα υπέρ του κοντου δικτάτορα και πρωην Καγκεμπιτη τα λέτε πάντα όπως σας συμφέρει.

    1. Οταν λες κοντο δικτακτορα τον πούτιν εισαι για κλωτσιες….δικτακτορες ηταν παντα οι αμερικανοι….αλλα κανενας σας δεν ελεγε κουβεντα…. γιατι εισαστε ΓΙΔΙΑ.

      1. πες τους τα φιλε αυτοι ειναι μονοφθαλμοι και βλεπουν οτι τους βολευει τοσα χρονια οι αμερικανοδειλοι που σκοτωνουν παντου γιατι δεν λενε τιποτα αλλα ειναι οντως ψεκασμενοι αυτοι και η κυβερνηση της προδοσιας εδω

    2. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ τυφλή προπαγάνδα υπέρ του ΛΟΥΓΡΚΟΤΑΚΟΥΝΙΑΡΗ και πρωην ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥ….Η ΤΑ ΛΕΣ πάντα όπως ΣΕ συμφέρει?.

    3. πονας κουλααααα ….. σας χαλασαν το ονειρο ??? δεν σου καθετε το ουκρανοπουτ@νο ??? χαλβα τουρκΕλληνα ….. θα καθαρισουμε την ελλαδα απο ολα τα απομιναρια των τουρκων πουστ@ρ@δες …. πουλημενα τομαρια… ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥΣΤ@ΡΕΣ !!!

Comments are closed.