ΤΟ “ΑΝΤΙΟ” ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ… ΣΚΛΗΡΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΠΟΥ ΘΑ “ΕΚΑΙΓΕ” ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! Ανελέητο «πάρτι» στα social media με την αποστρατεία του Κ.Φλώρου

Κοινοποίηση:
Φλώρος-1-scaled-1-2048x1231

Ένα «πάρτι» στήθηκε στο «Χ» (πρώην Twitter), καθώς αρκετοί ήταν οι χρήστες που αναφέρθηκαν στην «αποφλωροποίηση» του ΓΕΕΘΑ, καθώς χθες Παρασκευή (12/1), αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από Α/ΓΕΕΘΑ ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ήταν ο πρώτος Α/ΓΕΕΘΑ, που επί ημερών του, σκοτώθηκαν αξιωματικοί μας στη Λιβύη, καταστράφηκε μία βάση ελικοπτέρων, ανατινάχθηκαν δύο αποθήκες πυρομαχικών, πήραν φωτιά δύο πτέρυγες μάχης ενώ στήθηκε και ένα δίκτυο παρακολούθησης με θύμα τον… ίδιο!

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Τα έκαψε όλα, αλλά από την από εδώ μεριά. Τελικά έκανε αυτό που είπε.

  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ.. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΠΙΣΩ!!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!!

  3. Μια πορδη των ενοπλων δυναμεων που ευτυχως μας αδειασε τη γωνια! Ανθελληνας, καρεκλακιας και αρχιεγκληματιας αλα Λιβυη! Καλη… συνταξη Φλωρε και ονειρα… γλυκα!

  4. Αχρηστεψε το μισό στρατιωτικο υλικό εν καιρό ειρήνης αξιος ,αξιος και εσυ κουλη κατέστρεψες ότι απέμεινε μετα τα μνημόνια και τον συριζα

  5. Η ΝΕΜΕΣΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΦΛΩΡΕ. . ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΜΕΣΣΙΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. ΣΤΟ ΧΙΛΙΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

  6. Δεν θα πω τπτ γι αυτο το Αρχιδι , το μονο που θα πω ειναι κοιταξτε το Βιογραφικο του καινουργιου ΓΕΕΘΑ κ ετοιμαστειτε για Νεα Μαριονετα made in Γερμανια – ΝΑΤΟ που θα μας μπλεξει σιγουρα στον Πολεμο ……………

  7. Τελικά…κανένας δεν αποχαιρετά και όπως αρμόζει σε έναν τίμιο και άξιο ένστολο τον κύριο φλώρο… Αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και ανάξιος της στολής καί του ρόλου του στα δρώμενα της χώρας.. ένας ενσωματωμένος στο πολιτικό σύστημα τρισαθλιος προδότης των προσδοκιών των Ελλήνων ακόμα..το αντίο ντύθηκε με φτύσιμο.. όπως ακριβώς του αξίζει…όλοι θα τον θυμούνται ως άλλον έναν πονηρό άχρηστο πουλημένο του συστήματος Μητσοτάκη..κατατασοντας τον στα σκουπίδια.. εκεί ακριβώς που ανήκει..

  8. Μετα τα κομαντα οι περιστεραδες… 🤣

  9. ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ, ΦΛΩΡΕ,
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗ
    ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ
    ΣΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ,
    ΥΓ. κάντε μια σέλφι και
    να μας την στείλεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Επι αρχηγιας του αρχισε ο αφοπλισμος των νησιων του ανατολικου Αιγαιου για να σταλουν τα οπλα στους Ουκρανους με οτι αυτο συνεπαγεται για την αμυνα των νησιων μας. Μεγαλος στρατητος και πατριωτης.

  11. Αρε Παπαδοπουλε δεν εκανες καλα τη δουλεια και τωρα ολοι σε μνημονευουμε. Αν ειχες φαει μονο χιλιους τοτε θα ειχε καθαρισει ο τοπος . Και φυσικα επρεπε να στειλεις τοτε ενα κομαντο να φαει στο Παρισι την αρχιλουγκρα την αριστερη τη σερραια την καραμανλου.

  12. βατραχη-γυρινος γλοιωδες και ανθελληνας…στο διαολο βατραχομουρη βαλε τα τσιγγινα αστερακια στον πατο σου ξεφωνημενη λαγνοτουρκαλα ναζιστερη αντιχριστη λουγκρα

  13. Αφού σκότωσε άδικα τα παιδιά στην Λιβύη την ώρα που έπαιζε με το κινητό του σαν φλώρος που ήταν και προδίδοντας μια μυστική αποστολή βγαίνει γεμάτος παράσημα και φραγκα για αποστρατία. Ντροπή του Ελληνικού στρατού να μη βρεις ησυχία απ τις ερυνίες.

  14. Και μόνο η πλημμύρα των ελικοπτέρων φτάνει για να πάει ισόβια και ο άχρηστος καμαρώνει με τα δήθεν παράσημα που τα πήρε μετά από έρπειν κάτω από γραφεία πολιτικών!

  15. Πουσταρα γαμιολη φλωρε ρεζιλι μας εκανες ολους αλλα εμεις δεν μασαμε στο τελος γαμαμε σκληρα. Προδοσες τον ελληνικο λαο καθαρμα και θα το πληρωσεις πικρα στα τσακιδιαααααα.

Comments are closed.