ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Ν.ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – 18 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αναφορές για 18 συλλήψεις από την αλβανική αστυνομία – Συνθήματα από τα μέλη του κόμματος των Τσάμηδων


Επεισόδια σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Αλβανίας κατά την άφιξη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, όταν μέλη του κόμματος των Τσάμηδων επιχείρησαν να πλησιάσουν, με συνέπεια να συγκρουστούν με τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αποκλείσει για λόγους ασφαλείας την περιοχή.

Όπως μετέδωσαν αλβανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων και άλλοι διαμαρτυρόμενοι συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν 18 συλλήψεις.

«Μην αγγίζετε την Αλβανία, μην ξεχνάτε την Τσαμουριά» φώναζαν οι διαδηλωτές, απαιτώντας από την κυβέρνηση της χώρας τους να επιλύσει το «τσάμικο» και να καταργήσει το νόμο περί εμπολέμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Ορθά συμπεριφέρονται οι αλβανόγυφτοι τουρκόφιλοι, την δουλειά τους κάνουν, εμείς είμαστε οι μ/λάκες που τους ταΐζουμε με επιδόματα και υπηκοότητες… και δεν απαντάμε στις προκλήσεις. Κάναμε συνομολιτές τώρα και τους ξένους μουσουλμάνους βρωμογυφτοαλβανοτουρκοτσάμηδες, τους άνευ αμοιβής συνεργάτες των ναζήδων. Κλεισ’ τους ρε τα σύνορα να τα κόψει η πείνα τα βρωμιάρικα του χότζα να τελειώνουμε.

  2. Μα γιατι επιτεθηκαν στον δενδια οι τσαμηδες,αφου ανηκουν στην ιδια ανθελληνικη συνομοταξια.αφου και οι δυο πλευρες εχουν αφεντικο το ισραηλ!

  3. Το προδότη και ρουφιάνο πολλοί ‘ελαδωσαν ‘ με κοπριά την δυσοδια τους όμως δε την αντέχει κάνεις.

  4. Νταντεψτε λιγο ακομα τους φιλοτουρκους Αλβανους, δοστε τους και μερικα δις Ευρω για βοηθεια, για να δυναμωσουν και να ζητανε με πιο μεγαλη ορεξη την λεγομενη Τσαμουρια ,ξεμωραμενοι ηλιθιοι πολιτικαντηδες της πλακας, στηριξτε τους κι’ ολας να μπουν στην ΕΕ, χωρις κανενα ανταλαγμα και τρεξτε στην Χαγη να λυσετε τις διαφορες, διοτι δεν τους αφηνουν οι Τουρκοι να τα βρουμε μεταξυ μας!!!!!!!! Τα χαλια σας δεν εχουν ορια Κοι της ΝΔ, κατα τα αλλα ταιζει η Ελλαδα ενα εκατομμυριο και βαλε Αλβανους, με δεκαδες εγκληματιες αναμεσα τους, και αυτοι κοιταζουν να μας ….φανε!!!!!!!!

  5. Τι δουλειά είχε ο Δένδιας να πάει Αλβανία να συζητήσει με τον Ραμα που ακύρωσε την συμφωνία πριν 15 χρόνια με εντολή Ερντογκαν
    Δεν χρειάζεται συμφωνία με Αλβανία δεν επείγει τώρα Η Αλβανία υπό καθοδήγηση Ερντογκαν και Τόνι Μπλερ θα πάει στο διεθνές δικαστήριο σίγουρα με βρετανους νομικούς και η Ελλάδα με τα παρταλια Έλληνες χαμένη υπόθεση Οι Αλβανοί θα σας εγκλωβίσουν και πάλι θα χαθεί εθνική κυριαρχία όπως με Ιταλία Αίγυπτο ΑΟΖ και φυσικά ιμια γκρίζο Αιγαίο συνθήκη Μαδρίτης και Μακεδονία

  6. Δεν το έτρωγαν τον κέρατά χάρη θα μας έκαναν τέτοιους Έλληνες δεν τους λογίζεσαι για Έλληνες…ρε δεν θα γίνει πόλεμος οι προδότες πρώτα και μετά οι υπόλοιποι να το δω και ας γίνουμε και εμείς μια ακόμη απώλεια και ας μην μας γράψει ούτε μια σελίδα της ιστορίας μπροστά στην τιμή το ήθος καλύτερα νεκρός και τιμημενος παρά ζωντανός προδότης ρουφιανους και πουλημενος

  7. Τιμή και δόξα χρυσή αυγή και Παπαδόπουλος παρτάλια Αλβανοί και προδότες πολιτικοι

  8. μισες δουλειες κανουν οι τηγανοκεφαλοι!
    α να χαθειτε αχρηστοι!

  9. Τι κρίμα να εξαφανιστούμε οικειοθελώς οι Έλληνες γιατί μετά τον Μεταξά μας διοικούν αδερφάτα που το παίζουν πατριώτες μόνο όταν είναι ν’ αγοράσουν πανάκριβα σαπάκια από ξένες ανθελληνικές χώρες δήθεν για την άμυνα της χώρας…

  10. Όταν η Ελλάδα έχει πολιτικούς που συνεχώς και με την παραμικρή ευκαιρία διατυμπανίζουν το ψευδοολοκαύτωμα των προγόνων τους σιωνιστών,μασόνων,σατανιστών, εβραίων, τον δικό τους Αδόλφο Ρόθτσιλντ – που πήρε το επίθετο της πεθεράς του Χούτλερ και το έκανε χίτλερ για να κρύψει τις εβραϊκές ρίζες του για να στηθεί το ψευδοολοκαύτωμα για να καρπώνονται σήμερα παχτωλές αποζημιώσεις και ασταμάτητη ανοχή σε κάθε τους έγκλημα δήθεν ως αντισημιτισμό- γυφτοσκοπιανούς,τούρκους και Αμερικανούς της Μέσης Ανατολής να εξοντώνουν αργα και βασανιστικά τον Ελληνισμό, ισλαμοφασίστες να εισβάλουν με την ψευδομάσκα του υποτίθεται ανήλικου,ασυνόδευτου προσφυγόπουλου-μεταναστόπουλου δήθεν απο την Συρία και να βιάζουν,τρομοκατούν,απειλούν,αποκεφαλίζουν,κλέβουν χωρίς να τους απελαύνουν αλλά να τους πληρώνουν,να τους ταΐζουν,να τους στεγάζουν και να τους προσφέρουν όλες τις ανέσεις τζάμπα, να επικρατεί το σιωνιστικό,μασονικό παραλήρημα περί δήθεν ρατσισμού,φασισμού,νεοναζισμού ,είναι δυνατόν οι αλβανότουρκοι να μην πουν «ευκαιρία είναι να επιτεθούμε και εμείς και να πάρουμε ότι θέλουμε!»

  11. ρε ανεβαστε ξανα τα βιντεο να σπασουμε πλακα με τον καραφλα

  12. Όλοι οι Τσάμηδες μένουν Ελλάδα έχουν παιδιά αδέλφια και το χειρότερο έχουν και ελληνικά διαβατήρια κάνουν τους μαγκεσ Κσι κουμαντάρουν επίσης Παντρεύονται και βρωμο Ελληνίδες Τώρα μένουν πολοι στην Ευρώπη λένε ότι είναι Έλληνες έχει εξευτελίζουν την Ελλάδα Να αφαιρεθούν τα διαβατήρια από σιχαμενουσ βρωμο αλβανους

  13. Χρυσή Αυγή ρε μ@υνια! Για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

  14. με ποιο δικαίωμα υποδέχτηκαν έτσι τον Έλληνα υπουργό??

  15. Και τα δώδεκα είναι ΤτΠ.
    Τι Σχολιο να γράψεις για αυτό?

  16. Προφανώς δεν τα μπλοκαραν τα βίντεο!
    Αφού παίζουν στο YouTube δεν είχαν λόγο !!
    Η ΑΟΖ Ελλάδας Αλβανίας είναι σαν το γιοφύρι της Άρτας. Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ 🌃 γκρεμιζοταν απο *αγνώστους*.

  17. καιρός είναι, αντί για τσάμικο, να το ρίξουμε στο καλαματιανό…

  18. Ξέρετε τι θα πει ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ????
    .

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  19. Τι έγινε με το ανθρωποκτονιών?? Ακόμα αναλύουν την βολίδα?? Ο Βαλιτσακιας μας έλειψε!! Μετά το διαδικτυακό Μακελειό με το
    η ηχητικο άνοιξε η γη και τον κατάπιε!!

  20. ΤΟΣΕΣ ΦΑΠΕΣ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΔΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΛΒΑΝΟΤΣΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΝΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΔΤΕ ΣΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ..ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ..?????…ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΎ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ…..

  21. Ελα να σφιγγουν οι κωλοι.Πως νομιζε ο μασονος οτι θα τον υποδεχθουν . Ετσι για να καταλαβει λιγο απο βια η μαριονετιτσα.

  22. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ….!!!!

    1. Μπράβο σε ποιούς; στού τσάμηδες πού ζητάνε όλη τήν δυτική Ελλάδα.

      1. ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ…!!!! Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…!!!

        1. Εάν είχε μυαλό η χρυσή αυγή θα ήτανε στή βουλή με 15% σήμερα αλλά είναι πιό τηγανοκέφαλοι και από τούς αλβανούς( το λέω εγώ πού τούς ψήφισα 3 φορές).
          Όπως και να έχει αυτοί πού γιούχαραν τον Δένδια έχουνε μίσος γιά τήν Ελλάδα και θα έπρεπε η κυβέρνηση να τού σφυρίξει κάτι στό αυτί τού ράμα και να τού κόψει τον τσαμπουκά…..αλλά πού.

  23. Έχουμε εξευτελιστεί εντελώς. Η Ελλάδα οφείλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δείξει εικόνα κράτους. Ας στείλουν πίσω μερικές χιλιάδες ΝΟΜΙΜΟΥΣ Αλβανούς που είναι δεκαετίας στην Ελλάδα και να τους εξηγήσουν πως αυτό γίνεται λόγω της κυβέρνησης τους. Θα αλλάξουν!

    1. “”Η Ελλάδα οφείλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δείξει εικόνα κράτους”” ακριβως ……. μονο εικονα…..διοτι κρατος η ελλαδα δεν εχει………. ενα τετρακοσμικο π@ρδ@χανιο ειναι……… και πολυ που ειναι……..

  24. Και λίγα του έκαναν…… Μήπως είναι ……φίλοι μας;;;;;;;

  25. οι τουρκαλμπάν νομιζουν οτι ο δενδιας ειναι ελληνας…
    που ναξεραν οτι ειναι δικος τους…

    1. Ωραίο σχόλιο αδελφέ, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες!

  26. Και εσεις συνεχιστε να τους δινετε επιδοματα αλητες προδοτες πολιτικοι

  27. με αυτη τη κυβερνηση τσιρκο φτασαμε να τρωμε ξυλο κ απο τους αλβανους

  28. να και κατι καλο που πηγαν να κανουν οι αλβανοι..

Comments are closed.