ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ!!!! Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Άδωνις την «είδε»… Τσιτσιπάς!

Κοινοποίηση:
σδωδσ

Την ώρα που ο υπόλοιπος πλανήτης έχει πάρει φωτιά, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη, με αναρτήσεις που αποδεικνύουν πως -εξακολουθεί να- ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου όλα πηγαίνουν πρίμα.

Αυτή τη φορά, ο… πολυτάλαντος υπουργός Ανάπτυξης έσπευσε να κοκορευτεί για την επιτυχία του σε ένα τουρνουά τένις, υπενθυμίζοντας στους «πληβείους» πολίτες που ανησυχούν για… ποταπά ζητήματα όπως, λόγου χάρη, το πώς θα τα βγάλουν πέρα το χειμώνα, ότι «η άθληση βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και την υγεία μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Καλα φαινεται ασχετος με το τενις. Κανει μπαμ. Με υπαλληλους του υπουργειου παιζει κι εφτασε στους 16?

  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΙΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΠΑΙΖΑΤΑΙ ΠΑΡΤΑΛΑ

  3. Τώρα που θα ψηφίσεις τα μνημόνια των πρεσπών. Και μετά τράβα με πλεύρη στο τζάμι να δείτε τι κάνατε! Γιατί με εσάς άνοιξε! Και αν αντέχετε, βάλτε τα παλιά σας βίντεο τι λέγατε!

  4. Τελείως ανισόρροπο αυτό το παιδί ! Γι ΄αυτό έχουμε μεγάλη ανάπτυξη στην Ελλάδα . Επειδή πάμε και ψηφίζουμε τέτοιους ανισόρροπους.

  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ.

    1. Γιατί, ποιός νοιάζεται για την τιμή του λαδόνειδος;;;

  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΛΙ ΤΕΝΝΙΣ ΚΛΑΜΠ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΑΙ

  7. Aντε γ@μησ@@ ρε καραγκιόζη τσανακογλυφτη μ’ άλλους 32…!!! καί φέρε μας την είσπραξη..

  8. Όσο πιο μεγάλη η μ@λ@κια, τόσο πιο εύκολη η πτώση.

Comments are closed.