“ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ” ΤΟΝ Θ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ – “ΜΑΪΜΟΥ” – ¨ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Βασιλακόπουλος

Μια μέρα μετά, το επεισόδιο του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ,σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega φέρνει στην επιφάνεια την πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ο οποίος αφήνει αιχμές για τους πνευμονολόγους, λέγοντας πως διαμαρτυρήθηκαν δυο ώρες μετά την είσοδό τους στο κατάστημα κι αφού πρώτα είχαν τελειώσει το γεύμα τους, ενώ καταγγέλλει πως ο ίδιος ο Θ.Βασιλακόπουλος μίλησε άσχημα στην κόρη του.

Μάλιστα, ανέφερε πως οι προβλεπόμενοι έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμών γίνονταν κανονικά και εξαίρεση έγινε μόνο στους πνευμονολόγους γιατί το ζήτησαν οι ίδιοι.

«Μετά από δύο ώρες και αφού είχαν τελειώσει το γεύμα τους θυμήθηκαν να κάνουν παρατήρηση για τον έλεγχο που δεν τους κάναμε. Γιατί έμειναν στο μαγαζί αφού δεν ένιωθαν ασφαλείς;» λέει συγκεκριμένα.

Και συνεχίζει: «Άρχισαν να φωνάζουν και ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα. Σε καμία περίπτωση δεν χτυπήσαμε κανέναν. Για εμάς το θέμα έχει λήξει».

«Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο και κάνουμε κανονικά τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι», ανέφερε ο καταστηματάρχης σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.]

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Να πως μορφώνεται ο «επιστήμονας», παρακολουθεί τα συνέδρια των φαρμακευτικών εταιρειών. Οι εταιρείες όμως αυτές, γιατί τους μορφώνουν, τους πάνε εκδρομές και τους ταΐζουν? Μάλλον διοικούνται όλες τους από πολύ καλούς ανθρώπους, εσείς τι λέτε ?

  2. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΑ ΑΡΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΝΤΖΟΛΕΣ ΠΟΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΙΣ………………

  3. Επιστήμονες τρώνε μπριζόλες όταν ο λαός πεινά δώρα φαρμακευτικών η σαπίλα σε όλο της την μεγαλοπρέπεια. Πετρέλαιο και φυσικό αέριο δώρο κάμουν οι φαρμακευτικές ; Γαυτό περνούν ζωή και κότα όλα τα γιατρουδάκια

  4. Βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Αντί να μιλάνε για δωροδοκία 15-20 πνευμονολόγων από Φαρμακευτική που τους πλήρωσε τοι τραπέζι (σίγουρα η ίδια ή άλλη θα πλήρωσε και το ξενοδοχείο) οι δημοσιογράφοι λένε αρλούμπες.

  5. Ολόκληρη ΕΡΤ κρατική ασχολείται με αυτό το ιατρικό σκουπίδι;

  6. O ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΑΝΑΔΡΟΣ ΤΟ ΕΠΕΞΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ , ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΤΗΛΕΣΤΑΡ

  7. Σωστός ο φίλος…..Όποιος τρώει φάπες ή ανταποδίδει ή κάνει μήνυση…..Δεν κλαίγεται στα @#$%κάναλα σαν κλανιάρης ….Εκτός κι αν έχει λερωμένη φωλιά……

  8. η ερώτηση είναι ποιος πλήρωσε το γεύμα;;;
    η φαρμακευτικη που εκλεισε το τραπεζι;;;;
    ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
    απλη ερώτηση που αποφεύγουνε να ρωτήσουνε οι δηθεν δημοσιογραφοι

  9. Φεσι ηθελε να βαλει στην ταβερνα.

    ο μπαταχτσης. Τογκα παλι .

    Για να μην πληρωσει τον λογαριαμο εκανε σαν υστερικη .

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  10. υποχρεωτικά από το καθεστώς. Και ερευνούν αν εμβολιάστηκαν με το ΑΜΚΑ. Τι έλεγχο να κάνει; Είναι γιατροί; Μέσα, δε θέλει διαπραγμάτευση

  11. κ. Χίο
    ψάξτε σας παρακαλώ ποια είναι η φαρμακευτική εταιρεία !!

  12. Ώστε έτσι ο Βασιλακόμπουλος του κλείνει τραπέζι σε ταβέρνα η φαρμακευτική ε ; Δωράκια Βασιλακόπουλε ; Ποιά ήταν η φαρμακευτική ; Χίο ξέσκισε τους !!!!!

  13. Λένε τα κανάλια: Το τραπέζι το έκανε φαρμακευτική εταιρία. Αλήθεια? Τους χρωστάγανε χάρη? Έχουν κάποια υποχρέωση να βγάλουν στους κ. καθηγητές? Σε μας που αγοράζουμε τα προϊόντα τους θα μας κάνουν κι εμάς το τραπέζι?
    Κάτι τέτοια γίνονται και μας κάνουν να λέμε: αν κατά λάθος μάθαμε αυτό, τι άλλα γίνονται μεταξύ καθηγητών και εταιριών και δεν τα μάθουμε ποτέ? Είναι ψεκασμένοι αυτοί που λένε ότι γίνονται διάφορα περίεργα μεταξύ εταιριών και γιατρών?
    Ααααα δεν πάμε καλά, άλλος κάνει τα εμβόλια κι άλλος τρώει και πίνει ….

  14. 2 ώρες τρώγανε οι ακαταδίωκτοι σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Κατά τα άλλα, πήγανε για συνέδριο! Σε πεντάστερο με όλα πληρωμένα! Ποια ήταν η φαρμακευτική, θα μας πείτε ακαταδίωκτοι αν βγάζει εμβόλια; Ρε τόσο προβλέψιμοι οι ακαταδίωκτοι!

  15. Ηρθανε τά άγρια νά διώξουν τά ήμερα.Δέν έφτανέ πού χλαπάκιασαν τζάμπα,ή φαρμακευτική τά πλήρωσε όλα,κάνανε καί τσαμπουκά στόν ιδιοκτήτη τής ταβέρνας.”Γιατί δέν κάνετε έλεγχο;”φώναξαν οί νεοταξίτες.Ψυχάκια Βασιλακόπουλε μέ τά αφύσικα μάτια,μέ τή φήμη πού έχεις ώς ακριβοπληρωμένος κρατικός τρομοκράτης πρέπει νά τό έχεις υπόψει σου ότι οί συγγενείς τών θυμάτων σου μιά μέρα θά σέ λιντσάρουν.Φεύ τίς μίζες σου.
    Γιάννης Λάκων

  16. Aυτός για να μην κάνει μήνυση κάπου έχει βρεγμένη την φωλιά του. Μήπως δεν έχει εμβολιαστεί ο ίδιος και δεν ήθελε να τσεκαριστεί, μήπως όντως έκανε καμμία παπάρια? Κάτι κρύβει να μου το θυμάστε. Εγώ έχω βρογχικό άσθμα και ενώ έχει βγει εγκύκλιος εξαίρεσης από την μάσκα δεν βρίσκω πνευμονολόγο να μου πιστοποιήσει ότι όντως έχω άσθμα. ΓΙΑΤΙ?

  17. Οποιος βιαζεται δεν μενει 2 ωρες και τρωει……. καλα σας κανουν…….ξερουν οι «καθηγηταδες» με ποιους εχουν να κανουν.

  18. “”Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι»”” μεγιστο λαθος που τους επιτρεψατε την εισοδο. Η κανετε ελενχο σε ολους οπως ειναι οι κανονισμοι η αφηνετε ολους χωρις ελενχο, απλως επειδη «οι καθηγηταδες» βιαζοντε κ καποιος συνοδος ειπε κατι. Αλλά γιαυτο το ελλαδισταν θα μεινει μεσα στον ραγιαδισμο για παντα κ θα σερνεται οπως παντα. Και εις ανωτερα

  19. Βιαζοταν αλλα εκατσαν 2 ωρες εκει.κατι δεν κολαει….

  20. Οι “καθηγητές” είναι τα κατακάθια της κοινωνίας

  21. Ξεφτίλα έγινε ο γελοίος το πιόνι του Κούλη.Εχτες έλεγε έκανε μήνυση και όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

  22. Έφαγε πρώτα καμία προβατίνα, ήπιε κάνα δύο ρετσινουλες, ρεύτηκε, έριξε και καμιά και μετά έκανε φασαρία για να χωνέψει κιόλας καλύτερα….

  23. Και ποια είναι η φαρμακευτική που έσκασε το χρήμα;

Comments are closed.