ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ “ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ” – Άγρια γιούχα στον Μηταράκη για τη νέα λ@θροδομή – Τον έκραζαν ακόμα και την ώρα που μασαμπούκωνε [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
xios

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Λαγκάδας Χίου το μεσημέρι, σε κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Νότη Μηταράκη κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο χωριό.

Οι κάτοικοι θεώρησαν πρόκληση την επίσκεψη για φαγητό ύστερα από την αδιαλλαξία της κυβέρνησης να προχωρήσει πάρα την θέλησή τους στην δημιουργία νέας δομής για μεταναστών στην περιοχή Παχύ στο Θόλος.

xios

Η επίσκεψη έγινε με συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης, ενώ επιδόθηκε ψήφισμα των τοπικών κοινοτήτων Λαγκάδας, Συκιάδας, Καρδαμύλων και Βροντάδου για το προσφυγικό, με αιχμή τα αιτήματα για κλείσιμο όλων των hot spot και ενάντια στην δημιουργία νέου.

Οι κάτοικοι επανέλαβαν τα αιτήματα για απεγκλωβισμό των… προσφύγων και μεταναστών από το νησί. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα, ενώ ξεκαθάρισαν πως δεν θα κάνουν πίσω στα αιτήματά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μα αφού θα πάρετε το νόμπελ ειρήνης γιατί διαμαρτυρεστε; ;;;;;;
    Ο Λιακος είναι φασίστας ε;;;;;; Ανοίξτε τα πόδια στους λαθροπίθηκους και απολαύστε δημοκρατία

  2. Ο Εβραίος ό ζουμπάς δέν δίνει σημασία στίς φωνές.Χρειάζεται ξύλο μέ ένα ρόπαλο στήν κεφάλα του γιά νά κοντύνει πιό πολύ.
    Γιάννης Λάκων

  3. Πρέπει να ανατραπεί το καθικι. Αρκετά το ανεχτηκαμε και αρκετή υπομονή και κατανόηση δείξαμε.

Comments are closed.