ΤΟΝ ΞΗΛΩΝΟΥΝ πριν τον ΘΑΨΟΥΝ. “Στιλέτα” διαδοχής στην πλάτη του Ιερώ-δουλου που νοσηλεύεται με χτικιό στον “Ευαγγελισμό”. Ο χρεωκοπημένος εκδότης “Λαλάκης” εκτελεί νέο “συμβόλαιο” για να κάνει “βασιλιά” τον εξάδελφο δεσπότη Μεσογαίας. Λογαριάζουν χωρίς τον “ξενοδόχο”, Γαβριήλ

Κοινοποίηση:
exofillo20-11

teaser20-11

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ, 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα ακόμα και με ρίσκο της ίδιας μας της ζωής.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 10 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

alitheia-aima-banner

Εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

Αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo20-11


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δείτε την προπαγάνδα στο ”πρώτο φλέγμα” κατά της εκκλησίας .Για το συνωστισμό στο εφετείο ούτε κουβέντα τότε.

  2. Δηλαδή ο υποψήφιος Γαβριηλ 44 ετών είναι πολύ φίλος με τον Σακελαρίδη , για να θυμηθούμε τα ρεζιλίκια του , αυτός που έχωνε καρότα στον πισινό του στο Ίντερνετ…..δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι χααα ΧΑΑ ΧΑΑ!

    1. Φιλος με τον καροτακια ? αχαχχαχαχα….καηκε ηδη η υποψηφιοτητα

    2. Εεεεεεεεε; ποτέ έγινε αυτό ρε παιδιά; δηλώνω ανημερωτος

  3. Πάλαια διαθήκη δε μαθαίνεις ρε ζώο? Άρα τι είναι? Άμα έχει κανας τράγος τα κακαλα ας χωρίσει το πιο σιχαμερό βιβλίο του κόσμου από τη πιο όμορφη διδασκαλία του κόσμου. Αλλά όσο σε αναγκάζουν να μαθαίνεις Αβραάμ Ισαάκ Σάρα και Μάρα σόρρυ αλλά είστε εβραιοκινουμενοι.

  4. Το «Πρώτο Ψέμα» ανήκει κατά πλειοψηφία στον εβραίο Βίκτωρα Ρέστη, συμμετοχή και του εκ των ιδρυτών Καραμήτσου. Ανεγράφη ότι ο εφοπλιστής Αθ. Λασκαρίδης του έδοσε 1,8 εκατ. από εξωχώριο στην νήσο Κάυμαν για συμμετοχή του στην αύξηση του κεφαλαίου, που είχε καταστατικό αρνητικό. Στην αύξηση του κεφαλαίου συμμετέσχε και ο Διονύσης Παναγιωτάκης με 5,11 εκατ. αδήλωτα από Κύπρο. Είναι αυτός που έχει εξαγοράσει το ACTION24. Και ο Μαρινάκης φέρεται να έχει μικρή συμμετοχή.
    Οι περισσότεροι δημοσιγράφοι του είναι κομμουνιστές και μερικοί φιλελέδες.

  5. Περισσότερο επικρατέστεροι για αρχιεπίσκοποι είναι ο Χρυσόστομος Μεσσηνίας, με στενότατες σχέσεις με τους Εβραίους και δη με τον ραβίνο Ισαάκ Μιζάν, ο Ιγνάτιος Δημητριάδος, που έχει μετατρέψει τον ιερό ναό της Μηροπόλεως
    σε συναγωγή ενώ ουσιαστικώς εκτελεί και χρέη ραβίνου, ενώ είναι τακτικός επισκέπτης του Άουσβιτς. Ο Άνθιμος Αλεξανρουπόλεως, ο οποίος δημοσίως έχει δηλώσει ότι πρέπει να αποδοθούν κτήματα στους αφροασιάτες εισβολείς και ΄μεις ο εκλεκτός λαός των Ελλήνων να επιμειχθούμε μαζί τους. Προσπάθειες καταβάλλει και ο Ζακύνθου συμμετέχοντας σε πορείες που διοργανώνουν οι Εβραίοι στο νησί και τελεί μνημόσυνα στο εγκαταλελειμμενο νεκροταφείο τους.
    Τέλος ο Γαβριήλ, 44 ετών,προορίζεται για μεθεπόμενος. Σπουδές μετά την Θεολογική,μία τριετία στο οικουμενιστικό διορθόδοξο κέντρο στην Ελβετία και μία πενταετία στις Βρυξέλλες! Κατόπιν εξελέγη μητροπολίτης. Στενός φίλος με τον νέο ραβίνο Γαβριήλ Νεγρίν και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη πρόεδρο της νεοταξικής Διεθνούς Αμνηστίας.

    1. αφου ο χριστιανισμος ειναι η συνεχιση της εβραικης θρησκειας γιατι καταφερεσαι κατα των εβραιων;;;

      1. Πονηρέ αβραμίκο ποιος σου είπε ότι ο χριστιανισμός είναι συνέχεια της ιουδαϊκής;
        Οι πατέρες της Εκκλησίας διαμόρφωσαν με τις οικουμενικές συνόδους μία νέα θρησκεία, εχθρική προς θεοκτόνους Ιουδαίους. Αυτούς που σε κάθε ιστορική στιγμή εναντιωθηκαν στον Ελληνισμό και τον υπέρτερο πολιτισμό του.
        Άντε τώρα να σου κάνει μαθήματα ο ραβίνος.

  6. Σεβασμό ρε γίδια! Ο Αρχιεπίσκοπος ζει… Κι εσείς ως νταβατζήδες λειτουργείτε… Ντροπή σας.

    1. Ζητας σεβασμο για τον Ιερωνυμο που συμφωνα με την Παλαια Διαθηκη, παιζει και τον ρολο του Εθναρχη-καλου Ποιμενα..
      Και αποκαλεις τους αλλους γίδια!
      Σε ρωταω: Τι εκανε για το Εθνος ο Ιερωνυμος?
      Αξιζει τιμης? Αντε τώρα μην τα ακουσεις..

  7. Μεσόγεια μένω αλλά το μόνο που ξέρω για το συγκεκριμένο Μητροπολίτη είναι μία πολυτελέστατη εκκλησία σίγουρα με μεγάλο κόστος που έφτιαξε μέσα στην κρίση που θα μπορούσαν να βοηθηθούν αρκετοί φτωχοί άνθρωποι.
    Όταν πατέρες της εκκλησίας επενδύουν σε κτίρια και όχι σε ψυχές μάλλον βαδίζουν σε λάθος δρόμο.
    https://www.google.com/search?q=%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1+%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%89%CE%BD+%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B7&rlz=1C1CHBF_elSE912SE912&sxsrf=ALeKk03V7RytqYo0hF8OkAFn4KJP37-DSA:1605847968307&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=d9U7BJj815gCtM%252CMToOEzD5B88JHM%252C_&vet=1&usg=K_B8tY9qdW6502kys0LNDBNzKn2GE%3D&sa=X&ved=2ahUKEwif_trtqZDtAhUNGewKHYU6BkgQuqIBMBZ6BAgUEAM&biw=1920&bih=969

Comments are closed.