ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Τα χθεσινά λόγια στρατιωτικού που ανακλήθηκε η άδειά του

Κοινοποίηση:
enoples-dynameis-1024x683

Η Τουρκία πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά πριν πράξει το οτιδήποτε

Η Τουρκία έχει αποφασίσει να τραβήξει το σκοινί. Δεν το κάνει για λόγους «εσωτερικής κατανάλωσης», δεν το κάνει επειδή «ο Ερντογάν είναι τρελός». Η Τουρκία έχει σχέδιο και με βάση αυτό κινείται, εκμεταλλευόμενη την απροθυμία που είχαν επιδείξει οι ανταγωνιστές της στην περιοχή να την εμποδίσουν. Το κάνει τώρα επειδή φοβάται ότι η Ελλάδα «γυρίζει σελίδα». Και είναι αλήθεια.

Η Ελλάδα δείχνει να επιδιώκει την ισχυροποίησή της, αρχικά σε οικονομικό επίπεδο. Βήμα-βήμα! Η Τουρκία δεν μπορεί να το επιτρέψει αυτό, καθώς η χώρα μας αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα αντίπαλο στα σχέδια της Άγκυρας.

Ως εκ τούτου, εξέδωσε NAVTEX για σεισμικές έρευνες στο Αιγαίο, μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Από χθες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά την NAVTEX. Οι έρευνες θα γίνουν από το ORUÇ REİS σε περιοχές ανάμεσα στην Κρήτη και το Καστελόριζο έως και τις 2 Αυγούστου.

Όπως είναι εμφανές από τον χάρτη, το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής που δέσμευσαν οι Τούρκοι, βρίσκεται μέσα στην Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική ζώνη.

Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται νοτιοανατολικά του Καστελόριζου γεγονός το οποίο επαναφέρει και τη γνωστή θεωρία της γειτονικής χώρας για μειωμένη επήρεια των νησιών στην υφαλοκρηπίδα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Τουρκική άσκηση αγγίζει αλλά δεν παραβιάζει την Αιγυπτιακή ΑΟΖ.

Οι Τούρκοι όμως κάτι έχουν ξεχάσει! Η Ελλάδα έχει και ισχύ και θέληση. Χθες ανακλήθηκε η άδεια στρατιωτικών! Πολλοί ήταν έτοιμοι να φύγουν διακοπές. Σας πληροφορούμε πως κανείς δεν στεναχωρήθηκε. Ένας μάλιστα από την Θεσσαλονίκη, μόλις το έμαθε, δεν μπορούσε να κρατηθεί από την χαρά του! «Πάμε να πάρουμε τους Τούρκους»! Αυτή είναι η Ελλάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εσύ Εξάρχεια στην τρύπα σου κι άμα γίνει μπαμ φύγε Τουρκια στα αδέρφια σου. Πάρε και τον πάκι σου μαζί μη χάσεις τον επιβήτορα.

  2. Αν είχαν τσίπα οι στρατιωτικοί θα ήταν πρόθυμοι να χάσουν και την ζωή τους και όχι την άδεια τους.αλλα βρίσκονται εκεί για να παίρνουν το μηνιατικο… Ξεπουλημενοι είμαστε και ντροπή μας όλοι.ο καθένας με τον τρόπο του.γιατι να μας μπαίνουν Καβάλα οι Τούρκοι και γιατί να μην αντιδρασουμε?έχουμε γίνει κολοχ.μπατε σκύλοι αλεστε.ηρθαν όλοι εδώ.γινομαστε ρατσιστές αλλά δεν με νοιάζει .ας γίνω.

  3. Ποίος τα γράφει αυτά τα παραμύθια. Προφανώς και ξενερωσαμε όλοι που από ότι φαίνεται δεν θα κάνουμε διακοπές φέτος

    1. Τι λες μωρέ καρέκλα;
      Σε διακοπές ήμασταν μέσα στο νερό ο ένας, με το ψαροτούφεκο ο άλλος και φύγαμε σφεντόνα. Όχι διαμαρτυρία, ίσα ίσα τους το φυλάμε από τα Ίμια.
      Χτύπα αποστρατεία αν είσαι τόσο ξεφτιλας.

  4. Σάλτα και γαμησου ρε στρατιωτικέ του κωλου.Μόνο λόγια είστε.Σας πιάσαμε ρε αρχιδι Τούρκους Commandos το 97 επάνω στο Φαρμακονησι ΝΑΙ η ΟΧΙ.Και τι κάνατε ρε μαλάκες;Τους αφήσατε να φύγουν σαν Κύριοι για να μην παραπονεθεί η πουτανα Τουρκία.

    1. Ενταξει τα πες ανωνυμε μαλακα; σκουπισου τωρα και φορα την μασκα σου!

      1. Σκάσε ρε ηλιθιε βλακα.Εγω για να λέω κάτι έτσι δημόσια το εννοώ.Αν δεν είναι αλήθεια ας μου κάνει το ΓΕΣ παρατήρηση βλαξ.Το όνομα μου σε ενδιαφέρει εσένα ή ότι σου σκισανε οι Μογγολοι την πίσω τρυπούλα σου.Σε γαμησαν 400 χρόνια σε γαμησαν στην Θράκη σε γαμησαν στα Ίμια σε γαμησαν στην Κύπρο σε γαμησαν με γενοκτονίες.Και παρόλο αυτά πουλάς τσαμπουκά.Δεν λυπάσαι τον πρωκτό σου; Τον έκανες σκουπίδι.Κρίμα είναι.

  5. Παρακαλώ, μην μας κοροιδεύετε. Οι Τούρκοι ανήκουν στο ΝΑΤΟ, εμείς, επίσης.
    Οπότε, μιλάμε για τα παραμύθια της Χαλιμάς. Απλά για να αγοράζουν και να αγοράζουμε, όπλα.

  6. Η συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται νοτιοανατολικά του Καστελόριζου γεγονός το οποίο επαναφέρει και τη γνωστή θεωρία της γειτονικής χώρας για μειωμένη επήρεια των νησιών στην υφαλοκρηπίδα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Τουρκική άσκηση αγγίζει αλλά δεν παραβιάζει την Αιγυπτιακή ΑΟΖ.

    I TOURKIA TORA DEN THA AKOUMBISI TIN EGYPTO,POLEMAI OMOS TIN EGYPTO ME ALON IPOULO OTHOMANIKO TROPO,STELNI OMADES TZIHANTISTON STO SINAI…….,TO KSERI O TOURKOS OTI,AN EPITETHI APEFTIAS TIN EGYPTO,O PROEDROS AL-SISI AMESOS ALIPITA THA APANTISI ME TON PIO HIROTERO STRATIOTIKO TROPO,O AL-SISI ITAN STRATIGOS,I TOURKIA OTAN SKEFTETE TIN EGYPTO,MBROSTA TOU O SOULTANOS BLEPI ENAN STRATIGO ME TON STRATO TOU, ,KE DEN BLEPI ENAN PROEDRO POLITIKO…,AFTO TO GNORIZI I TOURKIA ,GIAFTO DEN ANGIZI TIN EGYPTIAKI AOZ………….OTAN OMOS PETIHI TO SHEDIO TOU O TOURKOS STIN ELLADA, TOTES THA TA PEKSI OLA SE ENA HARTI…MONO TOTES THA EPITETHI TIN EGYPTIAKI AOZ…………..
    „O SOULTANOS KE I PAREA TOU ,I PAREA POU TON SIMBOULEBOUN ,GIA AOZ MESOGIO…KSEROUN POLI KALA …,MIA FORA STRATIGOS ,PANTA STRATOGOS , OLI TOUS FOBOUNTE APO TON PROEDRO AL-SISI……GIAFTO ENOHLIOUNTE OLI TOUS, KE APO TON STRATIGO HAFTAR……….
    ANALISTE TIN LEKSI STRATIGOS…, STRATIGOS-STRATIGIKI APOFASI INE I AOZ“,I LEKSI APO MONI TIS DIATAZI ORIZI TA STRATIGIKA THEMATA……………. POLITIKI-EHI NA KANI ME TIN POLITIA KE OHI ME STRATIGIKI………….GIAFTO I POLITIKI POTES DEN MBOROUN NA LISOUN STRATEGIKA THEMATA…………STA STRATIGIKA THEMATA DEN HORANE POLITIKA PAZARGIA,OTAN ARHINANE TA POLITIKA PAZARGIA,ENA INE 1000% SIGOURO , EKATOMIRIA ZOES KINDINEBOUN…..DESTE TON BASILIA TIS IORDANIAS,INE STRATIOTIKOS…..ISRAEL KIBERNISI GEMATO STRATIOTIKOUS…, EGYPTOU PROEDROS STRATIOTIKOS, LIBYI HAFTAR STRATIOTIKOS,AN DEN IPIRHE O HAFTAR SIMERA DEN THA IPIRHE LIBYI…… DESTE TIS HORES POU KOMATIASTIKAN KOMATIA KOMATIA SAN TOURTA GENETHLION….POLITIKI KIBERNOUN……………….
    AFTA OPIOS DEN TA KATALABENI ,TOTES …OMADIKA NA AFTOKTONISOUME……………………

    1. Σε καιρούς πειρασμών όλοι θυμούνται τα καντήλια…άλλο πράγμα όμως πρέπει να ανάψουν.

      ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ

      -Γιατί κλαις, καλό μου καντηλάκι,
      και θρηνείς σαν ορφανό παιδάκι;
      Αφού δεν σου τέλειωσε το λάδι·
      φέγγει η προσευχή στο σκοτάδι.

      Γιατί τόσο κλαις και τσιτσιρίζεις;
      τη φτωχή καρδούλα μου ραγίζεις·
      τι συμβαίνει; ποιο κακό θε’ νά ’ρθει;
      κλαις που η Αγιά-Σοφιά επάρθη;

      -Κλαίω και θρηνώ που με ανάβεις
      μόνο στις ανάγκες κι όλο θάβεις
      μέσα σου το φως και το σκεπάζεις
      και φυτίλια μοναχά αλλάζεις.

      Κλαίω που θαρρείς με λίγο λάδι
      πως εξαγοράζεις θείο χάδι
      κι έτσι να κοπούν δεν είν’ ανάγκη
      των παθών που δέθηκες οι σπάγκοι.

      Κάνε την καρδιά σου καντηλάκι,
      βάλε την ευχούλα σου λαδάκι
      και θα δεις πώς σβήνουν οι εχθροί σου
      κι όλα τα δεινά απ’ τη ζωή σου.

      Το καντήλι αξίζει και το λάδι,
      όταν η ζωή σου είν’ αλφάδι.
      Ώσπου να το δω όμως, σου λέω,
      και θα τσιτσιρίζω και θα κλαίω.

      π. Σ. Μ.

      <>

  7. Πρώτα θα γίνει μακελειό στην βουλή, έπειτα θα πέσει η κυβέρνηση, μετά θα γίνει ο μεγάλος σεισμός, και τέλος θα μας την πέσουν οι Τούρκοι.. Ναι αυτοί οι ανόητοι μογγολοι που τίποτε δεν έχουν πάρει με την αξία τους

    Καταραμένοι μια ζωή και τώρα τα τελευταία τους..

Comments are closed.