ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Παίρνετε τα σπίτια των Ελλήνων ενώ δίνετε δωρεάν σπίτια στους λ@θρομετανάστες»

Κοινοποίηση:
velopoulos-vouli

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νέο Πτωχευτικό Νομοσχέδιο επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά λέγοντας, πως την ώρα που δίνουν δωρεάν σπίτια στους παράνομους μετανάστες παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε πως θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του κ. Σταικούρα, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Σταϊκούρα σε ευκαιρία συσπείρωσης της κυβέρνηση.

Αν θέλαμε να κάνουμε πρόταση πρέπει να κάνουμε σε όλη την κυβέρνηση. Δεν ασκεί μόνος του πολιτική ο κ. Σταϊκούρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε τη συσπείρωση της ΝΔ. Τα αποτελέσματα του νομοσχεδίου θα τα δούμε τους επόμενους μήνες. Είναι δολοφονικά» είπε και συμπλήρωσε :

«Επιλέξατε να πάρετε τα σπίτια των Ελλήνων την ώρα που δίνετε δωρεάν σπίτια στους λαθρομετανάστες. Είναι ντροπή».

Κατά την ομιλία του δήλωσε επίσης πως «Κακώς η κυβέρνηση έφερε τώρα τον πτωχευτικό την ώρα που το Oruc Reis κόβει βόλτες και θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Τώρα χρειαζόμαστε εθνική ομοψυχία».

Επιπλέον ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τους υπουργούς της κυβέρνησης να σταματήσουν τις δηλώσεις για τα 12 μίλια και απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε «ζητάτε την επέκταση των χωρικών μας υδάτων αλλά δεν την κάνατε όταν κυβερνούσατε εσείς».

Ενώ έκανε και σχόλιο για την αποκαρδιωτική εικόνα του κοινοβουλίου «Θεωρώ απαράδεκτο να μιλάει ο κ. Βαρουφάκης και να μην εδώ οι πολιτικοί αρχηγοί να τον ακούνε. Εγώ κάθε φορά που μιλάνε οι πολιτικοί αρχηγοί είμαι εδώ. Δεν καταλαβαίνω την λογική να μιλάει ένας πρόεδρος και να λείπουν οι υπόλοιποι. Έμεινα μόνος, σαν το λεμόνι. Δεν είναι θέμα ευγένειας αλλά πολιτικής σωφροσύνης» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Καλός προδότης εν λογού του αφού έχει ψηφίσει όλα τα μνημονια και μας το πεζει και πατριώτης

  2. Τι λες δεν εχει καμμια σημασια.Ο βελοπουλος με την συμπεριφορα του εχει αυτογελοιοποιηθει .Μονο για σφαλιαρες και κλωτσιες ειναι

  3. καλο παιδι ,ΑΛΛΑ οσοι λαοι πλησιαζουν υπερ του δεοντος την ΒΑΒUSHKA παθαινουν χοντρη ΖΗΜΙΑ.

  4. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ν.Δ.-ΣΦΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙ .ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ , ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ .

  5. Αν ΔΕΝ πούλαγε επιστολές χειρόγραφες του Ιησού και κηραλοιφές του Αγίου Όρους, ίσως και να τον πιστεύαμε… ας μην θυμίσω τι έλεγε, όσο ήταν στον Καρατζαφέρη!!! KPIMA!

    1. Kαλά κάνει και πουλάει βιβλία με τη ζωή του Ιησού,χειρόγραφα ΥΠΑΡΧΟΥΝ στην Ιερά Μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος,να πας να δεις από κοντά τι είναι..Κηραλοιφές πουλάνε χιλιάδες εταιρίες στον κόσμο,σε ενοχλεί?470.000 χιλιάδες ευρώ έδωσε φόρο σε 3 χρόνια ο Βελόπουλος γιατί εργάζεται,δεν είναι άχρηστος και ανεπρόκοπος σαν τους άλλους..

      1. Σώπα…τς τς τε…. Αυτός είναι πατριώτης….Ρε Ούστ από δω χάμω….

      2. Μήπως τα πουλάει η Ιερά Μονή;;; Μήπως τα πουλούσε ο Ιησούς;;;; Μήπως οι κηραλοιφές του εν λόγω πολιτικάντη είναι μιά απάτη;;;; Δεν πας να ρωτήσεις να μάθεις τα αποτελέσματα τους καλύτερα, παρά να γράφεις αρλούμπες;;;;; Εργάζεται, εξαπατώντας τον κόσμο, με τις πωλήσεις τέτοιων απατεωνίστικων ειδών… να τον επιβραβεύσουμε κιόλας γιά το δούλεμα! EΛEOΣ!!!

  6. Να κλείσει το ξεφτιλισμένοι ΕΣΡ γιατί είναι ανθελληνικό, προδοτικό, εθνομηδενιστικό, εμετικό εκτρωματικό, αηδιαστικό, σιχαμένο.

  7. Να στηρίξουμε Χρυσή Αυγή, ΕΛΑΣΥΝ, Έλληνες Για Την Πατρίδα, Ελληνική Λύση, Νέα Δεξιά, Εθνεγερσία και άλλα εθνικιστικά πατριωτικά κόμματα για να εξοντωθοθν τα κόμματα της ΝΤΠ.

    1. Oι Χρυσή Αυγή, ΕΛΑΣΥΝ, Έλληνες Για Την Πατρίδα, είναι το ίδιο πράγμα.
      Είναι όλοι τους πατριώτες.
      Οι υπόλοιποι “πατριώτες” είναι δεκανίκια του συστήματος, εν ενεργεία ή εφεδρικά..

    2. Δεν υπάρχει πλέον Χρυσή αυγή. Ούτε Έλληνες για την πατρίδα.

  8. Μπράβο Κυριάκο Βελοπουλε. Τους ξέσκισες ξανά.τους φλούφληδες τους καρπαζοεισπρακτρωρες τους νουδούληδες.
    Ξέσκισέ τους πατόκορφα. Συνέχισε να τους γλεντάς μέχρι να πέσει η κυβερνητική χούντα ΝΔ ΑΕ.

  9. Ένα ακόμη δεκανίκι του συστήματος με ημερομηνία λήξης. Μία στημένη παράσταση

  10. Άλλος ένας καμένος του συστήματος. Μετά τον υπερπατριωτη Καμένο πήρε τη σκυτάλη της προδοσίας αυτός. Η χώρα προδιδεται από παντού το σύνταγμα έχει γίνει κουρελοχαρτο και αυτός ξύπνησε σήμερα να μας πει μόνο για τα σπίτια που παίρνουν τα λαθροπιθηκια.

    1. Μπορεί να μήν είμαι υποστηρικτής του Καραντζαφέρ αλλά το να προδίδεις τον άνθρωπο που σε ευεργέτησε είναι μεγάλη προδοσία και ατιμία. “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου”. Αν πρόδωσε τον πολιτικό του πατέρα (μαζί με τον προδότη Μηλωνάκη) φαντάζομαι τι είναι ικανός να κάνει άλλο. Ο Μηλωνάκης ήταν στον Αρτ του καραντζαφέρ για χρόνια και ο κόσμος απ εκεί τον ήξερε. Ντροπή σας ρε.

  11. Βελο να πουλησεις σε τιποτα πακια τις χαμενες επιστολες του αλλαχ…γιατι με τα 750.000 προστιμο που εφαγες καπως πρεπει να τα βγαλεις… η μαλλον θα κανεις οτι εκανες και στο καναλι Europe 1 που την κοπανησες και αφησες απληρωτους ολους;

  12. Αλλος πουστης αυτος…Εβαλε το προσωπικο συμφερον και τον εγωισμο,πανω απο την Πατριδα!
    Τον πουλο!!!

  13. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ!!!

  14. Ό ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΌΣ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΨΉΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΠΉΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΨΉΦΙΣΕ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΥ ΕΜΒΌΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΌΤΙ Η ΣΥΝΘΉΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΏΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΑΛΛΆ ΈΝΑ ΑΠΛΌ ΛΆΘΟΣ

  15. Βρήτε μου λοιπόν ένα μόνο 1 ψέμα και 1 λάθος η μία σκέψη ενα σχέδιο η κάτι που κάτι να κρύβει..Λόγια και κουβέντες σταρατες εμπεριστατωμενες με σχέδιο και σκοπό..Σκοπό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ σκοπούς ενωτητας…και μην διαβάσω μα***κιες τύπου κηραλοιφες και έγγραφα του ΙΗΣΟΥ ..ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΔΕΥΕΣΤΕ…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΎΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

    1. Ενας τύπος πουλάει χειρόγραφα του Χριστού και ρωτάς που είναι το ψέμα;
      Ο τύπος είναι απατεώνας και θρασύς μάλιστα.
      Η κατά τη γνώμη σου ο Χριστός έδωσε τα χειρόγραφά του στο Βελόπουλο να τα πουλήσει στην τηλεόραση???
      Και το ενότητα δε γράφεται με ωμέγα, δε σας το είπε αυτό ο Χριστός όταν σας έδινε τα χειρόγραφα;
      Αντε βλάκα σου υποσχέθηκε ο Βελόπουλος καμιά θεσούλα και βρωμίζεις το χώρο εδω πέρα με τα βλακώδη σου σχόλια, ε βλάκα.

      1. Πρώτον ζωον δυποδο δε εβρισα…μάθε αγραμματε και απλυτε να λες την γνωμη σου όμορφα ώστε να κάνεις κάποιος μια συζήτηση μαζί σου…πέρα από αυτές τις μα**κιες για τις επιστολές έχεις να πεις κάτι για αυτά που είπε εχθές στη Βουλή? Άντε λαλακη τριβλακα..πες μας ρε νουμερο

      2. Βλάκα επειδή είσαι προπαγανδιστής της πλακας και βλαμμένος χειρόγρφαα ΥΠΑΡΧΟΥΝ στην Ιερά μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος..Αυτά τα χειρόγραφα ΥΠΗΡΧΑΝ στο βιβλίο του κ.Παπαζήση..Δεν τα έγραψε ο Ιησούς,είναι αντίγραφα παπύρων από σκήτες μοναχούς που περιγράφουν στιγμές από τη ζωή του Ιησού..Το κατάλαβες τώρα?ΥΠΑΡΧΟΥΝ..Άιντε βλήμα που μας το παίζεις και ξερόλας ,αλλά είσαι σανοφα΄γο δίποδο..Βλάκα..

        1. Ο Βελόπουλος πούλαγε χειρόγραφα και έλεγε ότι τα έγραψε ο ίδιος ο Χριστός και μάλιστα ότι γνωρίζει και το γραφικό του χαρακτήρα.
          https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0
          Λοιπόν βλάκα τι έχεις να πεις;
          Οσο για τον παραπάνω αγράμματο, το δίποδο δε γράφεται με ύψιλον. Δε σας το έμαθε ο Χριστός όταν σας έδωσε τα χειρόγραφα;
          Οταν ένας τύπος είναι απατεώνας με το καλημέρα, πουλάει επιστολές που δήθεν έγραψε ο Χριστός, και κηραλοιφές για τη φαλάκρα και ειναι καραφλός ο ίδιος τι λες ρε νούμερο ότι θα είναι έντιμος στα εθνικά θέματα;
          Αυτα που λεει μας τα είπε και ο Τσίπρας και ο Σαμαράς και ολοι οι πρωθυπουργοί τα επαναλαμβάνει και το αρχιλαμόγιο ο Βελόπουλος και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
          Μόνο η Χρυσή Αυγή είχε την πρόθεση και για αυτό το λόγο είναι στη φυλακή.

          Βάλε λοιπόν την κηραλοιφή σου, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.

  16. Τον έχει βάλει το Σύστημα να τραβάει τις ψήφους της ΧΑ. Εάν δεν ήταν φίλος και υπαλληλάκι του Συστήματος απλά θα τον είχαν βάλει και αυτόν φυλακή παρέα με την ΧΑ. Απλά πράγματα.

  17. Βελο κανε και τον χρυσαυγιτη να γελασουμε

    1. Εμεις με αυτους δεν ασχολούμαστε, εμεις ειμαστε μονο πατριωτες εθνικιστες!

Comments are closed.