ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΦΩΤΑ Ο ΧΑΦΤΑΡ…!!! Χάος στη Λιβύη: Έπεσαν βολές – Στο σκοτάδι περιοχές της Τρίπολης…

Κοινοποίηση:
libya_haftar

Επικίνδυνα οξύνεται το πολεμικό σκηνικό στη Λιβύη, με τη συμφωνία για εκεχειρία που επιτεύχθηκε στη Διάσκεψη στο Βερολίνο να αποδεικνύεται εύθραυστη. Την ίδια στιγμή, συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την έγκριση του πρώτου δεσμευτικού κειμένου σχετικά με την κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη.

Βολές από πυροβόλα έπληξαν τα περίχωρα. Καθώς οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ προωθούνται, χτυπήματα σημειώνονται σε κεντρικές συνοικίες της Τρίπολης όπως τις Νουφλίν και Σουκ αλ Τζουμάα που μέχρι σήμερα σπανίως γίνονταν στόχοι επιθέσεων. Τμήματα της πόλης βυθίστηκαν, παράλληλα, στο σκοτάδι.

Σε Τρίπολη και Βεγγάζη, μεταβαίνει για συνομιλίες ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Λουίτζι ντι Μάιο.

Το ταξίδι διεξάγεται ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υπαρχουν στρατηγοι πατριωτες φυσικα εκτος Ελλαδος………..Γιατι στο Ελλαδισταν πλεον στρατιωτικοι μαζι με τους πολιτικους ειναι τα ειδια σκουπηδια πουλανε την χωρα γεμιζουν την χωρα με λαθροεποικια και δεν κουνιεται φυλο μοναχα τα μοισθα το βολεμα τους ενδιαφερει και δεν πα να γαμηθει η Πατρης ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΟΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕ ΧΑΦΤΑΡ

Comments are closed.