ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Η ΚΕΝΤΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΔΥ, ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘ! ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ… (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
ANTONOPOULOU

Δεν πιστεύαμε στ’ αυτιά μας όταν ακούσαμε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ να ξεφεύγει από τα χείλη της Εύας Αντωνοπούλου ότι το καθολικό lockdown θα εξαρτηθεί από την πληρότητα των ΜΕΘ!

Σε σημείο που σπεύσαμε να το επιβεβαιώσουμε ακούγοντας ξανά το επίμαχο απόσπασμα το οποίο φυσικά και σας παραθέτουμε παρακάτω.

Τι μας λέει, δηλαδή, ο συντάκτης της είδησης που διάβασε στον αέρα η παρουσιάστρια και σύζυγος του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα ο οποίος τελευταία έχει βγει πολύ μπροστά όπως όλοι θα έχετε παρατηρήσει και σήμερα μας… κατατρόμαξε προβλέποντας και πάλι ως “μάντης κακών” πάνω από 2000 κρούσματα;

Ότι εάν οι Εντατικές είναι αρκετές για να μας εξυπηρετήσουν, ίσως και να μη χρειαστεί. Εάν, όμως, υπάρξει θέμα επάρκειας των ΜΕΘ, τότε θα οδηγηθούμε σε ολικό λουκέτο! Κι όλα αυτά, την ώρα που ακόμη και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πως υπάρχει και δυστυχώς θα ενταθεί ακόμη περισσότερο όσο αυξάνουν τα κρούσματα, το πρόβλημα με την επάρκεια των ΜΕΘ. ”

Δηλαδή, το καταλάβαμε; Σα να λέμε, “πεθαμένοι – μαντρωμένοι: σημειώσατε Χ”!

Δες το απόσπασμα που το λέει ξεκάθαρα και βγάλε τα συμπεράσματά σου:

Σε κοινή γραμμή κυβέρνηση-μέλη «επιτροπής «σοφών»

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας που αλλού; στο κανάλι του Αλαφούζου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάμε σε lockdown παντού μιλώντας για «σκλήρυνση και όχι χαλάρωση» των μέτρων. «Δεν διστάζουμε να κάνουμε αυτό που επιβάλλει η επιδημιολογική κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια κατεύθυνση τρομολαγνείας και ο διάσημος πια καθηγητής λοιμωξιολόγος και μέλος της «επιτροπής των σοφών» του υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος ο οποίος δεν απέκλεισε να πάμε με μέτρα κόκκινης ζώνης μέχρι τον Μάρτιο υποστηρίζοντας πως πλησιάζουμε επικίνδυνα τη Θεσσαλονίκη!

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Η σύζυγος, η κόρη, η αδελφή, ο σύζυγος, ο θείος, ο ανηψιός κλπ… Τι άλλο να πούμε;

  2. Εδω αυτο το τουβλο ειχε πει στον Κασιδιαρη πριν χρονια οτι οι Πακιστανοι δουλευουν μεροκαματο που δεν πανε Ελληνες πλενοντας παρμπριζ στα φαναρια.
    Γελουσανε και οι υαλοκαθαριστηρες…!

  3. το οτι ο Κουλης εβαλε αυτον τον ασχετο (Αρκουμανεα) με θεματα υγειας σε αυτο το καιριο ποστο ειναι μεγα σκανδαλο…βραζει ο χωρος της υγειας αλλα τα γαμωκαναλα δεν τα λενε αυτα

  4. Αυτή είναι το αμέσως επόμενο νούμερο μετά τη δημαρχινα στην ιεραρχία ;;

  5. Και ΜΑΚΕΛΕΙΟ αν εισαι με τους Ελληνες Χριστιανους οπωσ διατυμπανιζεις δεν χρησιμοποιης τον ορο λογκνταουν αλλα απαγορευση και ο νοων νοειτω.

  6. Λεει δυστυχως την αληθεια.Χωρες με πολλες ΜΕΘ πηραν ελαχιστα μετρα.
    Στην Θεσσαλονικη ο πολιτικος απατεωνας Αδωνης εκλεισε τρια νοσοκομεια τα οποια εστω και τωρα θα μπορουσαν να αξιοποιηθουν.

  7. ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ,ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ,ΡΕ ΜΑΜΑΚΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ,ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΧΑΒΙΑΡΙ Κ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ

    1. Επιτελους μια φωνη της λογικης με αξιοπρεπεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
      Βαρεθηκα να διαβαζω μαλακες που θα τους σωσει ο τραμπ που θα βγει το εμβολιο και θα σωθουν η που θα βαρεθουν οι σιωνιστες και θα μας αφησουν ησυχους.
      Μπραβο φιλε μου ειμαι μαζι σου και ελπιζω να υπαρχουν πολυ ακομα με ελληνικο αιμα σαν το δικο σου.
      Η πειραγμενη απο τους σιωνιστες παιδεια μας δυστυχως εφτιαξε πολλα ρομποτακια φοβισμενα με καμια λογικη και καμια αξιοπρεπεια.
      Ζητω οι πραγματικοι ελληνες.

  8. Ρε δεν υπάρχει λαός με τσαγανο. Τέλος. Όλοι μεσα.
    Καθειστε να σας αποτρελανουν τελείως τα λαμόγια που σας κυβερνάνε.

  9. Αφου η κουταλα, μασα, η χλιδη και τα botox πανε συννεφο! Μας τιμωρουν που τους ψηφισαν καποια ζωα, για να περνουν αυτοι ζαχαρη! Θα λεμε Παπαδοπουλο και θα κλαιμε!

    1. Ολες οι αποφάσεις στην Ελλαδα παιρνονται με δακτυλο της Γερμανιας!Η νεολαία όπως καλά λέει και ο Ακτ ειναι αμετοχη γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν και έχουν καταλάβει τι παίζεται στη χώρα! Ελλάς-ΤΕΛΟΣ.Ανασταση μονο με μεταγραφή ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ 10 χρονακια με οψιον αγοράς

  10. Σύζυγος του προέδρου του εοδυ και κουμπάροι του ζεύγους κικιλια

    1. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι γίνεται???? Κλικες παντού. Και ο κόσμος κάθεται και τους ανέχεται.

    2. Με απλα ελληνικα μαφια….
      Οσο λοιπον κανενας σας δεν ασχολειται με το τι ειναι αυτος που θα ψηφιστει να κυβερνησει παντα θα μας φυτευουν εβραιους η μασονους με ολη την μαφια απο πισω.
      Αν δεν εκδιωχθουν απο την ελλαδα οι στοες και δεν απαγορευτει να παιρνουν κυβερνητικες θεσεις ξενοι με αλλαγμενα ονοματα παντα θα ζουμε στον ιδιο εφιαλτη και μαλιστα πολυ χειροτερα απο σημερα δηλαδη στην απολυτη χουντα δουλοι για οποιους ζησουν φυσικα αφου θελουν να μειωσουν τον παγκοσμιο πληθυσμο.

    3. Έτσι εξηγειται ο διορισμός του ως προέδρου ΕΟΔΥ. Οι σπουδές του δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την υγεία. Είναι ο, τι ναναι. Κι αυτή ξεκίνησε σα μοντέλα στη τηλεόραση κια πήγε σχολη δημοσιογράφιας ΑΝΤ1. ήταν και ομορφουλα και την προώθησαν. Αν ψάξεις, όλο το μοντελιστικο παρελθόν της έχει εξαφανιστεί. Ουστ όλοι τους λεμε

  11. Στη φαρέτρα των δημοσιογράφων και της Κυβερνήσεως περιλαμβάνεται και η ηλιθιότητα, προκειμένου με το ζόρι να επιτύχουν τον σκοπό τους.
    Δεν έχουν πλέον καμμία αξιοπρέπεια.

  12. Φάτε σανο μλακες Ελληνες , άν υπήρχε αυτή τη στιγμή Παπαδόπουλος θα είχαν στηθει κρεμαλες στό σύνταγμα με 300 τομάρια.
    Συνεχιστε τόν φραπέ σας από το σπιτι.

    1. Η ΑΙΤΊΑ ΓΙΑ ΌΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ. ΈΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΊΝΗΜΑ η ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ η ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ ΠΟΛΎ ΛΑ’Ι’ Τ. ΔΗΛΑΔΉ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ.

  13. οταν γεμιζουν μεθ λοκ νταουν
    αυτο εγινε ευρωπη στο πρωτο κυμα που διαλεγαν ποιος θα μπει οπως θα γινει και ελλαδα σε λιγο

    1. Και τι έκαναν τόσο καιρό; Τα λεφτά των ιδιωτών τι έγιναν; Πόσες κλίνες εντατικής θα φτιάχνονταν αν δεν έδιναν στους δημοσιογράφους 20μύρια; Πόσοι λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν κλίνες εντατικής;
      Λογική είναι ρε να πεθάνουμε της πείνας;

  14. οι λειτουργοι της δικαιοσυνης να ελεγξουν αν ολες οι ΜΕΘ ειναι ανοιχτες και εξυπηρετουν τον κοσμο. Να μην εχουνε καβατζαρει μερικες για περιπτωση αναγκης.
    Η ανεξαρτητη δικαιοσυνη να κανει εφνιδιαστκους ελεγχους.
    Αλλα ξεχασα ειμαστε στο ελλαδισταν

  15. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ Η ΔΙΕΥΘΗΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ DOCTOR ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ

  16. Για αυτό κατεβάζουν από παντού το βίντεο του Πετράκου.
    Γιατί είπε πως με τα 20.000.000 μύρια που έκανε δωράκι ο Κούλης και η παρέα του στα κανάλια θα μπορούσε να φτιάξει 600 ΜΕΘ και να μην έχει κανένα πρόβλημα.Τους χαλάει τη μάσα λέμε.

  17. Με αυτούς τούς Έλληνες; ο καθένας μπορεί να πει και να κάνει ότι θέλει.

  18. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ , ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΝΕ Η ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ , ΣΠΙΡΑΝΕ ΑΝΕΜΟΥΣ – ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝΕ ΘΥΕΛΕΣ !!!

    1. Σιγα τα αυγα φιλε. Οταν η νεολαια ειναι αποχαυνωμενη, αμετοχη και εχει αναχωρησει για αλλες πολιτειες, δεν υπαρχει σωτηρια.

Comments are closed.