ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο του Βόλου παρουσία… κοινού – Δείτε το βίντεο

Κοινοποίηση:
1σδ

Μπουνιές, κλωτσιές, ξεμαλλιάσματα και άγριο ξύλο. Αυτό το σκηνικό σοκάρει, όμως συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο πιο κεντρικό σημείο του Βόλου.

Ανησυχητικά φαινόμενα λαμβάνει η βία που αναπτύσσεται μεταξύ ανηλίκων και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το άγριο επεισόδιο που καταγράφηκε αποκλειστικά από το TheNewspaper.gr στην κεντρικότερη λεωφόρο του Βόλου.

Όπως δείχνει το βίντεο, δύο κορίτσια, στο στάδιο της εφηβείας, συμπλέκονται χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο στο πεζοδρόμιο της οδού Δημητριάδος, λίγα μέτρα μακριά από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγ. Νικολάου.

Συμμαθητές και φίλοι τους, αντί να χωρίσουν τα δύο μαινόμενα κορίτσια, καταγράφουν τις σοκαριστικές στιγμές βίας με το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ σιγοντάρουν στο να συνεχιστεί ο καβγάς.

TheNewspaper.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποια νεολαία; Η νεολαία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του φβ, του ινσταγκραμ, του τουιτερ, των σελφι, της ανωμαλίας, της εκφυλοτητας και του εκμαυλισμού των ηθών.
    Αυτή είναι πια η νεολαία.. Οργισμένα, έκφυλα νέα παιδιά, αγενέστατα, θεόμουρλα, που από τα 11χρ τους τα έχουν “κάνει όλα”, πίνουν καπνίζουν, δέρνονται, επιτίθονται.
    Είναι πολύ λυπηρό φαινόμενο και ιδιαίτερα δυσοίωνο το μέλλον όταν αναλάβουν τα ηνία αυτές οι ανώμαλες, θυμωμένες γενιές!

  2. Ακριβώς. Αυτή είναι η νεολαία που θα αναλάβει τα πόστα αργότερα. Να βρουν ποιοί είναι οι καθηγητές τους και να τους απολύσουν όλους. Ενας καθηγητής πρέπει να μεταδίδει ήθος και πολιτισμό. Τί να το κάνω αν έχει προυπηρεσία, μεταπτυχιακά, μόρια. Αποτύχατε κύριοι. Κεραμέως μάζευε τα μπογαλάκια σου κι εσύ σιγά σιγά.

Comments are closed.