ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΣΟΙΜΠΛΕ. ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΑΖΙ. Πως με προσκυνούσαν οι ραγιάδες Έλληνες πρωθυπουργοί και υπουργοί τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων . Από τον τάφο ξεμπροστιάζει όλους τους δοσίλογους της Βουλής που ερήμην του Λαού, έκαναν τεμενάδες στη φασιστική Γερμανία

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser9-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ TΡΙΤΗΣ 9-4 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

  Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ.

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Δολοφονια στου Ρεντη και κανεις δεν μιλαει.

    Οι δολοφονοι κυκλοφορουν ελευθεροι.

  2. Σκατοψυχος Γερμανός που κατέστρεψε με την αλλά σκροφα την Ελλάδα.

  3. η ερριετα ειναι η νεα ηλεανα του πολτεχνειου…που την νομιζαν νεκρη και τελικα ηταν ηθοποιος-μοντελο απο σλοβακια ποιος ξερει…ετσι και η ερριετα θα βρεθει σε καποια σοου μπιζ-κολεξιον!
    οποιος βρει την σερβιετα να την φερει πισω…οσο για τον φαλακρο πρακτωρ γουλου γιωργο λυγεριδη που του καρφωθηκε και καλα η φωτοβολιδα,ξεχαστηκε το θεμα,πουναι αυτος που το πηρε πανω του…αλλα οι νομοι στα γηπεδα αλλαξαν και εναρμονιστηκαν με τη ΝΤΠ…αρα σκατομπατσε ηθοποιε ψευτονεκρε και συ,ευχομαι οταν πεθανεις σταληθεια να πας στο διαολο που υπηρετουσες μαζι με τους ψευτονεκρους στα τεμπη,τις ψευτοχαροκαμμενες μανες,μαζι με τη αντιχριστη φυσσαινα και τη σκατομανα του αλιεξη

  4. Αν δεν υπήρχε αυτή η φυσιογνωμία, η Ελλάδα θα ήταν Ουγκάντα (συγνώμη Ουγκάντα) με μισθούς Καμπότζη.

  5. Πολλά φιλιά.
    Η ανοχή θα φτάσει στα όρια της για να μη προσβάλλουμε τους ηλίθιους.

  6. Οι όμορφοι είναι για να τους βλέπουν οι άσχημοι για να υπηρετούν .

  7. Ξευτιλίζει τα καθάρματα του πράσινου και του μπλε πασοκ, ο χερ σόϊμπλε

  8. “”……..διευκρινίζοντας ότι «οι ίδιοι οι Έλληνες θα έπρεπε να αποφασίσουν γι’ αυτό γιατί ήμουν πεπεισμένος ότι η χώρα θα μπορούσε να βοηθηθεί μόνο **εάν η ίδια ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό της** ». «Κατέστησε σαφές ((ο Β ε ν ι ζ έ λ ο ς )) ότι ***η Ελλάδα θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη*** *!*υπό οποιεσδήποτε συνθήκες*!* », θυμάται ο Σόιμπλε υποσημειώνοντας τις πρωθυπουργικές βλέψεις που είχε τότε “””ο Ευάγγελος Βενιζέλος”””. Όπως μάλιστα εκ των υστέρων: «Αυτή ήταν ~~επιλογή των Ελλήνων~~ , όχι των άλλων Ευρωπαίων».

  9. Ειναι που μας ελεγε ο πινοκιο οτι εμεις θα βαρουμε τα νταουλια κι αυτοι θα χορευουν.
    Που εισαι προδοτη τωρα να μας δωσεις εξηγησεις?
    Η ο αλλος ο καμενος ψεκασμενος?
    Αμ ο μπαρούφας;
    Τελικα μονο η κωνσταντοπουλου εδειξε οτι εχει κακαλα απ ολη την κομπανια σας αν και αυτη υπερψηφισε τα ομοφυλα γιαυτο δεν τη παω

    1. Γιατί, εσένα θα μαμούν τα ομόφυλα ζευγάρια ή τον δικό σου λώκο θα κοιτάζουν; Κοίταξε τη δουλειά σου και προχώρα μπροστά.

      1. Εσείς οι ανώμαλοι αυτό θέλετε να κοιτάει ο κόσμος την δουλειά τους και σεις να καταστρέφετε τα πάντα πατρίδα οικογένεια σχολεία παιδάκια και να βγάζετε την νεολαία πούστηδες και πουτάνες σαν και τα μούτρα σας.

      2. Τον έχουμε χεσμένο τον άλλον στο τι κάνει, φτάνει να το κάνει σπίτι του και να κρατάει μακριά τα βρωμόχερα του από ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!
        ΓΚΕΓΚΕ;

Comments are closed.