ΤΟΥΡΚΙΑ- Αεροπορική εταιρεία… αποκλειστικά για Ρώσους τουρίστες

Κοινοποίηση:
FQiTzUMXEAI_IDx

Η αεροπορική τουρκική εταιρεία Turkish Airlines υπέγραψε συμφωνία με την οποία εξασφαλίζει 1,5 εκατομμύρια θέσεις αποκλειστικά για Ρώσους τουρίστες κατά τη διάρκεια του έτους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Simple flying, η συμφωνία εφαρμόζεται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που διατυπώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και το Υπουργείο Οικονομικών και Οικονομικών για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών στην Τουρκία.

Επιπλέον, η Turkish Airlines φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με Ρώσους tour operators ώστε να κλείσει πακέτα θέσεων για τους Ρώσους τουρίστες στις πτήσεις της. «Η κλιμάκωση της σύγκρουσης ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία έχει προκαλέσει προβλήματα στον τουριστικό κλάδο στην Τουρκία, καθώς και οι δύο αγορές είναι πολύ σημαντικές για τις επιχειρήσεις», γράφει η Sabah.

Σημειώνεται πως η Turkish Airlines είναι μία από τις λίγες επιλεγμένες ξένες αεροπορικές εταιρείες που εξακολουθούν να πετούν προς τη Ρωσία. Ωστόσο και η εν λόγω εταιρεία μείωσε σημαντικά το πρόγραμμά της τον τελευταίο μήνα.Εν τω μεταξύ, η αεροπορική εταιρεία έχει απαγορεύσει στους Ρώσους πολίτες να πετούν σε όλα τα δρομολόγια εκτός από τη Ρωσία και την Τουρκία.

Ιδρύει αεροπορική εταιρεία μόνο για Ρώσους τουρίστες

Την ίδια ώρα, μια ολοκαίνουργια εταιρεία αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στον ρωσικό τουρισμό θα ιδρυθεί επίσης ως μέρος του τουριστικού προγράμματος της Τουρκίας. Η νέα αεροπορική εταιρεία θα έχει την έδρα της στην Αττάλεια, το δημοφιλές θέρετρο απόδρασης κατά μήκος της νότιας ακτής της Τουρκίας.
Και η Pegasus Airlines στον αγώνα υπέρ του ρωσικού τουρισμού

Αντιστοίχως και ο δεύτερος μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Τουρκίας, η Pegasus Airlines, θα συμμετάσχει επίσης στο πρόγραμμα διαθέτοντας έως και 500.000 θέσεις.

Οι τουριστικοί πράκτορες στη Ρωσία θα λάβουν επίσης δάνειο 300 εκατομμυρίων δολαρίων υπό την εγγύηση του Ταμείου Εγγύησης Πιστώσεων (KGF). Αυτή η πιστωτική υποστήριξη θα προσφερθεί σε παρόχους περιηγήσεων που έχουν επηρεαστεί από τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Διότι είναι μάγκες. Οί τουρίστες από Ρωσια στήν Τουρκια ανέρχονται σέ 7.5 εκατομμύρια. Σέ ΕΜΑΣ καμμιά 700ρια χιλιάδες μέ τό ζόρι ! Εφέτος νά δειτε !

Comments are closed.