ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Η ερώτηση του Κούλη που έφερε σε δύσκολη θέση ακόμα και την αστυνομικό (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Prime minister Kyriakos Mitsotakis visits the domestic violence office at the Kallithea district police station in Athens, Greece on November 26, 2022. / Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο ενδοοικογενειακης βίας στο Α.Τ. Καλλιθεας, Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2022.

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να λειτουργήσει και πλέον φαίνεται καθημερινά. Πήγε όλο χαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Καλλιθέα. Σε αστυνομικό τμήμα που υπάρχει ειδικό γραφείο για καταγγελίες κακοποιημένων γυναικών. Και τι ρώτησε το σαϊνι μας;

“Τα πιο πολλά περιστατικά έρχονται με ραντεβού;” ξεστόμισε ο πρωθυπουργός μας και από ότι μπορούμε να καταλάβουμε η αστυνομικός που είχε αναλάβει την ενημέρωσή του, με το ζόρι κρατήθηκε να μην βάλει τα γέλια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Απο οτι βλεπω σιγα σιγα και οι αναγνωστες του Μακελειου βαρεθηκαν να γραφουν σχολια διοτι καταλαβαν οτι ειμαστε σε ενα κρατος που βασιλευει η ανωμαλια η κλεψια η βρωμια Ας κοιταξει λοιπον ο καθενας απο εμας το σπιτι του και οταν ελθει η στιγμη να ψηφισει Σωστα Ελπιδα μας βεβαια ειναι παντα καποιος να επεμβει κατι να γινει για να σωθουμε Αγνοειστε τους κλεφτες τους ανωμαλους τους προδοτες Αξια τους δινετε με τα σχολια σας

  2. Και δε μου λες ρε Πελασγε,ποσα λεφτα εχασες απο τους παγετωνες του Τσιπρα;Τραβα τωρα να δεις τον λογαριασμο της ΔΕΗ,που ειναι τριπλασιος και μετα την επιδοτηση.Δεν σου λεω να πας σουπερ μαρκετ,γιατι τα μαθηματικα εκει ειναι δυσκολακι για σενα.

  3. Θα πρέπει να καταβάλει κάποιος τεράστια προσπάθεια όταν σε κοιτάζει στα μάτια και βάζει τη μεγάλη σκάλα για να μη κατουρηθείς απ’ τα γέλια.

  4. Πιο γελοιος δεν υπαρχει! Γκριζαρισε κιολας ωρα για θεραπεια σε Ελβετικο κεντρο ανιατων δοσιλογων! Φραγκατος ειναι!

  5. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΘΕΟΣ. ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ.

  6. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μας επιφύλασσε για το μέλλον ο Θεός πιο χαζό πρωθυπουργό από τον Γιωργάκη.

  7. Ό,τι και να λέτε, σαν τους παγετώνες του παντελώς αμόρφωτου Τσίμπλα, δεν υπάρχει.

    1. Είπαμε να ξεφύγουμε αποτον τσίμπλα και πέσαμε στον τίποτα

  8. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ(ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ)

  9. ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Comments are closed.