“ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ; ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ!” ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΛΕΥΣΗ” ΤΗΣ…”ΑΣΟΥΛΟΥΠΩΤΗΣ” ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ; Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ζωη

 Στην ενότητα «Θέλω να συστηθώ» η «Πλεύρη Ελευθερίας» ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά και τις δεξιότητες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο κίνημα. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ανάμεσα σε επαγγέλματα όπως αυτό του φούρναρη, του τεχνικού και του εκπαιδευτικού, υπάρχει και η επιλογή του… ληστή τραπεζών.

Το θέμα έχει αρχίσει να διαδίδεται στα social media με αρκετούς να αναρωτιούνται γιατί υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή στην ιστοσελίδα του κινήματος και κάποιους να εκτιμούν ότι πρόκειται για λάθος. Κανένα λάθος!

zoi.png

Όπως έγραψε σχετικά με αυτό η κυρία Κωνσταντοπούλου, «η χιουμοριστική αυτή επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας μας».


“Τι ψηφίσατε, ρε;

Τι ψηφίσατε ρε; Πραγματικά, ο Χίος που φωνάζει στους Ραδιομακελάρηδες, έχει απόλυτο δίκιο, αφού επιβεβαιώνεται. Από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου τα όσα «τραγελαφικά» υπάρχουν στο site της Πλεύσης Ελευθερίας, δηλαδή το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που σύμφωνα με τα συστημικά ΜΜΕ, είναι λίγο πριν μπει στη Βουλή. Στην ενότητα λοιπόν «Θέλω να συστηθώ» η «Πλεύρη Ελευθερίας» ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά και τις δεξιότητες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο κίνημα. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ανάμεσα σε επαγγέλματα όπως αυτό του φούρναρη, του τεχνικού και του εκπαιδευτικού, υπάρχει και η επιλογή του… ληστή τραπεζών! Εντάξει, όλα μια τρέλα! Γελάστε ελεύθερα!”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. εγώ θα πω ότι τσάμπα σακώνεστε οι ακροδεξιοί/δεξιοί με τους αριστερούς/ακροαριστερούς
    λυπάμαι αλλά δεν αλλάζει τίποτα η απόφαση έχει παρθεί…
    το 3ο μνημόνιο (με ισχύ για 99 χρόνια) έχει την υπογραφή του ΤΣΙΠΡΑ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύει όλη την επικράτεια της ΕΛΛΑΔΑΣ με δώρο του κατοίκους
    άρα και η ΝΔ να βγει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για 99 χρονία δεν θα αλλάξει τίποτα
    τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να τσακώνεστε…

  2. χιούμορ λέγεται και δεν είναι τόσο τραγικό ότι πήρε 40% ο πλεον ανίκανος εβερ πολιτικός του “δεν ξέρω τίποτα”

  3. Εγώ προτιμώ τόν κλέφτη τών τραπεζών, πάρα αυτών που μας κλέβει τα σπίτια για της τράπεζες,

  4. Θεωρω αν και δεν ειμαι οπαδος του κομματος της απο πολλους αλλους υποκριτες και ψευτες καλυτερη ισως να ειναι

  5. Το κείμενο μιλάει για δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα! Δυστυχώς η Αριστερά έχει γίνει μέλος του συστήματος! Ο πατέρας της ένα φεγγάρι έγινε πρόεδρος του Παναθηναικού του Βαρδινογιάννη! Όποιος διαβάζει τα σάιτ του Μαρινάκη, οι περισσότεροι που γράφουν είναι αριστεροί ανθέλληνες εθνομηδενιστές που όμως υπηρετούν το κεφάλαιο! Όλοι υπέρ των λοκντάουν οι αριστεροί! Όλοι υπέρ των λαθρομεταναστών και κουβέντα για τον φυλακισμένο Έλληνα Μπελέρη στη Βόρεια Ήπειρο! Κάνουν και χιούμορ με …ληστές τραπεζών και για τις …δεξιότητες τους αντί να υμνούν την καθαρίστρια που βγάζει τίμια το ψωμί της! Και μην πει κανένας για τις τράπεζες γιατί τις τράπεζες υπηρετούν δεξιοί και αριστεροί και κανένα κόμμα δεν έβαλε στην φυλακή τραπεζίτη, αντίθετα σώσανε τις τράπεζες με τα λεφτά του χρεοκοπημένου ελληνικού λαού! Που είναι όλοι αυτοί που απαγορεύουν στον Έλληνα Ηλία να κατέβει στις εκλογές ενώ επιτρέπεται να ψηφίσουν άνθρωποι που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και κανείς δεν ξέρει αν είναι πράκτορες!

    1. αδερφε εχεις σε ολα δικιο+παρασυμφωνω…θυμασαι που μας ταχαν πρηξει οτι η θυρα 7 ειναι γεματη χρυσαυγιτες και εθνικιστες?ενω ολοι ξεραμε οτι ειναι γεματο αλβανοπακιστανους και αριστερους…και γιατι?γιατι αυτο ηταν το κολπο ωστε να στησουν τη ψευτοδολοφονια του ψευτονεκρου ηθοποιου χυσσα απο εναν και καλα εθνικιστη(απτο κκε) της θυρα 7…φυσικα καμια θυρα 7 δν κατηγορηθηκε σαν εγκληματικη αν και ηταν η 2η(και καλα) δολοφονια φιλαθλου αντιπαλης ομαδας(βλεπε φιλοπουλο με δολοφονους κουντουρη,βρεντζο,μειντανη,μωραλη) αλλα η χρυση αυγη!με λιγα λογια…σε καθε σκανδαλο βαζουν τη γαυριελα μπροστα αφου οι φιλαθλοι τους ειναι το ιδιο και χειροτεροι απτους πολιτικους…ψευτομαγκες,ρουφιανοι,γυναικωτοι,ψευδοκατηγοροι,τραμπουκοι,κλεφτες,ψευτες,τεμπεληδες,ξεφτιλες,ανανδροι…και με λεφτα ολοι τους!ο μαρινακης ειναι ανθελληνας κουμουνι αντιχριστος τουρκοσπορος σαν το προκαταχο του τον κροκους…ενας εθνομηδενιστης ανθελληνας αριστερος προδοτης και κλεφτης…ολη η ελλαδα πηγε κατα διαολου απτο ’90 για να παιρνουνε κλεμμενα τα κακομαθημενα σκουληκια του πειραια…ο μαρινακης φερνει ολους τους λαθρο απτα νησια στο λιμανι του πειραια και μετα σε ολη την ενδοχωρα….και αν καποιος αναρρωτηθει γτ οι πειραιωτες/μανιατες κυριως, ειναι ανθελληνες αλλα το παιζουν πατριωτες…η απαντηση ειναι γτ οι μανιατες/σπαρτιατες ηταν εβραικο φυλο…οποιος το νοησει αυτο θα καταλαβει γτ οι περισσοτεροι υπουργοι του εβραιου κουλη ειναι μανιατες…
      λιγες μερες εμειναν μεχρι ο Θεος να κανει την κινηση που θαλλαξει ολο τον κοσμο!

  6. Θα έπρεπε να λέει και δολοφόνους ανθρώπων , όπως η δολοφονία των 4 ανθρώπων στην μαρφιν από αριστερούς φονιάδες ή όπως οι αριστεροί φονιάδες πού ήταν η 17νοεμβριου.

  7. Η μητέρα της Λίνα Αλεξίου επί δεκαετίες δημοσιογράφος στον εθνομηδενιστικό Οργανισμό Λαμπράκη.
    Ο παππούς της ιατρός και κομμουνιστής, διατελέσας δήμαρχος Αιδηψού, έστειλε την μητέρα της να φοιτήσει στο τότε αμερικανικό κολλέγιο θηλέων Pierse Αγίας Παρασκευής, παραγωγής γενιτσάρων όπως το αντίστοιχο αρρένων Παλαιού Ψυχικού.

  8. Γιατί τη λέτε ; Είναι απλά λίγο παχουλούτσικη. Καλύτερα πάντως , παρά , όπως μας παρουσιάζονταιι τώρα τελευταία μερικές άλλες πολιτικούδες που μας το παίζουν Μαντόνες.

  9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!… ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!…
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ(ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ), ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟΥ,
    ΧΩΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ, , Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!…
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΨΕΥΤΟ-ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!… ΞΥΠΝΑΤΕ!…

    1. Γι’αυτό και πάλι ΠΑΣΟΚ. Δύναμη ευθύνης και προοπτικής.

      1. TO ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ Η` ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚ???

  10. Ἰσως εννοεί το διοικητικό προσωπικό των τραπεζών.

  11. Θα παρακαλουσα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να ανεβαση βιντεο της υποψηφιας βουλευτη Μαγνησιας ΑΝΝΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ της πλευσης σε τοπικο καναλι του βολου αστρα μιλαμε για πολυ γελιο.Τι ψηφισατε ρεεεεεεε

  12. Εγώ ξέρω πως μας έγιναν τα παπάρια τούμπανο με τις εκλογές.Το μόνο σίγουρο είναι πως βγαίνουν μόνοι τους άρα τι κάνετε θέμα τι θα ψηφίσετε;Ή κυβέρνηση θα είναι αυτή που γουσταρει ή Αμερικη.Τα πράγματα είναι πολύ απλά.Ο Έλληνας δίνει με τα λεφτά του και το κωλαρακι του στο ΝΑΤΟ.Θα ξυπνήσει όταν είναι ήδη δεν θα υπάρχει Ελλαδα αλλά τότε θα είναι αργά.

  13. Στο «Φύλο» έχει μόνο δύο επιλογές: Άνδρας και Γυναίκα.
    Απαράδεκτα πράγματα!

  14. Σιγα οι τράπεζες είναι χειρότερες από τους ληστές και τους τοκογλυφους.

  15. Μια χαρα ειναι, απο κατι ψευτομπατριωτες που πουλανε ματζουνια και βοτανα για τη στυτικη δυσλειτουργια πολυ καλυτερη και πιο ελικρινης.΄. τωρα αν κανει καμια κωλοτουμπα κ αυτη σαν κατι βαψομαλλιαδες δεν μπορεις να το ξερεις! ειδωμεν

  16. ΤΟΝ ΜΟΥΡΛΩΦ(ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ) ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ? Η ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ?

  17. ….διαλεγει δηλαδης και τους ψηφοφορους της αναλογα με το επαγγελμα τους τουτεστιν τη μορφωση τους! Οποια πολυτελεια! Σε λιγο θα εισερχεται και στα προσωπικα τους δεδομενα! Ισα λαγινα του Κουλη! Εισαι και νομικος τρομαρα σου!

    1. Τι λες ρε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ; Σε υποχρεώνει κανείς να μπεις στην σελίδα της και να δηλώσεις το επάγγελμά σου; Ή μήπως ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ θέλεις τον ΚΟΥΛΗ σου που έτσι και αλλιως ξέρει με το Predator τα πάντα για σένα;`

  18. Ε, και αν γραψει καποιος “βιαστης ανηλικων” ή “τρομοκρατης” μην αντιδρασει κανενας εισαγγελεας, ετσι; – χιουμοριστικο ειναι
    .
    .Y.S. το χιουμορ δειχνει εφυια. Ειναι φανερο πως δεν την εχεις και δεν γνωριζεις καν, την διαφορά ανάμεσα στο χιούμορ, το αστειο και την… γελοιότητα.

  19. καλυτερα Ζωη ή Νικη, παρα φελοπουλος τηλεπλασιε

  20. Και γιατί εσείς λυπάστε τις τράπεζες; Μπορεί η Ζωή να είναι τρολλάκι, αλλά τι κακό έχει η συγκεκριμένη περίπτωση;

  21. σιγουρα ειναι η ζωη πιο ντομπρα και τιμια απο τον βελοπουλο ..ο οποιος ψηφισε παρον σε υποχρεωτικους εμβολιασμους ακουσον ακουσον και υπακουσε στους εγκληματιες πολιτικους που καταπατησαν και συνεχιζουν να καταπατουν το συνταγμα που οριζει καθαρα και ξαστερα ακριβως το αντιθετο. δεν θα μιλησω για τις πρεσπες και τι ειχε πει και λεει.

  22. Τι είναι αυτό το πράγμα τελικά γυναίκα; Άντρας;τι να πω..

  23. Το κακο με οσους επιτελουν το λειτουργημα της ληστειας των τραπεζων, ποιο ειναι; Σοβαρα ρωταω.

    1. Το κακό είναι πως πολλοί αθώοι άνθρωποι που πήγαν να τακτοποίησουν κάποια υπόθεση τους σε κάποια τραπεζα έχουν πέσει νεκροί από σφαίρες των ληστών. Αρκετοί άνθρωποι απλοί εργαζόμενοι σε κάποια τράπεζα δεν γύρισαν ποτέ σπίτι τους , δολοφονήθηκαν από ληστές. Ο ληστής τραπεζών θέλει τον εύκολο πλουτισμο. Θέλει λεφτά εύκολα χωρίς κούραση και δουλειά. Και συνήθως όταν λέμε τους πολιτικούς ληστές, αυτό δεν εκλαμβανετε ως φιλοφρόνηση προς το πρόσωπό τους!!

Comments are closed.