ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ; ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ τα λόγια της μάνας Κατσίφα! Δείτε τι λέει για τον Τσίπρα

Κοινοποίηση:
1

Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Με δάκρυα στα μάτια μιλά για τον γιο της και εκφράζει το παράπονό της ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν τους βοήθησε.

Όπως είπε, περιμένει ακόμα, ένα τηλέφωνο από τον πρωθυπουργό.

«Γιατί το παιδί μου να κάτσει δέκα ημέρας;», διερωτήθηκε, αναφερόμενη στην άρνηση της Αλβανίας να παραδώσει τόσες ημέρες την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτα. Δεν μας βοήθησε πουθενά, καθόλου. Δεν βρήκε να πει δυο λόγια ανθρώπινα», λέει με παράπονο. 

«Τον ψηφίσαμε και τι έκανε; Αυτόν ψηφίσαμε. Του έλεγα Αλέξη μου, λεβέντη μου, είσαι στο πλευρό μας. Tώρα δεν βρήκε να πει δυο λόγια», ανέφερε, η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Διαλύθηκα, κουράστηκα», λέει με όση δύναμη της απομένει. 

Η κυρία Βασιλική Κατσίφα ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη συμπαράσταση και τους εύχεται «να έχουν όλοι την παναγία κοντά τους να τους βοηθάει. Να έχουν τη δύναμη να μπορούν να μιλάνε, να μιλάνε σωστά γα το δίκιο του κόσμου. Αυτό θέλω σαν μάνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ο αηδιαστικος ψευτης τσιπρας δεν ειχε να πει μια κουβεντα στην μανα του ΗΡΩΑ .,..,Ηθελα να ξερω στην μανα του ζακ τι ακριβως ειπε ?

    Θλιβερο πινοκιο

  2. Αφου κυρα μου ψήφισες Τσίπρα καλα να πάθεις…ας προσεχες!!

    1. Αίσχος.Δε ντρέπεσαι να μιλάς έτσι. Καταλαβαίνω την οργή γι’αυτο το έκτρωμα που “κυβερνάει” αλλα ας προσέχουμε λίγο τα λόγια μας.

      1. Ρε φιλε-φιλη…ειναι δυνατον Βορειοηπειρώτες Έλληνες κατατρεγμένοι απο τα σκυλιά τους Αλβανούς να ψηφίζουν αριστερά και Τσίπρα?Δεν ξερουν οτι ολα τα σκουλήκια κομμουνιστές ειναι απάτριδες και εθνομηδενιστές?Δεν ξέρανε οτι δεν θεωρούν την βόρειο ήπειρο ελληνική και αυτούς ελληνική μειονότητα?Εαν είχαν μυαλο και γνώση,θα ψήφιζαν το μοναδικό πατριωτικο κομμα της Ελλάδας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! Μόνον αυτη ενδιαφέρεται πραγματικα για αυτούς αλλα και για τις αλύτρωτες πατρίδες!!
        Οποτε σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και ντροπή σε σενα…

        1. Εσύ λες ότι τους αξίζει αυτό που έπαθαν όχι εγώ. Πάνω στην απελπισία τους ψήφισαν όπως πολύς πολύς κόσμος. Δυστυχώς τον πίστεψαν και εξαπατήθηκαν. Όσο για τη Χρύση αυγή άστο φίλε κανένας μα κανένας από τη βολή των ανθελλήνων δεν είναι άξιος να κυβερνήσει αυτό τον έρμο τόπο. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν. Ο μισθός να πέφτει και ας χαθούν όλα.

          1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ρε φιλε τι κακο ειναι που εκανε και δεν ειναι αξια?Μην τρως προπαγάνδα απο το ανθελληνικό κατεστημένο! Η πατριωτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους πόνεσε τους έφτυσε τους πέταξε στα μουτρα τους την προδοσία τους και το εβραίο κρατούμενο πολιτικό σύστημα τους κυνήγησε τους φυλάκισε και συνεχίζει να τους απειλεί μεχρι τωρα !! Αυτο δεν σε βάζει σε υποψίες οτι δλδ οι προδοτες του ελληνικού έθνους κυνηγάνε με λύσσα το μοναδικό πατριωτικο και αντιμεταναστευτικό κομμα?
            Συμβουλευτικά ΞΥΠΝΑΤΕ και στηρίξτε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  3. εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι πως ενα παιδαρέλι κατάφερε και κορόιδεψε ανθρώπους , μορφωμένους , με πείρα στην ζωή κλπ , δηλαδή ερχεται ενας απατεώνας και σου τάζει λαγούς με πετραχήλια και εσυ τον πιστεύεις ?
    καλα να πάθεις , κάποιος σοφός φίλος μου που τώρα εχει πεθάνει μου ελεγε να μην πιστεύω κανένα που τάζει πολλά

    1. και να σκεφτεις φιλε μου οτι οι ελληνες της β. ηπειρου ειχαν νιωσει στο πετσι τους τον κομμουνισμο επι χοτζα και παρολα αυτα η κα κατσιφα εριξε συριζα.

  4. Άμοιρη μάνα σε ξεγέλασε και σένα το λαμόγιο και τον ψήφισες; Είναι απασχολημένος με τον ΖΑΚ δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με ήρωες, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του παιδιού σου.

  5. Να νεκροφιλησει του μουλους της σπιτωμενης παστρικας ο πουστης ναρκομανης πρωθυπουργος των ξεφτυλισμενων αρουραιων !!!
    Καταραμενος να εισαι τσογλανε!!!

    1. πολυ σωστος. δεν εχω βρισει και καταραστει χειροτερα ανθρωπο απο τον τσιπρα.

  6. —OI KOMOYNIST€S ,-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ TO ΧΡΗΜΑ KAI ΕΞΟΥΣΙΑ EINAI ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΘΑΚΟΙ νδούλα= ΚΟΥΛΗΣ——-.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.—

Comments are closed.