ΤΟΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ. ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. «ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΝΟΣΗΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΑΣ». ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η Ν.Δ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ- ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ

Κοινοποίηση:
exofyllo1-9

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo1-9
 Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ 1-9, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ευτυχώς που έχετε κι εμένα που είμαι φυσιολογικος άνθρωπος γιατί με αυτούς που σας γράφουν με υψηλό βαθμό εγκεφαλικής αναπηρίας στο αριστερό ημισφαίριο (της λογικής) αλλά με ανεπτυγμένο το δεξιό (του κακού συναισθήματος) θα κινδυνεύατε να πέσετε σε βαριά μελαγχολία.
    Θεωρώ χρέος μου να σας σωσω.

  2. Τώρα που πήραν φωτιά τα Μπλουμ Berg(er) ξύπνησαν όλοι .
    Τόσο καιρό περίμεναν τι;;;
    Ακόμα θυμάμαι ενα παλιό εξώφυλλο μακελειο που έλεγε πριν κάτι μήνες Καραμανλικοι και Σαμαρικοι (10) ρίχνουν την κυβέρνηση.
    Προφανώς είναι καλωδιωμενοι στο matrix και έχουν την απαιτούμενη διαφορά φάσης ανάμεσα στην εικονική πραγματικότητα και την αληθινή ζωή και τώρα ξύπνησαν

  3. Δένδιας σε ΝΑΤΟ: Τα όργανα της Συμμαχίας πρέπει να σέβονται και να τιμούν το σύνολο των συμμάχων
    «Τα όργανα της Συμμαχίας, ξεκινώντας από την ηγεσία της, τον γενικό γραμματέα, πρέπει να σέβονται και να τιμούν το σύνολο των συμμάχων και τις αρχές της Συμμαχίας»,
    υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Εξωτερικών με το Λετονό ομόλογό του Έντγκαρς Ρίνκεβιτς.

    Αναφερόμενος στη χθεσινή ανάρτηση του Νατοϊκού Στρατηγείου Χερσαίων Δυνάμεων, ο κ. Δένδιας επισήμανε ότι «αποτελεί απόκλιση από τις αρχές της συμμαχίας».«Η Ελλάδα έχει συνεισφέρει τις τελευταίες δεκαετίες πολλά στο ΝΑΤΟ και δεν αποδέχεται αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε και προσέθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος διότι, μετά από το χθεσινό διάβημα, το ΝΑΤΟ προέβη σε διορθωτική κίνηση».

    Ο υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε την ανάγκη συνοχής στο πλαίσιο της Συμμαχίας, η οποία είναι πιο σημαντική από ποτέ, ενώ επανέλαβε πως «η ρητορική, την οποία εκπέμπει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδας, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, δεν αρμόζει σε μια σύμμαχο χώρα».

    «Εμείς από την πλευρά μας δεν θα διολισθήσουμε σε ρητορική αναβίωσης του παρελθόντος. Σαν μια ευρωπαϊκή δημοκρατία, κοιτάμε προς το μέλλον», υπογράμμισε και προσέθεσε.

    «Για εμάς σημασία έχουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των γυναικών, η δημοκρατία, το διεθνές δίκαιο. Και θεωρούμε ότι το ΝΑΤΟ είναι μια συμμαχία που έχει ακριβώς την ίδια προσέγγιση».

    Ο υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε το ΝΑΤΟ μια συμμαχία κυριάρχων κρατών και μια συμμαχία αυτών των αρχών, κάτι το οποίο μνημονεύεται σαφώς στο Στρατηγικό Δόγμα, που εισηγήθηκε ο γενικός γραμματέας και υιοθετήθηκε από τη Σύνοδο Κορυφής στην Μαδρίτη τον περασμένο Ιούνιο.

    1. Χεστηκαμε κι η βάρκα γέρνει.
      Τι το ανέβασες το κατεβατο;;
      Εδώ είπε ότι το Αιγαίο δε πρέπει να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό πλούτο του για να μη μολύνει την ατμόσφαιρα με διοξείδιο του άνθρακα και εναγκαλιζοταν με τον Τσαβουσουγλου στη Θράκη μετά τη δήθεν πρωθυπουργική του εμφάνιση στη Τουρκία
      Ακόμα ασχολείστε με το τι είπε ο ένας μασόνος και τι απάντησε ο άλλος;;;
      Μπορεί να τον δούμε και αρχηγό της ΝΔ
      Εχει πάλι να πέσει κλεψιά στη ψηφοφορία αλά Μεϊμαράκη που θα πάει σύννεφο ☁️.
      Αυτό είναι το καλό της παγκόσμιας ψηφιακής διακυβερνησης. Ότι θα τους εξαφανίσει.

  4. Δημοσιογραφικό περιβάλλον Μητσοτάκη: «Ο Καραμανλής έχει σχέση με τον ρωσικό παράγοντα»
    Ξεκινά «άγριος πόλεμος»…
    Σε tweet που ανήρτησε λίγο μετά την ομιλία του Κώστα Καραμανλή ο Γιάννης Κουρτάκης ο εκδότης των «Παραπολιτικών» είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «χτύπησε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή διατηρεί στενές σχέσεις με τον ρωσικό παράγοντα.

    1. Κι εγώ λέω ότι είμαι αστροναύτης
      Θα μου κάνει κανένας Retweet ;;

  5. Α, ρε, Τέρη. Τι είναι αυτό το Τέρας: ( KOULIS ) που έφερες στον κόσμο; Δεν υπήρχαν προφυλακτικά τότε; Γιατί μάς το έκανες αυτό; Πιστεύω πως θα σε βασανίζουν καθημερινά οι Τύψεις για το Κακό που έσπειρες στην Ελληνική κοινωνία.

    1. Μάλλον δεν θα κρατιοταν με τίποτα τότε η Ντορουλα, πού ήταν στα φόρτε της και θα τον είχε κάνει τούρμπο, εκεί στην παραλία του Λουτρακίου.

  6. Τσο και λο στην εγκληματική οργάνωση της ΝΔ

  7. μιλάει αυτός που δεν μπόρεσε να βρει ποιος παρακολουθούσε το τηλέφωνό τους όταν παρίστανε τον πρωθυπουργό. Καλύτερα να μη μιλάει αυτός για το πώς διοικείται μια χώρα

  8. Να μην ακολουθήσει κι η ΝΔ την επιδοματικη της πολιτική;;;;

  9. Οσο νυχτωνει..η τσ@που θα μεγαλωνει..Μιζοκουλη !!!

Comments are closed.