ΤΟΥΡΚΟΙ «ΕΠΝΙΞΑΝ» ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… Εκατοντάδες την επισκέφθηκαν για την επέτειο θανάτου του Κεμάλ

Κοινοποίηση:
1

Τη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, επισκέφθηκαν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, εκατοντάδες Τούρκοι.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Κεμάλ, όπου στεγάζεται και το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν σήμερα Τούρκοι όλων των ηλικιών, κρατώντας σημαίες της γειτονικής χώρας.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή μέρα αποτελεί επίσημη αργία στη γείτονα χώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Aυτο καλο ειναι δεν ειναι κακο . Ο τουρισμος μονο καλο κανει εκατερωθεν . ξε-κολλατε . ρε πατε καλά ? ονειρευεστε να γινεi η ελλαδα κλειστη χωρα με κλειστα συνορα οπως η αλβανια του χοτζα και η ρουμανια του τσαουσεσκου ? α δεν πατε καλα .

  2. Μη γραφετε κακιουλες τον εθνικο υμνο της ελαδας τραγουδανε στο μπαλκονι τα γκαρντασια μας

  3. Ωστοσο ποσοι ελληνοφωνες ραγιαδες πανε για…ψωνια και βολτιτσα στους μεμετες;,;ετσι γινονται αυτα.Οπου αφηνεις κενο(εκτος το αβαθες του μυαλου ;;;;σου) τρυπωνουν πολλα-οι και διαφορα-οι.Ολοι μαζι μια παρεα.Αντε και σε αλλα με υγεια.!!!!

  4. Τουρίστες!!!
    Λεφτά!!!
    Ξυπνήστε λαλάκες Ελληνες!!!

  5. ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ……. ΜΕΧΡΙ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΝ ΦΩΤΟ

  6. Αυτά είναι τα κατάλοιπα της βρω.μικης Δημαρχίας του λαθροδήμαρχου Μπουτάρη.
    Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας για αυτά που έδωσε στους κωλότουρκους ο Γιάννης Χικ Μπουτάρης,

Comments are closed.