(ANANEΩΜΕΝΟ) ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ,ΜΙΤ, ΜΠΡΑΒΟΙ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΠΙΤΙ

Εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι στο οποίο διέμεναν τα θύματα της εξαπλής εκτέλεσης στη Λούτσα. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου έγινε η εξαπλή δολοφονία και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

 Το σπίτι πρόκειται να ερευνηθεί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα όσα συνέβησαν στη φονική ενέδρα και να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των θυμάτων.

Δείτε το σπίτι όπου διέμεναν τα έξι θύματα

IMG-1788
IMG-1787

Αυτό το σκουμπρί απ τη Λαμία ο Οικονόμου, ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, να πάει να φορέσει καμία κάλτσα της προκοπής και να πάψει να λέει μακακίες στα κανάλια, γιατί δεν έχει πάρει μυρωδιά απ το θέμα, πόσο σοβαρό είναι, ο γελοίος χαρτογιακάς!

ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της τουρκικής μαφίας σε ελληνικό έδαφος κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ, μετά τη δολοφονία έξι τούρκων υπήκοων το απόγευμα της Δευτέρας στην Αρτέμιδα Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η Miliyet, οι νεκροί φέρονται να ήταν συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν που δραστηριοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Μπαρίς Μπογιούν είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που φέρει το όνομα «Ντάλτονς» και που είναι γνωστή στις τουρκικές αρχές και φέρεται να βρίσκεται πίσω από πολλές εγκληματικές δράσεις στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των οποίων και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Ο Μπογιούν φέρεται να ζει ως δραπέτης στην Ιταλία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Miliyet, μεταξύ των έξι νεκρών της Λούτσας φέρεται να είναι ο Doruk B. ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει από καταδίωξη των τουρκικών αρχών πριν μερικούς μήνες. Ο Doruk B. δραπέτευσε μέσα στα περιαστικά δάση της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια φέρεται να ήρθε οδικώς στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν πάντως ορισμένες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες μέλη της συμμορίας Daltons είχαν δολοφνήσει στην Κωνσταντινούπολη μέλος της συμμορίας Redkit Gang. Ως αντίποινα, η ηγεσία της Redkit Gang φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με Σέρβους εκτελεστές ώστε να δολοφονήσουν μέλη της αντίπαλης συμμορίας που βρίσκονταν στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στο tik tok υπάρχουν ακόμη και αναρτήσεις που αναφέρονται στις δολοφονίες που έγιναν στην Ελλάδα.

Λούτσα: «Οι 6 νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

Ο Μπαρίς Μπογιούν, σύμφωνα με τουρκικά μέσα, είναι επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης και ζει ως φυγάς στην Ιταλία – Εκτελεί συμβόλαια θανάτου με μοτοσικλετιστές εκτελεστές

Συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, που εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» με μοτοσικλετιστές εκτελεστές φέρονται ότι είναι οι έξι νεκροί του μακελειού στη Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μπαρίς Μπογιούν εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς. Είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, η έρευνα για τους πυροβολισμούς, που φέρονται να οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων, συνεχίζεται, αποκαλύφθηκαν και οι ταυτότητες των 6 νεκρών.

Οι ελληνικές αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών που διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος με αυτοκίνητο. Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι οι νεκροί ήταν μέλη του εγκληματικού δικτύου του Μπαρίς Μπογιούν, που είναι γνωστό στην τουρκική αστυνομία και έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών ερευνών στο παρελθόν.

baris_boyun1

Οι 6 νεκροί, όλοι Τούρκοι,  αναφέρουν, σκοτώθηκαν κατά την ένοπλη επίθεση στην Αρτέμιδα και η ελληνική αστυνομία ξεκίνησε ευρείας κλίμακας έρευνα στην περιοχή μετά την επίθεση. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες από σφαίρες.

Η ελληνική αστυνομία συνεχίζει την έρευνά του

Έχει αναφερθεί ότι ο νεκρός Ντορούκ Μπ. και οι άλλοι ήταν στενοί συνεργάτες του Μπογιούν. Αν και η αστυνομία δεν έχει δώσει επίσημα τα ονόματα, αποκαλύφθηκε ότι ο Ντορούκ Μπ με τον Ογκουζάν Χ πριν μερικούς μήνες ξέφυγαν από την αστυνομική παρακολούθηση και διέφυγαν σε δάσος της Κωνσταντινούπολης και εξαφανίστηκαν.

Ο Oğuzhan H. συνελήφθη από την Οργανωμένη Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή διάβαση, καθώς κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

Η τύχη των μελών της συμμορίας

Ο Μπαρίς Μπογιούν έχει δεχθεί επιθέσεις στο εξωτερικό, ενώ πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς.

Κατά τις επιθέσεις πυροβολήθηκαν ο Emircan Yılmaz στην Αμπχαζία, ο Edip Yalçın στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία.
Ο Gülbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, σκοτώθηκε επίσης σε μια βίαιη επίθεση.

milliyet1

ΣΧΟΛΙΟ: Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” δεν υιοθετεί τίποτα απ όλα αυτά. Μεχρι στιγμής είναι όλα εικασίες 

ΑΕΡΟ

Συνελήφθη Τούρκος με σφαίρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Συναγερμός μετά το μακελειό στην Λούτσα
 
Το μηχάνημα x ray του αεροδρομίου «χτύπησε» για κάτι μεταλλικό

Συναγερμό στις Αρχές και τα αεροδρόμια της χώρας έχει σημάνει η άγρια δολοφονία έξι Τούρκων στην Λούτσα, που φέρεται να σχετίζεται με ξεκαθάρισμο λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθη ένας Τούρκος υπήκοος -μερικές ώρες μετά το μακελειό- που είχε στην κατοχή του 4 σφαίρες.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να έχει κάποια σχέση με το μακελειό, χωρίς να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο προς το παρόν.

Ο Τούρκος, που ταξίδευε προς Μυτιλήνη, συνελήφθη όταν το μηχάνημα x ray του αεροδρομίου «χτύπησε» για κάτι μεταλλικό. Έπειτα από έλεγχο, οι αστυνομικοί εντόπισαν 4 σφαίρες σε σακούλα από όπλο 9 χιλιοστών. Έφερε επάνω του, επίσης, δύο πλαστά πορτογαλικά διαβατήρια.

Ερωτήματα για το μακελειό στην Αρτέμιδα: Βρίσκονται από πίσω Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ;
Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ίσως να μην πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Πολλά είναι τα ερωτήματα που υπάρχουν πίσω από τη μαζική εκτέλεση των έξι ατόμων στην Αρτέμιδα το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς ακόμη δεν είναι γνωστή ούτε η ταυτότητα των θυμάτων, ούτε το κίνητρο της δολοφονίας και φυσικά ούτε οι δράστες.

Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από την Ελληνική Αστυνομία και μεταδόθηκαν αστραπιαία από τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» αντίπαλων συμμοριών, ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι άλλο. Πολιτικό έγκλημα με δράση ξένων πρακτόρων.

Τα γνωστά στοιχεία είναι τα ακόλουθα. Εξι άτομα δολοφονήθηκαν ταυτόχρονα. Τα τέσσερα βρέθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε δρομο της Λούτσας. Δύο βρέθηκαν έξω από αυτό. Πιθανόν βγήκαν από το αυτοκίνητο.

Τα έξι θύματα έχουν γαλλικά διαβατήρια αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό αν είναι γνήσια ή πλαστά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των διαβατηρίων δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Τα ονόματα στα διαβατήρια δείχνουν ότι τα θύματα είναι Τούρκοι, κάποιοι λένε ότι είναι κουρδικής καταγωγής.

Το αυτοκίνητο, παλιό και φθηνό, είχε πρόχειρα τοποθετημένες, με αυτοκόλλητη ταινία, γερμανικές πινακίδες.

Τα θύματα πυροβολήθηκαν από δύο ή τρία πιστόλια, πράγμα που δείχνει ότι οι δολοφόνοι ήταν τουλάχιστον δύο.

Το ηχητικό που έχει καταγράψει τους πυροβολισμούς έχει διάρκεια 35 δευτερόλεπτα και οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο είναι έως και 60.

Πάνω στα θύματα και στο αυτοκίνητό τους δεν βρέθηκαν όπλα ή ναρκωτικά.

Εδώ αρχίζουν ερωτήματα και προβληματισμοί:
1. Η Ελληνική Αστυνομία, αυτόματα σε περιπτώσεις δολοφονιών που δεν εξηγούνται αλλιώς διαρρέει το σενάριο του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών αντίπαλων συμμοριών». Ομως δεν βρέθηκαν ούτε όπλα ούτε ναρκωτικά στα θύματα ούτε έχουν απασχολήσει τις αρχές. Πώς ξέρουν ότι είναι «συμμορία».

2. Εξι άτομα στριμωγμένα σε ένα παλιό αυτοκίνητο δεν είναι το μεταφορικό μέσο που θα επέλεγαν μέλη μαφίας. Αντίθετα, μια παράνομη τουρκική ή κουρδική οργάνωση, που κάνει οικονομία σε πόρους, θα μπορούσε αναγκαστικά να το επιλέξει.

3. Η ελληνική μαφία ή μαφίες αλλοδαπών που στην Ελλάδα δεν έχουν ξανακάνει τόσο μαζικό έγκλημα. Συνήθως σκοτώνουν ένα δύο άτομα για εκδίκηση ή παραδειγματισμό.
4. Η ελληνική μαφία έχει δείξει σε προηγούμενα χτυπήματα ότι προτιμάει τα αυτόματα καλάσνικοφ από τα πιστόλια. Θα πήγαινε να σκοτώσει έξι άτομα μαζί με πιστόλια;

5. Η ταχύτητα με την οποία έπεσαν έως και 60 πυροβολισμοί είναι εντυπωσιακή. Οπως ακούγεται στο ηχητικό είναι 35 δευτερόλεπτα! Αυτό δείχνει επαγγελματίες που ξέρουν καλά τη χρήση των όπλων τους.

6. Τρομακτικό είναι ότι τέσσερα από τα έξι άτομα δεν πρόλαβαν καν να κινηθούν όταν τους πυροβολούσαν και βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Απαντήσεις στα παραπάνω πρέπει να δώσει η αστυνομική έρευνα και ειδικότερα η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική. Αλλά από όλα τα παραπάνω, είναι πιθανόν το έγκλημα να είναι πολιτικό.
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πρόκειται για δράση ξένων πρακτόρων, πιθανόν της μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ, μέσα στην Ελλάδα, που εξόντωσε αντίπαλους του Ερντογάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΚΙΑ. ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

  2. Γιατί βάλατε τα σπίτια φαντάσματα και αυτούς του έξι στη Λούτσα σαν να είναι ένα άρθρο? Εμένα δεν με νοιάζουν οι έξι. Έτσι κι αλλιώς έχει γίνει η Ελλάδα το ξέφραγο αμπέλι ολωνών. Τι Τούρκοι, τι Αλβανοί, τι Σέρβοι γιατί μπήκανε κι αυτοί τώρα τελευταία στο χορό. Εγώ θέλω να ξέρω γιατί τα κρατάνε όρθια αυτά τα ερείπια σπίτια φαντάσματα και δεν τα γκεμίζουνε.

  3. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

  4. Ξεπερνάει τη λογική οτι πέφτετε απο τα σύννεφα που ο Ερντογάν με τους εδω κυβερνώντες συνεργάζονται. Για πιο λόγο κατηγορείτε τους μπάτσους?

  5. Να δεiτε που σε λιγο θ αρχιζουν να μαλωνουν τα μεμετια ποιος ειναι πιο πολυ πατριωτης αφου εβαλε πιο πολλες φωτιες

  6. Απλά το G18 ρίχνει κατά ριπαα ειδικά αν τροποποιήσεις τον γεμιστήρα δεν χρειάζεσαι 35 δευτερόλεπτα…και μας μας παρακολουθεί η ΕΥΠ αλλά όπως παλιά χάνει τον χρόνο της απλά

  7. Ας τον ενημερώσει κάποιος τον χαζό,ότι η Ελλάδα συνεργάζεται και έχει κοινό δίκτυο με την europol και ιντερπόλ . Επίσης η ΕΥΠ δεν είναι μόνο για να κάνει μπανιστηρι στον ανδρουλακη.
    Επίσης αυτοί οι χωροφύλακες που μπήκαν με βύσμα σε θέσεις πληροφοριών,καλό θα ήταν να κάτσουν να μάθουν τα μαθήματά τους γιατί δεν τον βλέπω για πολύ τον πρώην διαφημιστή νυν υπουργό στη θέση του …λόγω γκάφας ΕΛΑΣ

  8. Ίσως ήταν Γκιουλενιστές και εχθροί του Ερντογάν και έστειλε να τους φάνε.Αν ήταν συμμορία,θα είχαν όπλα,δε μπορεί

  9. Έξι άτομα σε ένα αυτοκίνητο, μόνο οι (β)ρομά. Έστω κι έτσι, καλά νέα.

  10. Ποιός Οικονόμου ρε παιδιά; Αυτόν, μετά απο χρόνια, θα τον φωνάζουν “κύριε υπουργέ” στο χωριό του, και θα γυρνάει πίσω να δει για ποιόν λένε.

  11. Τα βλέπετε αστεία αλλά αυτή είναι η αλήθεια κοροϊδα.Φωνάξτε όλοι Allahu Akbar γιατί έτσι και αλλιώς Ελλάδα δεν υπάρχει την εξαφάνισαν οι πολιτικοί οι Μασόνοι οι πράκτορες οι κλέφτες οι λάθρο οι ομάδες ηλίθιων αιρετικών δηλαδή Έψιλον από την μία ΕΥ από την άλλη Ο.Ε.Α των Ιεχωβάδων από την παρά άλλη δημοσιοκάφροι των ΜΜΕ δικαστικοί Εισαγγελείς εφοπλιστές βιομήχανοι οι μπάτσοι φυσικά οι προστάτες τους η τοπική φορείς ο ανίκανος στρατός οι Νομάρχες οι δήμαρχοι και πολλά άλλα διότι δεν δουλεύει τίποτα στο κράτος αυτό.Το καλοκαίρι θα καίγεστε το Φθινόπωρο θα πνιγείτε τον χειμώνα θα μπλοκαριστείτε από το χιόνι την άνοιξη ιός και εμβόλια φυσικά και ξέρουν πολύ καλά οι Εβραίοι τι κάνουν.

  12. ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!!

  13. Και δως του pass η ερημη Κουλαρα! Πηγε και στην ΕΕ να ζητησει φραγκα για τους…Θεσσαλους αλλα εισεπραξε …..! Μπουρδελο η Ελλας χωρις συνορα! Μπατε σκυλοι αλεστε…. ! Μαλλον παει για αλλαγη απο τους Φριτς! Η….νοθεια δεν του βγηκε! Στα νευρα της καρατομει υπουργους μπας και γλυτωσει αλλα δεν!

  14. Ο υπορδός της πλάκας φοράει κάλτσες ριγέ, προπονείται στο ριγέ, θα φορεθεί πολύ τα επόμενα χρόνια στους πουστροκνουδούλες.

  15. Φήμες λένε ότι την ώρα του φονικού οι δολοφονημένοι άκουγαν στο αυτοκίνητο τη νύχτα θανάτου του Τερλέγκα.

  16. Μπατε σκύλοι αλεστε. Εάλω.
    Θα μπήκαν ως άποροι μετανάστες.
    Άντε να χαθείτε τομάρια ετσι οπως καταντησατε τη χώρα μου

    1. Πολύ σωστός .Είναι χαρακτηριστικο παράδειγμα ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

  17. Οι κακόμοιροι που μας έρχονται παράνομα με τα πόδια, η χώρα μολύνθηκε από πράκτορες και εγκληματικά στοιχεία. Ο πρωθυπουργός είναι ωσεί παρόν, κυβερνά μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών, χαρίζει κουλούρια, αρπάζει ελευθερίες και βάζει πρόστιμα. Οι λιγούρηδες των pass τον ψήφισαν, η ζημιά όμως που προκλήθηκε είναι ανεπανόρθωτη για τη χώρα και τη δημοκρατία.

Comments are closed.