ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;; Οι ελέφαντες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να μετακινούνται σε υψηλότερα εδάφη

Κοινοποίηση:
1-69

Εν αναμονή της πολύ ασυνήθιστης ηλιακής έκλειψης που έχει ήδη συμβεί στις 11 Μαρτίου και πλησιάζει στις 8 Απριλίου, πολλοί preppers κάνουν backpacking εν αναμονή κάποιας μαζικής καταστροφής. Και χθες, κάποια Demi Potvin έριξε λάδι στη φωτιά με το tweet της, κάνοντας τον κόσμο ακόμα πιο νευρικό:

Ένας παλιός μου φίλος έχει ζήσει σε διάφορα μέρη της Αφρικής για σχεδόν 40 χρόνια. Από αυτά τα χρόνια έχει περάσει 30 χρόνια δουλεύοντας άμεσα με ελέφαντες κάνοντας έρευνα συμπεριφοράς. Μόλις μου είπε ότι η ίδια και οι συνάδελφοί της βλέπουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ να κινούνται σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Ξεκίνησε με τους ελέφαντες να είναι εξαιρετικά ανήσυχοι τις τελευταίες εβδομάδες. Και μόλις τις τελευταίες ημέρες, άρχισαν να τρελαίνονται γενικά. Μετά από αυτό, η φίλη μου και οι συνάδελφοί της άρχισαν να έρχονται σε επαφή με άλλους αξιωματούχους και ειδικούς σε θέματα άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο.

Καθένας από αυτούς ενημερώθηκε ότι η ίδια κατάσταση συμβαίνει τώρα παντού, ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΜΟΥΣ. Τώρα η φίλη μου και οι συνάδελφοί της προειδοποιούν ΟΛΟΥΣ τους ότι πρόκειται να συμβεί κάποιου είδους παγκόσμια πρωτοφανής καταστροφή. Τα ζώα δεν λένε ψέματα.

Τα ζώα τρέχουν προς τα ψηλά. Πιστεύουν ότι έρχεται είτε ένας παγκόσμιος σεισμός είτε ένα τσουνάμι. Δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα, αλλά ξέρουν ότι δεν μας απομένει πολύς χρόνος.

 Ένα μήνυμα από τον Demi από μόνο του σίγουρα δεν θα ήταν αρκετό για να αρχίσει κανείς να ετοιμάζει τις βαλίτσες του, γι’ αυτό και υπάρχει τώρα μια ολόκληρη συζήτηση στο GLP για το θέμα αυτό – δηλαδή για το ποιος και τι άλλο άκουσε κάτι κάπου.

Αποδείχθηκε ότι είχαν ακούσει: πριν από δέκα ημέρες, οι ειδικοί της τηλεπισκόπησης της KHOROM μόλις υποσχέθηκαν κάτι παρόμοιο για τον Μάρτιο:

Τώρα όλοι ασχολούνται με την εύρεση φίλων που εργάζονται σε ένα ή άλλο εθνικό πάρκο και παρατηρούν ζώα κάθε μέρα. Αν επιβεβαιωθεί το μήνυμα του Ντάμι, τότε δεν είναι μακριά μια παγκόσμια καταστροφή, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: