“ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ” – ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Κοινοποίηση:
4f66ffe59f64f97a6213a9c9a4cfcfc8_L

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σχέση της 20χρονης κοπέλας με τον 32χρονο πιλότο περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.


Στο διαβιβαστικό των 26 σελίδων που συνέταξαν οι αστυνομικοί για την υπόθεση, συμπεριλαμβάνονται και αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης κοπέλας στο οποίο αποτυπώνεται η ταραχώδης σχέση του ζευγαριού, γεγονός που βέβαια δε δικαιολογεί την αποτρόπαια πράξη στην οποία προέβη ο 32χρονος πιλότος και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δώσουν οποιοδήποτε ελαφρυντικό στη δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

Από τις 31 σημειώσεις της Καρολάιν που περιλαμβάνονται στο διαβιβαστικό των αστυνομικών αρχών, το χρονικό διάστημα από 15.11. 19 έως 2.11.20, προκύπτουν προβλήματα και εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι καθώς και αποτυπώνονται οι σκέψεις του θύματος να εγκαταλείψει τον άνδρα της, παίρνοντας μαζί και το παιδί τους.
Η αδικοχαμένη κοπέλα φαίνεται από τον τρόπο που γράφει ότι είναι σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της, έχοντας ήδη χάσει ένα μωρό πριν από την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της Λυδίας.

Χαρακτηριστικά σε μία αποστροφή του λόγου η Καρολάιν λέει «είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει», ξεκαθαρίζοντας ότι το μωρό της το αγαπάει όσο τίποτα στον κόσμο και δε θα του έκανε κακό.
Η νεαρή κοπέλα λόγω της ευαίσθητης ψυχολογίας στην οποία βρισκόταν αναφέρεται στις σημειώσεις της και σε ξεσπάσματα θυμού που είχε απέναντι στον άνδρα της αναφέροντας ότι τσακώνονταν, τον χτύπαγε και τον έβριζε.

Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

«Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει»
Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη.  Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 20 γράφει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. …Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».

Το χρονικό της… σκηνοθεσίας 
Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στο 26 σελίδων διαβιβαστικό ο 32χρονος πιλότος στις 6:15 της 11ης Μαίου επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης και κάλεσε σε βοήθεια. Από το ηχητικό απόσπασμα της κλήσης προέκυψε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, ωστόσο κατάφερε να αναφέρει τη διεύθυνση που βρίσκονταν.

Οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπογείου το οποίο βγαλμένο. Μετά από έρευνα βρήκαν την Καρολάιν νεκρή στο δεύτερο όροφο. Στο λαιμό του θύματος υπήρχε τυλιγμένο ένα ύφασμα, τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα, ενώ πάνω στη πλάτη του ήταν ακουμπισμένο το μωρό. Στο πάτωμα της σοφίτας δίπλα στο κρεβάτι βρίσκονταν ο πιλότος σε εμβρυακή στάση, τα χέρια του ήταν δεμένα μπροστά από το σώμα του και δεμένα με τα πόδια. Για δέσιμο είχε χρησιμοποιηθεί σπάγκος. Στο στόμα του υπήρχε τυλιγμένη καφέ κολλητική ταινία. Οι αστυνομικοί – σύμφωνα με το διαβιβαστικό – στη κουπαστή (μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου) βρήκαν κρεμασμένο ένα σκυλί με το λουρί του. Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι τρεις άνδρες μπήκαν να τους ληστέψουν, κ.λπ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της Καρολάιν επήλθε μεταξύ στις 4.00 και 5.00 τα ξημερώματα, ενώ συμπεραίνεται ότι δεν επήλθε ακαριαίως αλλά ήταν αγωνιώδης.

Από την πλευρά της η μητέρα του θύματος κατέθεσε πως δεν είχαν πέσει στην αντίληψή της ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση της κόρης της με το σύζυγό της.

Το Νοέμβριο του 2020 το ζευγάρι απευθύνθηκε σε ειδικό για να διαχειριστεί την αποβολή και τις επιπλοκές της δεύτερης εγκυμοσύνης. Σταμάτησαν να επισκέπτονται την ειδικό το Φεβρουάριο του 2021.

Από την άλλη, η γειτόνισσα του ζευγαριού κατάθεσε ότι στις 4 και 20 τα ξημερώματα άκουσε από την οικεία του ζευγαριού κλάματα του σκύλου και βήματα από τη σκάλα της μεζονέτας.

Ωστόσο όπως ανέφερε δεν της έκανε εντύπωση αυτό, δεν άκουσε ούτε φωνές, ουρλιαχτά ή γάβγισμα του σκύλου.

Από την έρευνα του οπτικού υλικού των καμερών γύρω από την περιοχή δεν προέκυψε κάποια ύποπτη κίνηση ή στάση αυτοκινήτου ή πεζού.

Όσο αφορά την κάμερα ασφαλείας στο σπίτι η τελευταία εγγραφή ήταν στις 00:26 τα ξημερώματα.

Από το κινητό του θύματος βρέθηκαν τρεις αναζητήσεις στη πλατφόρμα booking όπου φέρεται ότι η Καρολάιν αναζητούσε ξενοδοχεία. Οι αναζητήσεις αυτές είναι μεταξύ 00:37 και 00:38.

Νωρίτερα, στις 23:18 εμφανίζεται μήνυμα στο κινητό του πιλότου προέρχονται από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του θύματος που έγραφε «you stupid».

Στις 23: 42 εμφανίζεται εισερχόμενο μήνυμα από το Facebook του θύματος στο Facebook του πιλότου με περιεχόμενο: «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου».

Σύμφωνα με την αστυνομία από το σύνολο προανακριτικού υλικού δεν έχουν προκύψει ενδείξεις παρουσίας άλλων προσώπων στον τόπο του εγκλήματος. Επίσης αναφέρεται ότι η περιγραφόμενη ληστεία παρουσιάζει χαρακτηριστικές ομοιότητες με τη ληστεία άλλου συναδέλφου του που είχε γίνει το 2018 στο Αλεποχώρι.

Ο πιλότος, από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι υπήρξε ένταση μεταξύ τους καθώς σε μια στιγμή το μωρό παραλίγο να χτυπούσε. Ο ίδιος λέει ότι προσπάθησε να ηρεμήσει την Καρολάιν, εκείνη τους έδιωχνε ενώ όταν εκείνος άφησε το μωρό δίπλα της η Καρολάιν με τα δυο της χέρια το πέταξε στο λίκνο που υπήρχε δίπλα λέγοντας ότι δε θέλει το μωρό δίπλα της. Της είπε λέει ο Μπάμπης δυο τρεις φορές «τη μικρή δε θα την ξαναχτυπήσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

81 Σχόλια

  1. Έχεις δίκιο ΜΑΡΘΑ, το λάθος του ήταν ότι δεν παραδόθηκε εξαρχής …μιας και έκανε το έγκλημα

  2. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΑΣΣΩΝΟ ΣΕΚΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΜΑΣΣΩΝΟ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ!!! ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ
    Κ ΜΑΣΣΩΝΟ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΒΡΕΤΑΝΝΟΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ!!!!
    ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΥΡΗΞΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΟ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ…. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΜΑΛΛΟΝ??? ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΩΝΟ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ.
    ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΠΛΟΣ.

  3. Εχουμε εναν εμφανως σοσιοπαθη που προμελετησε φονο και σκοτωσε και το σκυλι σαν να ειναι μηχανη και οχι ανθρωπος και μερικοι καθονται και λενε για την κοπελα οτι ηταν προβληματικος παλιοχαρακτηρας λες και υπαρχει σχεση που δεν εχει καυγαδες η οτι ο Μπαλασκας ειχε δικιο. Και ταυτιζετε κιολας τις δικες σας καταστασεις γιατι σας φαινεται ψυχακιας η κοπελα ενω ο πιλοτος ειναι κομπλε ας πουμε. Πλακα εχετε. Ενας χειριστικος παλιοχαρακτηρας δεν καθεται σαν αγνο κοριτσακι του δημοτικου να γραφει εκθεση τα συναισθηματα του, ουτε παραδεχεται στον εαυτο της οτι το προβλημα ειναι ορμονικο, ουτε μετανιωνει τις κακιες μολις τις ξεστομιζει, ουτε προσπαθει να του σπασει τα νευρα για να τη χωρισει αυτος ενω παραδεχεται οτι δεν φευγει ενω μπορει να φυγει επειδη “τον αγαπα τοσο που δεν μπορει να τον αφησει και ας της κάνει κακο η σχεση”. Μεχρι 20 χρονων εφηβεια θεωρειται και η εφηβεια εχει απο μονη της ορμονικες αναταραχες, χωρις να χρειαστει να προσθεσεις 2 εγκυμοσυνες.
    Τις φεμινιστριες τις σιχαινομαι αλλα μερικοι τις αξιζετε με το σπαθι σας οσο δε βαζετε μυαλο. Αυτα τα εκτρωματα πατανε στις αληθειες που αρνηστε να αποδεχτειτε και να αντιμετωπισετε και τις χρησιμοποιουν μαζι με πολλα ψεματα για να φτιαξουν το αφηγημα τους και γι αυτο ο θεος τους επιτρεπει να υπαρχουν μεχρι να βαλετε μυαλο. Αμα δεν πατουσαν σε καποιες αληθειες δεν θα πειθανε κανεναν. Το ιδιο συμβαινει στις περισσοτερες πολωμενες καταστασεις.

    Επισης δεν ξερουμε αν υπαρχει κατι αλλο περιεργο στις υπολοιπες 27 σημειωσεις που δεν εχουν δημοσιευθει που ισως να μην υποστηριζουν τοσο το δευτερο αφηγημα (εγκλημα εν βρασμω ψυχης) του χαρισματικου φονια που σας εκανε και παλι να ταυτιστειτε μαζι του.

    1. Τί σημαίνει στα ελληνικά “σοσιοπαθής” ρε κρετίνε;

  4. “””Οι περισσότερες σημερινές γυναίκες από 40-45 και κάτω είναι ανευχαρίστητες, θρασύτατες, τσαμπουκαλούδες και με τεράστια γλώσσα.””” Στην κατασταση που ειναι ολη η υφηλιος εξηγει πολλα….. Οι ανθρωποι δεν ειναι πλεον ανθρωπινοι….γεματοι ορμονες απο τα φαγητα, πλαστικουρες απο τα μερεμετια στο σωμα και ο εγκεφαλος τερματισμενος στα σοσιαλ κ κινητα

  5. Στημένο από το Μπαμπη…
    Κατο πολύ σοβαρό εμαθε η μικρή κ της κλείσανε το στόμα….ή

  6. Η ΨΕΥΤΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ
    ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.

  7. όπως πολλοί έγραψαν η κοπέλα χρειαζόταν ψυχίατρο οπότε η σύμβουλος γάμου τι να κάνει.
    Από την άλλη μεριά και να δεχτούμε πως την αγαπούσε και την φρόντιζε και ανεχόταν τόσα , αν έσπαγε και την σκότωνε δεν θα το έκανε με σχέδιο θα ήταν κάτι αυθόρμητο.
    2 χρόνια ΄συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση
    Συμπέρασμα : αν κάτι δεν πάει καλά από την αρχή , πέρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις όσο και να σε πληγώσει , πιο καλή η μοναξιά από την δυστυχία.

  8. δεν είναι νορμαλ να χτυπάς τον/την σύντροφο σου. Έπρεπε να την παραπέμψει η ψυχολόγος σε ψυχίατρο να της δώσουν αγωγή και όχι να την αφήσουν χωρίς θεραπεία. η κοπέλα ήταν πολύ μικρή για να αντιμετωπίσει παντρειές , αποβολές και δύσκολες εγκυμοσύνες..

  9. Γιατί την θεωρούσε κτήμα του, περιουσιακό του στοιχείο. Αλλιώς τα είχε υπολογίσει τα πράγματα, την πήρε μικρή για να την φτιάξει όπως ήθελε αυτός, τα ξεσπάσματά της άρχισαν να του δημιουργούν πρόβλημα, δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί, η κοπέλα άνοιγε το στόμα της και έλεγε πολλά, στη μασονία θέλουν τις γυναίκες υποτακτικές στους άνδρες τους, να μη σηκώνουν κεφάλι! Έτσι μεγάλωσε αυτός στο σπίτι του, αυτά έμαθε.

    1. Ποια μασονία κ πράσινα άλογα..Κ δεν έγιναν οι ζέστες ακόμη..

    2. Ποια μασονία μωρη μαλακω εσύ πάνω; Δηλαδή θα έπρεπε να καθετε να τρώει και ξύλο αυτός για να αποδείξει ότι δεν είναι μασόνος;; Ρε κάτι μυαλά εδώ μέσα!!! Ασφαλώς κατέστρεψε τη ζωή του ο βλάκας που την σκότωσε …πράξη απεχθής έτσι και αλλιώς. Όμως η μικρή ήταν ψυχικά αρρώστη κ το λάθος του ήταν που δε ζήτησε εξαρχής εισαγγελικη προστασία του παιδιού του .. χωρίς να φτάσει στο σημείο να γίνει εγκληματίας. Προφανώς την αγαπούσε , όμως θόλωσε δεν έπρεπε να εγκληματισει, μια λεπτή γραμμή είναι όλες οι ισορροπίες.

  10. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑΣ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΟΥΛ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΦΟΥΣΤΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΛΟΥ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΣΟ ΝΕΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ.

    1. Αγαπητή μου μπορεί να είναι όπως τα λές, μπορεί και να μήν είναι. Υπάρχουν μαύρα ερωτήματα. Δεν τα γνωρίζουμε όλα. Η εφημερίδα μακελειό που σπάνια πέφτει έξω θα μας ενημερώσει !

  11. Ο/Η Όταν αρχίσεις να πληγώνεις συνειδητά είναι το τέλος, η αγάπη έγινε μίσος! λέει:

    Η κοπέλα γράφει στο ημερολόγιο ότι για να τον πληγώσει του είπε ότι δεν πειράζει που έχασαν το μωρό τους γιατί δεν θα χρειαζόταν να βλέπει τους γονείς του. Τα πεθερικά δεν την ήθελαν για νύφη; Η κοπέλα δεν κοινωνούσε τα προβλήματά της με τη μητέρα της; Γοητεύτηκε από την εμφάνιση, το επάγγελμα, τον ερωτεύτηκε, και μετά που τέλειωσε ο έρωτας, που δεν έγινε αγάπη γιατί για να αγαπήσεις κάποιον πρέπει να το αξίζει, κατάλαβε ότι παντρεύτηκε ένα χέστη, ένα δειλό και άρχισε να ξεσπάει πάνω του. Η μασονική στοά ενέκρινε τον γάμο του με την Καρολάιν; Η κοπέλα λόγω έρωτα ήταν υπάκουη, υποτακτική και όταν σκίστηκε το πέπλο της εξιδανίκευσης είδε την πραγματικότητα. Έπρεπε να φύγει χωρίς να του το πει. Αυτός μέλημά του να μην χαλάσει την εικόνα του καλού παιδιού. Η κοπέλα εξυπηρετούσε το σχέδιό του μέχρι που μεγάλωσε, άρχισε να ρωτάει για πράγματα που θα έπρεπε λογικά να το βουλώνει. Του ήταν πλέον άχρηστη. Τό παιδί δεν το πείραξε γιατί ίσως θα εξυπηρετούσε τον ρόλο του χαροκαμμένου πατέρα, που χρησιμοποιεί και το παιδί του για να υπηρετήσει την άνομη ατζέντα του. Η κοπέλα τον ερωτεύτηκε αληθινά, γι’ αυτό δεν έφυγε άμεσα από το σπίτι όταν άρχισαν οι καυγάδες. Ήθελε να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία. Αυτό ήταν λάθος!

  12. Εγω ξερω να πω οτι ουτε η μανα μου,ουτε η γιαγια μου που εκανε και 7 παιδια και εχασε και κανα 2 λογω κακουχιων της Κατοχης το ’40,ουτε καμμια αλλη γυναικα των εποχων τους παθαινε “επιλοχεια καταθλιψη”,τοτε που η γυναικα ηταν μανα και συζυγος και ο αντρας ηταν πατερας και Αντρας με Α.Σημερα τη νεοταξιτικη εποχη,με φεμινιστριες με “χειραφετειμενες γυναικες” με αντρες φλωρους bisexual,υπαρχουν και οι επιλοχειες και αρχιλοχειες και ανθυπολοχαγειες καταθλιψεις!

  13. Mεγαλο μερίδιο ευθύνης έχουν κ οι γονείς των παιδιών αυτών.του πιλότου έβλεπαν ότι το παιδί τους γυροφερνε ανήλικες.δεν του τραβούσαν το αυτί λίγο να του πουν έλα εδώ ρε σφιχτη, γιατί δεν κοιτάς καμμία φοιτητρια;της μακαρίτισσας ότι σαλιαριζε με μεγάλους, αντί να κοιτάξει παιδιά της ηλικίας της.δεν της τραβούσαν το μαλλί κι αυτής;θεωρώ ότι οι γονείς της κοπέλας έχουν μεγαλύτερο μερίδιο γιατί έπρεπε να προστατεύσουν περισσότερο τον πιο ευάλωτο από τους δύο που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο ανήλικος.

    1. Συμφωνώ ότι οι γονείς ανηλίκου φέρουν ευθύνη.
      Ένας καλός γαμπρός, δημιουργημένος με λεφτά είναι κελεπούρι για γονείς και κοριτσάκια.
      Διαβάζοντας το ημερολόγιο, προσωπικά σταμάτησα να σκέφτομαι τον άντρα ως δολοφόνο, αλλά ως δυστυχισμένο που ήθελε να έχει ‘γυναίκα’ και παιδί δηλ οικογένεια..και μόνο οικογένειά δεν ήταν αυτή.
      Την πάτησε με την επιλογή του. Το κλικ που φτάνεις στο απροχώρητο, μπορεί να συμβεί σε όλους γι αυτό δεν κρίνω κανένα. Όσο για τη σκηνοθεσία το δικαιολογώ γιατί δε σκεφτόταν καθαρά.
      Λάθος επιλογές έκαναν και οι δύο.

  14. Οι περισσότερες σημερινές γυναίκες από 40-45 και κάτω είναι ανευχαρίστητες, θρασύτατες, τσαμπουκαλούδες και με τεράστια γλώσσα. Όχι μόνον δεν σέβονται το άντρα ή την σχέση τους αλλά δεν διστάζουν με το παραμικρό να τον βρίσουν χυδαία, να ξεφτιλίσουν την αξιοπρέπειά του, να τον κερατώσουν μπροστά στα μούτρα του ακόμα και να τον δείρουν. Και όσο πιο όμορφες θεωρούν ότι είναι, τόσο χειρότερο είναι το παραπάνω φαινόμενο. Σε αντίθεση οι άντρες έχουν γίνει τόσο μαλθακοί ανεκτικοί και φοβικοί που πολλοί ζουν υπό καθεστώς χειραγώγησης έως και τρομοκρατίας μέσα στο γάμο ή την σχέση. Χωρίς να δικαιολογώ σε καμία περίπτωση την δολοφονία, απ’ ότι φαίνεται απ’ το ημερολόγιο (το οποίο σίγουρα τα περιγράφει πιο ήπι και πιο στρογγυλεμένα απ ότι ήταν στην πραγματικότητα αφού ήταν της Κρολάιν) ο Μπάμπης ζούσε τα τελευταία χρόνια κάτω από τέτοιο καθεστώς και κάποια στιγμή εξερράγη. Προσέξτε τις λεπτομέρειες …λέει ότι τον αγαπάει, ξέρει ότι αυτή φταίει αλλά τα ρίχνει στις ορμόνες, ντρέπεται λέει να του το πει ότι θέλει να φύγει ντρεπόμαστε όταν έχουμε άδικο ή πλγώνουμε κάποιον που είναι εντάξει απέναντί μας), πουθενά δεν λέει για τον Μπάμπη ότι της έκανε συγκεκριμένα κάτι κακό, αυτός παρόλα αυτά την νοιάζεται κ την ρωτάει συνέχεια τι θα φάει, κλπ… Ακόμα και στον ψυχολόγο την πήγαινε απ’ το χεράκι…Νομίζω ο Μπάμπης δεν είναι το τέρας που παρουσιάζουν για να κάνουν τηλεθέαση, αλλά ένα ευγενικό παιδί (φαίνεται αυτό ακόμα κι όταν έπαιζε το θέατρο αλλά και το επιβεβαιώνουν οι μαρτυρίες όλων των συναδέλφων του και των γειτόνων που πέσανε από τα σύννεφα) που πήγε να κάνει οικογένεια κ του βγήξε ξινή μέχρι που δεν άντεξε πλέον άλλο. Έκανε το λάθος επιμένει και να υπομένει μήπωςτο σώσει αντί να ανοίξει τη πόρτα και να φύγει αυτός ή να της δείξει τον δρόμο κι έτσι έφτασε στο αδιανόητο. Το μετέπειτα θέατρο ήταν αυτό που τον αποτελείωσε…

    1. συμφωνω απολυτα και προσεξε….η αποψη σου δεν θα παιξει πουθενα περα απο το site του Χιου….τα καναλια των νταβατζηδων γαργαρα

  15. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΟΡΦΑΝ,ΟΣ,,,,,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ /ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ.ΟΚ,,,ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ….

  16. Μηπως ειχε κ αλλη σχεση καποιος απο τους δυο κ ειχε BMW η σχεση κ ενοχλουσε το ζευγαρι?

  17. Έχω μπλέξει κι εγώ με τρελοκομείο στο παρελθόν, πολλά χρόνια σχέση, και τα ξέρω αυτά. Δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η δολοφονία της κοπέλας, αλλά είναι φανερό πως ήταν πολύ μικρή για να μπει στα βαθειά να κάνει οικογένεια. “Δεν ήξερε τι ήθελε”, δεν ήξερε τι της έφταιγε, ήθελε να ζήσει τα νιάτα της και προφανώς ο έρωτας της είχε φύγει για τον άντρα της. Προφανώς ήθελε να απελευθερωθεί αλλά δε μπορούσε λόγω του παιδιού, και ξέσπαγε. Τα περί “δε ξέρω τι θέλω” τα ακούω βερεσέ, όλες ξέρουν τι θέλουν, άλλον άντρα, αλλά δε μπορούν να το παραδεχτούν. Δεν έχουν το θάρρος να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου πουν “σε βαρέθηκα, δε σε γουστάρω άλλο, μου έχει γυαλίσει άλλος, θέλω να χωρίσουμε και να μπλέξω με άλλους άντρες”. Και σου αρχίζουν το σπάσιμο νεύρων μέχρι να τις χωρίσεις εσύ.

    Ο πιλότος φταίει που πήγαινε με ένα παιδάκι να κάνει οικογένεια ο παιδέρας. Και τη γκάστρωσε και την έκλεισε στο σπίτι ενώ δεν είχε καλά καλά τελειώσει το σχολείο ακόμα. Η κοπέλα ήταν αναμενόμενο να είναι ανώριμη σε αυτή την ηλικία, ο άλλος δε μπορούσε να βρει μια ενήλικη;

  18. Αυτος εχει διπολικη διαραραχη κ θελει ψυχίατρο οχι η Καρολαιν

  19. διαβαζοντας στο δημοσιευμα τις σημειωσεις της αδικοχαμενηης αντιλαμβανομαι ενα πραγμᨔκυλησε ο τζετζερης και βρηκε το καπακι του”αλλος ενας ανδρας που ετρωγε ξυλο απο τη γυναικα; του.Αυτα ομως δεν βγαινουν στη δημοσιοτητα.μονο τα αντιθετα.φιλος που ετρωγε ξυλο απο τη γυναικα του πηγε στην αστυνομια και το δηλωσε.του απαντησαν. καλα δεν ντρεπεσαι που τρως ξυλο απο τη γυναικα σου?Το θεμα ειναι οτι αυτη ειναι στο χωμα κι αυτος φυλακη που λεει και το τραγουδι.Η υποτιθεμενη ψυχολογος αντι να της φτιαξει τη διαθεση μαλλον κακο της εκανε. ψυχιατρος χρειαζοταν

  20. Μηπως προσπαθει αυτος να τη βγαλει οτι η Καρολαιν ειχε ψυχολογικο ενω ο ιδιος ειχε ψυχολογιακα προβληματα βλακειες ειναι αυτα για επιλοχειο κ δεμ ζει η Καρολ για να πει την αληθεια σπιλωνουν τη μνημη της κ δεν μπορει να αντιδρασει

    1. Δεν ταίριαζαν και έπρεπε να χωρίσουν , οχι να σκοτωθούν. Όταν η σχέση είναι άρρωστη χωρίζεις ,γιατί έχεις την κατάληξη του ζευγαριού. Απλά τα πράγματα. Αν είχε και ποιος είχε ψυχολογικά θα το πουν οι ειδικοι, όχι ο κάθε άσχετος εδώ μέσα.

  21. Τόσα λεφτά που χάλαγε για ταξίδια, γάμο στο εξωτερικό, ενοικίαση καλού σπιτιού, κλπ έβγαιναν από το μισθό ενός πιλότου ελικοπτέρων.? Μήπως η μικρή ήξερε και τίποτα άλλο και με το χαρακτήρα που έβγαλε μετά τη γέννα, άρχισε να τη φοβάται μήπως “τραγουδήσει”

  22. η κοπελα ειχε διπολικη διαταραχη. η μαια που εκανε την ιατρο εχει μεγαλη ευθυνη και πρεπει να παραπεμφτει την δικαιοσύνη.

  23. Τελικα η Καρολαϊν μαλλον ηταν λιγο Καριολαϊν…Δικιο ειχε ο Μπαλασκας,ηταν βλακας ο Μπαμπης.Αν παραδινοταν αμεσως θα ειχε σιγουρο το εν βρασμο ψυχης,τον προτερο εννομο βιο,και μ’ενα δυνατο δικηγορο (βλ Αλεξη η Σακη) μπορει και να μην εμπαινε μεσα καθολου και να τον εβγαζαν οτι βρισκοταν και σε αμυνα (δεδομενου οτι η κοπελα ηξερε και πολεμικες τεχνες).

    1. Ναι τελικά δε φαίνεται να ήταν και ο καλύτερος χαρακτήρας… Αυτό βέβαια δεν αθωώνει το μπάμπη που είναι κτήνος. Βασικά δεν έπρεπε να μπλέξει 15 χρονών κοριτσάκι με ένα γαιδούρι 27 χρονών και να μπει στα βάσανα τόσο μικρή. Θα ήταν τώρα στην αλόννησο ξέγνοιαστη μακριά από το άγχος.

    2. Δεν υπήρχε περίπτωση να παραδοθεί αμέσως,αυτά συμβαίνουν όταν κανείς σκοτώνει εν θερμώ.Το έγκλημά του ήταν προμελετημένο και,όταν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο,το τελευταίο που σου περνά από το μυαλό είναι να παραδοθείς!Γι’αυτό,άλλωστε,υπάρχει προσχεδιασμός,προς αποφυγήν της συλλήψεως…

  24. Προβληματικοι και οι δύο….
    Κι αυτή που δεν ήξερε τι ήθελε,κι αυτός που έπρεπε να κουνήσει μαντήλι….
    Δεν ήταν έτοιμη για μάνα αυτή σε τέτοια ηλικία,δεν έπρεπε αυτός να επιμένει για παιδί……
    Ορίστε που τελικά το μωράκι θα μεγαλώσει χωρίς γονείς…..

    1. Στο ημερολόγιο λέει πως αυτή επέμενε για παιδί και όχι ο Μπάμπης.

  25. Αν έχασε το πρώτο της παιδί απο τα ξεσπάσματα του Μπάμπη του σουγιά και τον μισούσε; Συνήθως επιλόχειο κατάθλιψη παθαίνουν οι γυναίκες που δεν έχουν καλή σχέση με τον άντρα τους, δεν είναι μόνο ορμονικό. Βοήθεια ήθελε όχι ξύλο. Η διάρκεια της κατάθλιψης οφείλεται καθαρά στην βοήθεια που θα πάρει ο ασθενής όχι τόσο απο τα αντικαταθλιπτικά αλλά απο τον σύζυγο. Πάντως καλύτερα το παιδί που θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα, τα καθίκια δεν πρέπει να μεγαλώνουν παιδιά. Η κίνηση να αφήσει το μωρό να σπαράζει πάνω απο την νεκρή μάνα και να πνίξει το σκυλάκι δείχνει εγκεφαλική ανωμαλία και σκατοψυχιά.

    1. Ειπαμε,οι γιουφτισσες γιατι δεν παθαινουν επιλοχειο καταθλιψη;Γιατι φροντιζει ο Ταμτακος με το βαρυ και βρωμικο χερι του.

    2. Προφανώς δε διάβασες το άρθρο που έλεγε ότι η κοπέλα κρατούσε ημερολογιο και έγραφε ότι χτυπούσε τον σύζυγό της και ξέσπαγε πάνω του. Ποιος κακοποιούσε ποιον αυτοί το ξέρουν. Εξάλλου πολλές γυναίκες κακοποιούν τους συζύγους τους και λεκτικα, μην το ξεχνάμε. Μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν τι συνέβη.

    3. Η καταθλιψη ειναι αρρωστεια και θελει φαρμακα,δεν περναει με οσο συμπαρασταση δεχτεις απο το περιβαλλον σου.Συμβαινουν νευροχημικες διεργασιες στον οργανισμο.Θελει ψυχιατρο..οχι ψυχολογο να μιλας μονο.Ολοι γιναμε γιατροι.Στο λεω γιατι γλιτωσα την επιλοχειο αλλα με περιμενε παρακατω..

  26. Ελα πολύ ασχοληθήκαμε με τους ψυχάκιες. Μην δίνετε τροφή στα ΜΜΕ που αυτά ψάχνουν να παίζουν όλη την ώρα λες και δεν έχουμε αλλα θέματα η νοιώθουμε δημόσια απειλή από ένα ζευγάρι που ήταν για τα κάγκελα μεταξύ τους

    1. Σωστος.Και δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που σκοτωνει τη γυναικα του και προσπαθει να τη γλυτωσει.Απλα ηταν πρωτοτυπο το σεναριο του.Γιατι απο φρικη,υπηρξαν αλλα περιστατικα στο παρελθον που ηταν πιο φρικτα πχ Φραντζης 1987,που τη σκοτωσε,την τεμαχισε και εβαλε τα κομματια σε μαυρες σκουπιδοσακκουλες και τις πεταξε στους καδους.

  27. Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο γραφικός χαρακτήρας της κοπέλας;;Για έναν άνθρωπο που οργάνωσε όλα αυτά ,θα ήταν δύσκολο τόσες μέρες που είχε στην διάθεσή του να κάτσει να γράψει λίγες σελίδες (γιατί είναι όντως λίγες για ημερολόγιο!) Κ να παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα;;;Ήδη βλέπω σχόλια που αρχίζουν κ τον δικαιολογούν!Έλεος!Μήπως τον έδερνε κ ο σκύλος κ τον κρέμασε;;;

    1. Η κοπέλα τα έγραφε αυτά στο κινητό της οπότε δεν υπάρχει γραφικός χαρακτήρας.

  28. Ρε θα μου πειτε πως τη λενε την αστυνομικινα τη μελαχροινη με τις ματαρες που ηταν στις ανακοινωσεις χτες το απογευμα;Κουκλαρα!

    1. Αστυνομικίνα, δηλαδή το αρσενικό είναι αστυνομικίνος ρε γελοιε;

  29. Ε, εντάξει. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κοπέλα είχε ψυχιατρικής φύσης προβλήματα από πολύ νωρίτερα! Δεν έπρεπε καν να είχαν κάνει παιδί και φυσικά έπρεπε να είχαν χωρίσει…

  30. λαθος μεγαλο στην επιλογη ψυχολγου ισως ενα ποιο νεο ατομο ιδικο να την καταλαβενε καλυτερα ,,,,,,,δεν γνωριζουμε η υπνοθεραπευτρια εαν στο διαστημα καραντινας της εστελνε συμβουλες ,,,,γνωριζω παιδι που οι γονεις χωρησαν στα 16 το παρακολουθουσε ψυχολογος διοτι πηγε με των παερα του ενω ειχαν τελοιωσει οι συνεδριες η οπως αλλοιως της λενε στο διαστημα καραντινας εστελνε συμβουλες τη να προσεχει ,,,,κακη επιλογη ψυχολογου μιλαει για ορμονες δεν ειμαι ιδικος αλλα επρεπε να επισκευθουν ιδικο ίσως θυρεοειδής αλλα συναφη να μην φταιει μονο η επιλονχια καταθληψη απλα να εβγαλε το προβλημα χρειαζοταν βοηθεια που δεν υπηρξαν οι γνωσεις να δωθει οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος

  31. θα πρεπει να καταλαβουμε και κατι πλεον οτι η καραντινα αλλαξε για παντα των τροπο σκεψης μας εβαλε φρενο στης φιλιες στα αδελφια σε πολλα εινα ιμια κατασταση πολυ δυσκολη ο κοσμος εγινε πλεον ποιο ατομικος ποιο συμφεροντολγος ,,,κοιταει το σπιτι του και ισως πλεον των ποιο κοντινο φιλο που εχει και τεριαζει το φεισμπουκ ειναι ενα μεγαλο γραφειο πληρωφοριων αναλογα τα ενδιαφεροντα του καθενα μιλαμε και δεν γνοριζουμε εαν μιλαμε με φιλο αλλα μονο με αυτων που καλουμε και βλεπουμε το προσωπο του ,,,,,,,η καραντινα αλλαξε για μεγαλο χρονικο διαστημα της σχεσεις βλεπεις γυρω νεα παιδια και δεν τους ενδιαφερει να φλερταρουν ακομα και η πλατφορμες εργασιας απομακρες ,,,,,το μονο θετικο τα πανεπιστημια γλυτωσαν πολυ χρημα οι γονεις ας ευχηθουμε να επανελθουμε ολοι ,,,,,,,,,,,,ο φονος πλεον δεν δικιολογει και αυτο που ειπε η υπνοτηστρια οτι η ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΜΙΛΑΓΕ ΠΟΛΥ ,,,,,,,

  32. δηλαδή για τα κάνουμε φραγκοδύφραγκα ο πιλότος έτρωγε το ξύλο της αρκούδας…
    δεν γράφει πουθενά ότι αυτός την χτυπαγε…

  33. οντως φενετε προβλημα ισως λαθος η επιλογη ψυχολογου ,,,,,,,,,η καρολαιν μπλεξε νωρις με των μπαμπι σαν ολα τα νεα παιδια εζησε των πρωτο ερωτα ακομα και καλυτερα που ηταν πιλοτος ηταν απιαστο ονειρο να πεταει με το ελικοπτερο ΑΛΟΝΙΣΟ ,,,ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑς αλλη η ζωη του μπαμπης αλλη η καρολαιν ,,, πως εφτασαν στων γαμο ακομα ποιο δυσκολο ,,,ο μπαμπης σαν μεγαλυτερος επρεπε να περιμενει τελος σπουδων ειναι ονειρο για μια γυναικα λαθος ο γαμος ,,,,καλυτερα να ειχε αποφασισει να φυγει καλυτερα να ειχε παει αλονησο και εβλεπαν ,,,φενετε να ειχε αλλα ονειρα δεν ειναι οι ορμονες γενας ειναι οτι εγκλοιστηκε σε ενα γαμο μικρη ωρια τα ταξδια αλλα για λιγο μετα μονη ισως σε ενα σπιτι να περιμενει ισως και η μετακιμηση κεντρο κακως δεν μιλησε στους γονεις της ,,,,,,,,,,,φυσικα και δεν ειναι λογος αυτος να την σκοτωσει ,,,,,,,, Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου».,,,,,,,,τη εννοει την κορη τους ειχαν φτασει σε αυτο το σημειο να μιιλανε απο φεισμπουκ ισως και ο εγκλισμος καραντινα κλπ σιγουρα επρεπε να την στειλει ΑΛΛΟΝΗΣΟ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ,,,,,,,θα πρεπει να καταλαβουν το καθε ζευγαρι οτι οπως ο αντρας ονειρο το πανεπιστημιο το ιδιο και η γυναικα ,,,μερικες φορες να μην φτανουν σε γαμο να επεμβενουν η γονεις προχωρα θα το μεγαλωσουμε εμεις το παιδι ,,,ο μπαμπης ηταν μεγαλυτερος πηρε ευθηνη με των γαμο δεν θα ηταν ορειμη

  34. Τελικά ήταν μάλλον ανισόρροπη κι’αυτή, και δεν έφταιγε η επιλόχειος κατάθλιψη. Αν μεταφέρονται σωστά αυτά που γράφει το ημερολόγιό της, και από πριν την εγκυμοσύνη ήθελε ψυχίατρο. Ένας εν δυνάμει ψυχρός δολοφόνος και μια ανισόρροπη συναντήθηκαν, το αποτέλεσμα -εκ των υστέρων βέβαια- δεν προκαλεί έκπληξη.

  35. Η ψευτοψυχολογα πρέπει να τιμωρηθεί όσο και οι υπεύθυνοι,που δεν ελέγχουν την επιστημονική επάρκεια. Αν ήταν σωστή θα είχε καταλάβει πόσο τοξική ήταν η σχέση τους και το μέγεθος του προβλήματος της άτυχης κοπέλας…

    1. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ. 100%.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ

  36. Η κοπέλα ήταν ψυχολογικά ασταθής, χρειαζόταν άμεσα θεραπεία και φαρμακευτικη αγωγή. Το πρωτο λάθος του Μπάμπη ήταν ότι την πήγε σε κομπογιαννιτισσα “ψυχολόγο” αντί για ψυχίατρο. Το δεύτερο λάθος του ήταν ότι δεν την άφησε να φυγει. Σε αυτές τις καταστάσεις όταν κάποιος δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του και κακοποιεί τον σύντροφό του πρέπει να τον αφήσεις να φυγει. Κριμα για το μωράκι που θα μεγαλώσει μονο του.

  37. Επιλόχειος κατάθλιψη λέγεται. Δεν άντεξε ο Μπάμπης. Απομένει να πιάσουν και τον αλλοδαπό συνεργάτη βέβαια. Μην το ξεχνάμε αυτό..

  38. ρε σεις θα μου πειτε ποια ειναι η αστυνομικινα η υπαστυνομος η μελαχροινη που ηταν χτες το απογευμα στις ανακοινωσεις;εχει fb,insta;Με γοητευσε τρελλα!

    1. Ντροπή σου να κάνεις σαν Λιγουρι. Εδώ ο κόσμος καίγεται κ εσύ θες να μάθεις για την γοητευτική υπαστυνόμο Άννα Ανιελλα Ευθυμίου, εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου δώσω στοιχεία.στο σκοτάδι να μείνεις.

  39. τελικα ο φονιας δεν ηταν ουτε πιθηκομουσουλμανος ουτε λαθραιος ουτε αναρχοαπλυτος. ηταν χριστιανος ορθοδοξος δεξιοε και πιλοτος. πως γινεται αυτο;

    1. Δεν ξέρω που διάβασες ότι ήταν χριστιανός και δεξιός αλλά αν ήταν πραγματικά χριστιανός ορθόδοξος και μέσα στο σπίτι αυτό κατοικούσε ο Χριστός δε θα υπήρχαν αυτές οι εντάσεις, η οργή και ο θυμός. Και δε θα γίνονταν αυτά ανάμεσα στα ζευγάρια. Θα υπήρχε γαλήνη. Ο σατανάς είναι πίσω από την οργή και τους καυγάδες. Τα έχω περάσει αυτά πίστεψέ με και ξέρω πως δουλεύει ο σατανάς.

    2. Εσύ πως γίνεται να είσαι τόσο λαθρολάγνος κουμουνιστοσυμμορίτης;

    3. Όποιος βαφτιστεί μικρός ορθόδοξος σημαίνει ότι πιστεύει κιόλας;

    4. Έχεις μπλέξει τις ταμπέλες, εκτός από τα μπούτια σου.

    5. Χριστιανός που έχει κάνει πολιτικό γάμο. Enough said.

      1. Κ που Μ.Εβδομαδα πήγε διακοπές στο ισλαμικό Ντουμπάι!!!

    6. Και μπορείς να μας πεις πόσα εγκλήματα γίνονται από λαθρο πιθήκους μουσουλμάνους και πόσα από Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους; Θέλω στατιστικά και επίσης ποσοστά ξένων/Ελλήνων στις φυλακές. Τσάο!

    7. Ο πιλότος παντρεύτηκε φιλιππινεζα είναι διεθνιστης και ψηφοφορος των κομμάτων που προωθούν την πολυφυλετικη πολυπολιτισμικη κοινωνία.

      1. Καλα,αστο,γιατι και κατι υπερπατριωτες εθνικιστες που ηταν και βουλευτες και μοιαζουν του Καραισκακη,εχουν παντρευτει Μεξικανες.Βρεστο μονος σου.

        1. Δεν είναι μεξικανα αλλά ελληνιδα του Μεξικού,ισχύει 100%.

          1. Με την έννοια ότι οι Πελασγοί αποίκισαν στο Ακαπούλκο πριν εμφανιστούν οι Αζτέκοι στην περιοχή, όπως λέει ο Βελόπουλος, έτσι θα είναι, όπως τα λες.

    8. Τόσες απλυτες κομμουνίστριες υπάρχουν δε μπορούσε να σκοτώσει καμία να του φύγουν τα νεύρα τώρα τη κατάλαβε που σκότωσε άνθρωπο και θα μπει φυλακή ??

  40. Eδώ φαίνεται πώς η κοπέλα αντιμετώπιζε πρόβλημα με επιλόχειο κατάθλιψη και σκεφτόταν να φύγει από το σπίτι.

    1. Η κοπελα αντιμετωπιζε προβληματα και πριν την επιλοχειο καταθλιψη,αφου καταγραφει ξεσπασματα απο τα τελη του 2019 (τουλαχιστον),πολυ πριν γεννησει (Ιουνιος 2020).

Comments are closed.