ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ; Οι “επενδυτές” στήνουν πανηγύρια και χορούς στη Νέα Μανωλάδα (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
πακ

Για να ξέρετε τι μάς περιμένει σε λίγο καιρό. Θαυμάστε στο παρακάτω βίντεο τι συμβαίνει στη Νέα Μανωλάδα, τον Μάιο του 2002!

Δείτε τους “εισβολείς” στη χώρα μας να χορεύουν τσιφτετέλια και γενικά να το γλεντούν σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

https://twitter.com/vagialam/status/1522474541989179399?s=20&t=Bre_KfBPQIAhChVHKSOuNw

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. τρελο κεφι. Γιατι δεν ειχε εκπροσωπους η κοινοτητα λοατκι να γλεντησουν παρεα την παγκοσμιοποιηση;

  2. Που χάθηκες ρε πλεύρη και δεν σχολιάζεις; Και μην πεις για το κκε. Αυτοί πάντα θέλανε τους λαθρομετανάστες, εσύ φώναζες για ισλάμ και κάποτε σε πιστεύαμε! Μετά ζήτησες και συγνώμη απο τους εβραίους και καταλάβαμε τα πάντα. Τι θα πεις στα παιδιά σου ήθελα να ‘ξερα! Δεν βλέπω γυναίκα πλεύρη σε αυτούς αλλά ουτε αυτό το σχολιάζεις πια! Αλλά αφού ασχολείσαι τώρα με τα εμβόλια,, πως και δεν σχολιάζεις τον …συνωστισμό;;; Σε εμάς απαγορεύσατε και τις παρελάσεις πρώην διαδηλωτή κατά των πρεσπών!

  3. Μόνο εαν βγάλουμε εκτός βουλής ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και να δώσουμε αυτοδυναμία σε εθνικό κόμμα. Τότε μόνο θα σταματήσει όλο αυτό

  4. ΚΚΕ μία ζωή προδότες του Έθνους. Απατριδες, Άθεοι,Ανθέλληνες σκουπίδια γενικά.

  5. Μπορεί ο χορός τους να είναι κακόγουστος, το πρόβλημα όμως, δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι πως έχουν κληθεί να βρίσκονται εδώ και ερχόμενοι, φέρνουν και τα ήθη τους, τον όποιον πολιτισμό τους.

    1. ΠΟΙΟΝ ”ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ” ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;

      1. Την επόμενη φορά που θα φας τις φράουλες που θα πάρεις από τη λαϊκή ή από το σούπερ μάρκετ να έχεις στο μυαλό σου ότι αυτές έχουνε καλλιεργηθεί, έχουνε γίνει συγκομιδή και πακεταριατεί από αυτούς τους Πακιστανούς που βλέπεις να χορεύουνε.
        Όταν λοιπόν δουλεύουνε σαν σκλάβοι στις φράουλες είναι καλοί… όταν χορεύουν σας φαίνεται άσχημο.
        Η λύση δεν είναι ούτε η βία ότι απομόνωση ούτε επίσης να ανοίξουμε τα σπίτια μας και να τους δώσουμε τις κόρες μας για νύφες.
        Η λύση είναι το υπουργείο εργασίας να πάει εκεί να κάνει επιτόπιους ελέγχους να τουα δίνουν τον κατώτατο μισθό, να τους κολλάνε τα ένσημα και να τους παρέχουν αξιοπρεπή διαμονή.
        Οποιος εργοδότης Ελληναράς δεν τα κάνει αυτά να του κατάσχουν την επιχείρηση και να πληρώνει ένα καλό πρόστιμο.
        ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
        Έτσι θα σταματήσει η σύγχρονη δουλεία και θα δούμε ότι οι Έλληνες εργοδότες δεν θα τους βλέπουν τόσο κελεπούρια.

        1. Παρτους σπιτι σου να ζεσταινεις το κρεββατι σου…

Comments are closed.