ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ! Στην ΚΟΣΜΑΡΑ του πάλι ο Τσίπρας: «Κατάκτηση» το ότι δεν φοράω γραβάτα στις επίσημες συναντήσεις

Κοινοποίηση:
1

«Κατάκτηση» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το γεγονός πως δεν φορά γραβάτα στις επίσημες συναντήσεις και στις επισκέψεις τους σε ξένες χώρες.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Formula of Power της ρωσικής τηλεόρασης, στο πλαίσιο της επίσκεψή τους στη Μόσχα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά, αν θέλετε, φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, και από το Βατικανό έως τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα».

«Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση…», πρόσθεσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το να καμαρώνει κάποιος γιατί κατέκτησε την γελοιότητα και την διεθνή χλέβη είναι απλά ο καθρέφτης της προσωπικότητός του.

    Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνει ο γελοίος, αλλά τι κάνουμε εμείς για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Μέχρι τώρα ταυτιζόμασθε με αυτόν τον γελοίο κι’ επικίνδυνο τύπο και την ακόμη πιό γελοία κι’ επικίνδυνη παρέα του και τους επιβραβεύουμε παραδίδοντάς τους την διακυβέρνση όλων μας. Λυπάμαι, αλλά ακόμη πιο γελοίοι, επικίνδυνοι και αυτοκαταστροφικοί είμασθε όλοι εμείς.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  2. Δεν εχει καταλαβει ο Καραγκιοζης οτι οταν παει στο εξωτερικο αντιπροσωπευει το ελληνικο εθνος (τυπικα).. , και οχι τις μαλακιες που εχει μεσα στο μυαλο του ?

  3. να σου χτισει σπιτι αυτος να μην βρισκεις πορτα να μπεις μεσα

  4. πιο μαλακας πεθαινει .,.,.,.,ρε ηλιθιε δεν ειναι μαγκεια αυτο !!!

    Αγενεια προς τους επισκεπτες σου λεγεται ,.,..,αλλα που να τα μαθεις αυτα, στις καταληψεις η στα εξαρχεια με την υπολοιπη τσογλανοπαρεα /

  5. Δεν είναι κατάκτηση ρε χαλβά. Απλώς έχει πέσει σύρμα από το γιατρό να σου λένε ναι και με χαμόγελο.

Comments are closed.