ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ!!! Ωρυόμενος Γεωργιάδης: “Θα τους αφήσουμε να ρίξουν από την εξουσία τον Κ.Μητσοτάκη;”

Κοινοποίηση:
georgiadis-1068x517

Στο 15ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται από 5 έως τις 7 Απριλίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο, μίλησε ο  βουλευτής και υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο Α.Γεωργιάδης σε μια αποστροφή του λόγου του αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να τον ρίξουν από την ε4ξουσία και διερωτήθηκε: “Θα τους αφήσουμε;”  

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

    1. πονας πολυ ανθελληνα? καλα να παθεις

  1. Καλύτερα να ασχοληθώ με τα μεζεα μου, παρά με το τι είπε αυτό το βρομερό σκουληκάκι. .

  2. αδωνη ελα στη θεση μας να ρθουμε στη δικια σου να γινουμε υπουργοι και δεν θα το ριξουμε ικανοποιηθηκες δικαιο αυτο που ζηταμε νομιζω

  3. Αυτό θα γίνει μόνο αν σηκωθεί και πάει στις κάλπες το 80+% ψηφίζοντας αντισυστημικα και κόμματα που δεν έχουν κυβερνήσει. Μην περιμένει κανείς με την αποχή, με το όλοι ίδιοι είναι, με την αδιαφορία, με το ο ένας μου μυρίζει και ο άλλος μου βρωμάει, με το να πηγαίνουν όλα τα κομματοσκυλα, οι οπαδοί, οι βολεμενοι ότι θα πέσει ο Κούλης ή ότι κάτι θα αλλάξει. Υπάρχει περίπτωση βέβαια όπως γίνεται πάντα η πλειοψηφία άσχετα αν παραπονιέται να μην θέλει να αλλάξει τίποτα γιατί βολεύεται με τον τρόπο της.

  4. Σιχαμερη σκουληκαντερα θα πάρεις αυτό που σου αξίζει οσονούπω για αρχή χάσε τον ύπνο σου

  5. Όταν κάποτε ένα περήφανο ελαφι στην κορυφή ενός απότομου και ψηλου βραχου ρώτησε κοιτώντας με περιέργεια ένα σαλιγκάρι πως κατάφερε να βρεθεί εκεί πάνω αυτο του απάντησε….γλειφοντας και σέρνοντας μια χαρά τα κατάφερα όπως βλεπεις

  6. καλη μου
    εσενα σε θελω για το τελος (σου)

  7. Μπουκομενοι με τα λεφτα μας οριονται στα συνεδρια και γαυγιζουν παπαριες

  8. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥστ ,.,..,καλοπληρωμενο θλιβερο φερεφωνο

  9. Ναι ρε μαλακα !!!!! Για να μην μας στειλει αυτος στον αγυριστο ……

  10. Οι Αμερικάνοι και δεν θα ρωτήσουν τον μπουμπούκο! Επιτέλους ποτέ θα το ράψει;

Comments are closed.