“ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ”. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Η ΕΛΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 43 ΜΕΡΕΣ EIXE ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: “Η ΜΑΡΕΒΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ…”. ΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ MEGA ΚΑΙ STAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios-ninos

Ο πατέρας του 38 χρονου που βρέθηκε νεκρός ήταν απόστρατος αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής, επί 15 χρονια σωματοφύλακας των Μητσοτάκηδων και στέλεχος της ΕΥΠ.

νινος

Ο γιος, ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι, παλιός πρωταθλητής πυγμαχίας και συνοδός ασφαλείας σε γνωστούς εφοπλιστές.

Δείτε τι έπαιξαν ΣΤΑΡ και ΜΕΓΚΑ – Τι δήλωσε ο πατέρας 

Δείτε επίσης:

“Κάποιος πρέπει να μιλήσει”, είπε ο Σπύρος Νίνος επί 15ετίας επιτελικός αστυνομικός φρουρός της φαμίλιας στον Στέφανο Χίο και στους Ραδιομακελάρηδες προχωρώντας σε απίστευτες αποκαλύψεις για την εγκληματική φαμίλια των μαφιόζων. “Η Μαρέβα, έδωσε εντολή να σε σκοτώσουν,δ εν το ξέρεις;”, είπε στον δημοσιογράφο.
“Ο Δημητριάδης μου πρόσφερε χρήματα για να σκοτώσω κόσμο”, αποκάλυψε ο κύριος Νίνος, ο οποίος αφού αρνήθηκε, είπε ότι έχει στη διάθεσή του και στικάκια με τις επίμαχες συνομιλίες του ανιψιού του Πρωθυπουργού με μαφιόζους του υποκόσμου”.
Στη συνέχεια ο πρώην “φρουρός του κωλόσογου”, τόνισε ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού “κινεί όλα τα νήματα σε όλα τα επίπεδα”, προσθέτοντας ότι ο Μητσοτάκης “δεν γίνεται να μην τα γνωρίζει όλα αυτά”.

“Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΙΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ .ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α , ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ”! ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ KAI ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αυτός ο άνθρωπος θυσίασε το παιδί του για την αλήθεια πείτε μου είναι ή δεν είναι ΗΡΩΑΣ;Χριστέ μου έχω δείξει με αυτά που άκουσα.
    Καλό παράδεισο στο παλικάρι σου άνθρωπε μου.

  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ γιάνα Απελευθερωθούμε απο την ΚΑΤΟΧΗ. Όσο υπάρχει ο κατάλογος των Εγκλημάτων συνέχεια θα μεγαλνει. Ε΄ναι ο μόνος αποτελεσματικός και ασφαλης τρόπος γιά να πάρουμε τη Ζωή μας πίσω αλλάκαι την Πατρίδα μας. Όσο παραμένει αυτό το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ θα έχουμε συνεχώς όλο και χειρότερα!

  3. Η χωρα διαλυμενη,το μονο που λειτουργει η Μαφια ( τα φαντς του Στουρναρα με πλειστηριασμους,η ΑΑΔΕ με πλειστηριασμους, οι ναρκεμποροι,οι σωματεμποροι,η Μαφια των σουπερ μαρκετ με τιμες πανω κι απο ευρωπαικες, και αλλα εκατο τετοια ) η “δικαιοσυνη” παριστανει οτι δεν ξερει τιποτε … ηρθαν και οι πολιτικες δολοφονιες σαν κερασακι στην τουρτα … Και τα κομματα-πτωματα χασκογελανε και πανε σε εκλογουλες( με κομματα αυθαιρετα απαγορευμενα) , με στυλ Καναδα δεκαετιας του 60 … Δεν τους ενδιαφερει ΤΙΠΟΤΕ απολυτως, ουτε αν στις 25 η Σινγκιουλαρ (η Μοναδικη,στα αγγλικα), δωσει στον κουλη 48 η και 58 ο/ο … Μαλλον εχουν πεσει πολλα Δις στους κομματαρχες,αλλιως δεν εξηγειται αυτη η περιεργη ανεμελια και το στυλ Τσιπρας/Βαρουφακης-πρωιναδικο … Βελοπουλε , οφειλεις να καταγγειλεις το ΑΙΣΧΟΣ και να αποχωρησεις, ΑΝ οι ψευτοεκλογες ΔΕΝ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ για τουλαχιστον 6 μηνες, μεχρι να αρχισει να ξεκαθαριζει η υποθεση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ δολοφονιας του παιδιου αυτου. Αν δεν το κανεις αυτο, εισαι μαθηματικα αποδεδειγμενο πιονι και ανθρωπος της Μαφιας.

  4. Τα είπε και του έφαγαν το παιδί. Γιατί εκτός του ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη δεν υπάρχουν και κανάλια για να τα επικοινωνήσει όλα αυτά που είπε στο Χίο. Που να τα πει να τα μάθουν όλοι οι Έλληνες. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Κάποτε για εκδίκηση θα φώναζε τον Κουρή π.χ. και μαζί με την αυριανή θα έδινε και ένα στικάκι δώρο. Θα φώναζε κάτι πράσινους θα τους έλεγε πάρτε και εσείς και βγάλτε τα στα κανάλια. Τώρα όμως υπάρχει ο νόμος της μαφίας και 2-3 φωνές που όμως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι του κάθε Έλληνα καθημερινά και να του λένε τι συμβαίνει μπας και ξυπνήσει έστω να κόψει την διαφαινόμενη μονοκρατορία του Κούλη. Συλλυπητήρια και καλό αγώνα.

  5. Τελικά αυτό το μητσοτακεηκο σκ@τοσογο είναι οι πιο στυγνοί εγκληματίες που υπάρχουν.
    Είναι ανθέλληνες εχθροί των Ελλήνων και καλύπτονται από τη μασονια.

  6. Καιρός να πάρει ο ελληνικός λαός το νόμο στα χέρια του….

  7. Γεμίστε τους τοίχους με το όνομα του. Γεμίστε τα YouTube με το όνομα του. Ακόμη και όσοι δεν τον ξέρουν να ψάξουν να βρουν το ποιος είναι και γιατί δολοφονήθηκε . Η οικογένεια Εσκομπάρ πρέπει να πάει φυλακή και θα πάει. Οι Έλληνες δεν τρομοκρατούνται.

  8. ΠΟΥΤΙΝ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ

  9. Γαμώτο επί τέλους ποιός κινεί τα νήματα σ’αυτή την έρμη Χώρα; Τι στο διάλο Συνέχεια αυτό το ανέκδοτο μας τσαμπουνάνε. Κύριε Νίνο θερμά συλλυπητήρια, δώσε στικάκια, πληροφορίες. Μην αφήσεις κανένα να σου κλείσει το στόμα. Ετσι κι’αλλιώς δεν έχεις τίποτα πια να χάσεις.

  10. Συλλυπητήρια κύριε Νίνο. Μην κολωνεις πουθενά δώσε στοιχεία τώρα ξεμπροστιασε τους όλους.

  11. Στέφανε, πρέπει να είσαι αμείλικτος τώρα, πιο πολύ από ποτέ. Συλλυπητήρια στον άνθρωπο. Δεν υπάρχουν λόγια για ευχές, όταν θάβεις το παιδί σου. Συλλυπητήρια και πάλι.

  12. κ.ΝΙΝΟ θέλεις να μεινεις για παντα στην ιστορία? Ετσι κι αλλιώς εισαι στο μαύρο καταλογο του συνταγματικου εγκληματικού τοξου και δει του Μητσοτακεικου!Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα.Σου φαγανε το γιο σου.Περιμενει δικαιωση.Ξεκινα………………

  13. Σωστά κύριε Νίνο, τον πυροβόλησαν εν κινήσει τον γιο σου. Συλλυπητήρια. Θα το ξαναδείς το παιδί σου. Κουράγιο.

  14. Έτσι να πάνε στον μπάσταρδο τον γιο του στην κάσα. Κουράγιο κύριε Νίνο.

  15. Κύριε Νίνο τώρα πάρε μπρος και μη σταματήσεις, ηχογράφηση τα ντοκουμέντα και σωστά παντού αυτά που ξέρεις προχωρα

Comments are closed.