ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ! Αλέξανδρος Νικολαϊδης: Μας ζώνουν τα φίδια της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Κοινοποίηση:
alex_nikolaidhs

Τα φαινόμενα ρατσισμού είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που θέλω να ασχοληθώ με την ευρωβουλή, ανέφερε στον news247 στους 88,6 ο ολυμπιονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Πρόσθεσε ότι ο χάρτης της Ευρώπης αλλάζει ριζικά και ολοένα και περισσότερες χώρες σχηματίζουν ακροδεξιές κυβερνήσεις. “Η μεγάλη νίκη της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη είναι το γεγονός ότι κατάφεραν να ξεπλύνουν το προφίλ τους από τραμπουκίστικο σε πολιτικό και πολύς κόσμος νιώθει ότι η λύση προσφέρεται από τις ακροδεξιές πολιτικές”, τόνισε.

Συμπλήρωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μικροπολιτικές και παιχνίδια ψηφοθηρίας από διαφορά κόμματα που υιοθετούν ακροδεξιές αντιλήψεις προσπαθώντας να κερδίσουν ψηφοφόρους. “Θα ήθελα να είναι πολύ διαφορετικά αλλά η στελέχωση της ΝΔ τα τελευταία χρόνια αυτό με κάνει να πιστεύω”.

Τόνισε πως “αν δεν κάνουμε κάτι γρήγορα, πολύ σύντομα θα είμαστε αντιμέτωποι όχι με το αυγό του φιδιού αλλά με τα ίδια τα φίδια που έχουν βγει και μας έχουν ζώσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια ”.

Μιλώντας για το ρατσισμό στην Ελλάδα αναφέρθηκε στο σχολείο της Σάμου λέγοντας πως οι γονείς είχαν κι αυτοί οι γονείς που έζησαν τον φασισμό του πολέμου και της Χούντας. “Τα παιδάκια μαθαίνουν να μισούν τα άλλα παιδάκια για γελοίους λόγους” υπογράμμισε ο κ. Νικολαϊδης.

Κατηγόρησε, τέλος, την Ευρώπη για λάθος χειρισμούς, εντάσεις και ότι φέρνει τρικλοποδιές στον ίδιο της τον εαυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ρε ΗΛΙΘΙΕ, στους Ολυμπιακους αγωνες που συμμετειχες για πες μας ΠΟΙΑ ειναι η ιστορια τους;;
    ΠΩΣ επελεγαν τους αθλητες της εποχης, εε;;;

    Μηπως βαση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ των αθλητων;;
    Δηλαδη, οποιος μπορουσε να αποδειξει βαση γενεολογικου δενδρου της οικογενειας του πως ηταν Ελληνας, ΜΟΝΟ τοτε ειχε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμμετεχει, χμμ;;

    ΠΟΙΑ ηταν τα Ιδανικα των Ολυμπιακων Αγωνων, εε;;

    Αντε αλλος ενας ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ νεο ελληνας ……

  2. Οι αθλητές και δη ολυμπιονίκες είναι η χειρότερη φάρα…το κράτος τους κάνει τζάμπα αξιωματικούς (χωρίς να έχουν περασει ούτε έξω από στρατόπεδο,παίρνουν, βαθμό μισθό και σύνταξη ή τους δίνουν άδειες ΟΠΑΠ τιμητικά ενώ άλλοι μαζεύουν πόσα χρήματα με κόπους χρόνων για να ανοίξουν μια επιχείρηση.Ολα τα προνόμια οι ολυμπιονίκες και οι βουλευτές τα έχουν τελικά.

  3. Τουρκόσπορε λιγα τα ψωμια σου με τον συριζα

  4. Όταν χάνεις στον τελικό ολυμπιακών στη χώρα σου.. πας με ΣΥΡΙΖΑ μπας κ βγεις πρώτος. Πάλι άκυρο όμως.. (αγαπώ την Ελλάδα, δε μισώ κανέναν).

  5. Τα κονομησαμε μεγαλε?? Ποια ακροδεξια βρε πεπονοκεφαλε?? 15.000 αυτοκτονιες που εχει η Ελλαδα μεσα σε 10 χρονια της εκανε η ακροδεξια?? Τον Ελληνα πολιτη που δεν εχει να ταισει την οικογενεια του, που δεν βρισκει δουλεια επειδη δουλευουν πακιστανια κτλ σε ολες τις δουλειες, αυτο εχεις να του πεις?? Οτι φταιει η ακροδεξια και για αυτο?? Τα σπιτια που παιρνουν οι τραπεζες φταιει η ακροδεξια? Η δημοσια περιουσια που ξεπουλιεται για κατι μυριακια φταιει η ακροδεξια? Για την Μακεδονια που πουληθηκε στους βοθροσκοπιανους φταιει η ακροδεξια?? Αντε κουνα την καρκαλα σου ρε πεπονοκεφαλε και μιλα για τα πραγματικα προβληματα της χωρας σου και για το ποιοι φταινε πραγματικα. Aιντε ολυμπιονικη της ακρααριστερας

  6. εσυ κ. Νικολαιδη γιατι δεν τους παιρνεις σπιτι σου τους λαθρο. ?? Μας εγινες ξαφνικα και φιλανθρωπος. Δεν σε εχω ακουσει να μιλας για θεο, ελεημοσυνη, εκκλησια. Με τι προσοντα θες να γινεις ευρωβουλευτης??Επειδη πηρες ενα η δυο μετάλλια σε αγωνες?? Ας ακουσουμε τον δημοσιο λογο σου, τα πιστευω σου, τον πατριωτισμο σου αν εχεις, και βλεπουμε. φτανει πια με την υποκρισια σας. προσπαθητε να εξαργυρωσετε την αθλητικη επιτυχια σας με παχουλους μισθους που δεν αξιζετε διοτι δεν ειστε ικανοι να κανετε αυτη την δουλεια. Βλεπε Ζαγορακης, κουνεβα και αλλοι.

  7. αυτος ειναι ο μπολσεβικος που ξεφτιλισε ολη την ελλαδα το 2000 οταν ουρλιαζε
    μαμαααααα εσπασε το ποδαρακι μου καλε μανουλα εσπασεεεεεε μαμαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

  8. Καλυτερα ακροδεξια παρα ακροαριστερα, καλυτερα χουντα παρα αριστεροστροφη χουντα.Η διαφορα ξερεις ποια ειναι; Η χουντα Πατρις, θρησκεια, οικογενεια και ο συριζα ανοιχτα συνορα,πανθρησκεια,λοατκι οικογενεια. Η χουντα ανοικοδομησε και εκτισε την ελλαδα και ο συριζα κατεστρεψε και γκρεμισε τα παντα. Ανθελληνα Νικολαιδη η μαλακιες που λες δεν περνανε στους πατριωτες και καλα κανουμε οι ελληνες και ειμαστε ρατσιστες σε οτι δεν ειναι ελληνικο. Η ελλαδα ειναι η μονη χωρα που εχει την ευλογια του θεου, και αυτο ειναι που σας καιει ολους εσας τους αντιχριστους.Ερχετε η ωρα που θα πεσουν τα κεφαλια σας. Ιησους χριστος νικα παντου και παντα.

  9. Τι μας λες ρε πρωταθλητή…Ασχολήσου με το άθλημά σου, που τα έβαλες (και εσύ) με τον ”ρατσισμό” και θέλεις να τον τελειώσεις,τσεπώνοντας όμως τα 20 χιλιάρικα του ευρωβουλευτή…Λες και μας προσφέρουν κάτι οι βρυξέλες…Μόνο ζημιά και φύρα είναι…Και οι δικοί σου που ψαρεύουν ψηφοφόρους δίνοντας αβέρτα ιθαγένειες σε λαθρομετανάστες,είναι αποδεκτοί;Αντε όλοι, που το παίζετε ”σωτήρες”,αλλά με τον λουφέ σε προτεραιότητα…

  10. Δεν περιμεναμε να ακουσουμε κατι αλλο απο τον νεγροειδη μογγολοτουρκο …

Comments are closed.