ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Δασκάλα έκανε 8 φορές σεξ με μαθητή της…

Κοινοποίηση:
teacher_ar

Στις ΗΠΑ η κατάσταση με τις δασκάλες που έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τους μαθητές τους, έχει ξεφύγει τελείως, καθώς τέτοια περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολύ συχνά.

Το τελευταίο είναι αυτό της Χάλει Ριντ, η οποία σύμφωνα με τις αρχές του Κεντάκι έχει παραδεχθεί οτι είχε σεξουαλική σχέση με έναν 17χρονο μαθητή της, κατά την διάρκεια της χρονιάς 2017-18, στο τέλος της οποίας μάλιστα συνελήφθη και χρειάστηκε να πληρώσει 25.000 δολάρια για να μείνει ελεύθερη μέχρι την δίκη.

Η 37χρονη μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είχε συνευρεθεί με τον συγκεκριμένο νεαρό 8 φορές μέσα στο λύκειο, είτε με ολοκληρωμένη επαφή, είτε με στοματικό έρωτα.

Μάλιστα η κατάσταση για την ασυγκράτητη δασκάλα είναι τόσο σοβαρή που της έχει απαγορευτεί να έρχεται σε επαφές με ανήλικους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει ούτε σε δύο σχολικές εκδηλώσεις των παιδιών της, που ζήτησαν άδεια.

teacher

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η ειδηση θα ηταν αν εκανε σεξ 8 φορες συνεχομενα, γτ εγω μεχρι 7 φορες εχω φτασει…χιχιχι

  2. τα ματια της δείχνουν άτομο με ειδικές ανάγκες (και δεν εννοώ ερωτικές).

  3. ρε παιδια που ειναι αυτες οι δασκαλες χαθηκε ο κοσμος να ειχα και εγω μια τετοια να καναμε σεξ και οταν ημουνα μαθητης με ειχα φαει η μαλακια για παρτη τους….τωρα αν μου ελεγε ο γιος μου οτι ενανε σεξ με τη δακαλα του θα πεταγα τη σκουφια μου απο τη χαρα μου….θα του ελεγα που ειναι να της δωσω συγχαριτηρια που εβαλε το παιδι μου στο σωστο δρομο….οχι να τη καταγκηλω μονο στη αμερικη γινονται αυτα δυστηχως μου φαινεται σαν της αμερικανηκες ταινιες….

  4. Κατι ξερουν οι μιλφαρες.Οι πιτσιρικαδες τον εχουν σαν λοστο ακατεβατο.

Comments are closed.