ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ! «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ, ΕΚΦΡΑΣΗ ΦΥΛΟΥ» ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μάθημα

Το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα Δημοτικά σχολεία δίνει τη δυνατότητα στους δασκάλους να χρησιμοποιούν υλικό από μια συγκεκριμένη επίσημη πλατφόρμα, την οποία παρουσίασε σήμερα πρωινάδικη εκπομπή.

Σύμφωνα με τα όσα πέρασαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες, υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για το έμφυλο άτομο, με λεπτομέρειες για την ταυτότητα φύλου, την έκφραση φύλου, αλλά και τον ερωτικό προσανατολισμό, για τον οποίο υπάρχει και ξεχωριστό κεφάλαιο.

Όπως ειπώθηκε στο στούντιο του καναλιού, αυτού του είδους οι γνώσεις απευθύνονται σε παιδιά της έκτης δημοτικού και η πλατφόρμα αυτή είναι η κατεύθυνση που δίνεται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Πόσο και πιο υλικό θα επιλεχθεί, φέρεται να είναι στην ευχέρεια του κάθε δασκάλου και όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, δεν είναι υποχρεωτική η διδασκαλία αυτή.

  • Δείτε κάποια από τα όσα περιλαμβάνει αυτή η πλατφόρμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

84 Σχόλια

  1. Εδώ δεν ενδιαφέρει τους ίδιους τους γονείς των παιδιών αυτών στο ότι θα γίνουν ανώμαλα.Για πιο λόγο άραγε να διαμαρτυρηθουμε εμείς οι υπόλοιποι πολίτες που δεν έxουμε καν παιδιά;Να μάθουν λοιπόν να αντιστέκονται στο σάπιο σύστημα των 300ων για το καλό των παιδιών τους διαφορετικά το κρίμα στο λαιμό τους για την αυριανή κατάντια τους.

  2. Οι δάσκαλοι συμφωνουν φυσικα αφου δεν αντιδρουν ο μισθος ν πεφτει κ καντε οτι θελετε. Το επόμενο θ είναι ν διδαξουν κ για την υιοθεσια των ανωμαλων. Ερχεται κ η νομιμοποιηση παιδεραστων, κτηνοβατων…

  3. Εγώ περιμένω πώς και πώς να σχολάσω απ’ τη δουλειά να πετάξω το στείρο κουστούμι και να ντυθώ με τα γυναικεία μου εσώρουχα και ρούχα και να αισθανθώ άνετα.Δεν χάνετε τίποτα να κάνετε μια δοκιμή κι εσείς είναι πολύ χαλαρωτικό και σέξι !

  4. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΞΕΙ ΟΙ ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ…ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΡΑΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ

  5. Ο/Η Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ λέει:

    Είσαι για τα σμπάρα, για τους παρακάτω λόγους:
    1. Θεωρείς την ανωμαλολαγνεία αποκλειστικότητα των συριζαίων.
    Στο κυβερνητικό σχήμα που εξέλεξες, πλειοψηφούν οι λοατ, οι οποίοι και θα υπερψηφίσουν με χέρια και με κώλο, ό,τι θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο.
    2. Βαυκαλίζεσαι ότι, δήθεν, η πουστρίλα κληροδοτήθηκε.
    3. Διαβάζω συχνά τα σχόλιά σου και συμπεραίνω ότι, κατά τα φαινόμενα, υποκλίνεσαι στον Κυριάκο.
    Αφού τον εμπιστεύεσαι, να στείλεις τα παιδιά σου να παρακολουθήσουν το κατηχητικό της Συγγρού.
    Κυριολεκτικά.

  6. Στα αρχίδια σας ότι και να γράφουν τα βιβλία.Απλά ΤΑ ΠΕΤΑΣ και επίσης ΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ή σπίτι του

  7. Η Ψυχιατρική Επιστήμη έχει τον πρώτο λόγο .

  8. είναι άλλη η αίσθηση να φοράει ο άνδρας γόβες.Άλλωστε έχουν βγει και σε ανδρικά σχέδια

  9. ο Κουλης βρισκεται στη μεση σαν την Εβραια Cori Ann Cole που σκευαζει βιντεοπαιγνιδια με ηρωα transexual
    ωστε τα παιδια να εχουν ΤΕΤΟΙΑ προτυπα πλεον.

    και φευγω λιγο εκτος θεματος:
    transolar dot com… Ναι… ο Ελιος μεταβληθηκε οχι η αρρωστημενη ΓΗ απο τα ψεκασματα στην ατμοσφαιρα
    με αποτελεσμα η βροχη να πεφτει τοξικη στη γη & να βγαινουν μεχρι και δηλητηριωδεις χρωματιστες αραχνες.

  10. Ζούμε τις τελευταίες στιγμές της Πομπηίας! Ανώμαλοι, μαφιόζοι, παιδεραστές και κτηνοβατες ελέγχουν την εξουσία και δεν υπάρχει και άλλη εναλλακτική λύση για να διώξουμε αυτούς και να φέρουμε άλλους!!

    1. Πάντα υπάρχει λύση αλλά όσοι πάνε στις κάλπες δυστυχώς τους μοιάζουν.

  11. Ελάτε λεσβιοπουστροτραβελόνι@ να τα διδάξετε και στο δικό μου παιδί όταν πάει στην έκτη δημοτικού τα αρρωστημένα σας ένστικτα. Κοπιάστε και θα τα πούμε από κοντά, δίποδα ανθρωποειδή.
    Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ, ΟΧΙ Η ΥΓΕΙΑ! Φυλαχτείτε, εσείς και τα παιδιά σας.

    1. Σιγά μην σκίσεις το καλσόν ρε γκουσγκουνη τσομπανοβλαχε

  12. Μεταλλαγμενες τροφες δεκαετιες τωρα, mrna μπολια η ΝΤΠ φροντιζει για τις ορμονες μας και την αφανιση μας! Αντε στο διαολο… ντορεικα μπουμπουκια που την εκπροσωπειτε “επαξια” στον Ελλαδικο χωρο!

  13. Ήθη των Τσίπλα & Πουλάκη που κληρονομήσαμε..
    Ευτυχώς ο Κυριάκος τους διολόστειλε.

    1. Και ο Πατελης του Τσιπρα ειναι.Και ο Πολακης ακομα κυβερναει.Και συ,παρ’ολο που σε ξεφτιλιζει καθε μερα ο Κυριακος,το ιδιο ανοος εισαι.

    2. Τους ξαποστειλε για να φέρει ο ίδιος σε πέρας την νεοταξιτικη ατζεντα.

    3. Ο/Η Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ λέει:

      Είσαι για τα σμπάρα, για τους παρακάτω λόγους:
      1. Θεωρείς την ανωμαλολαγνεία αποκλειστικότητα των συριζαίων.
      Στο κυβερνητικό σχήμα που εξέλεξες, πλειοψηφούν οι λοατ, οι οποίοι και θα υπερψηφίσουν με χέρια και με κώλο, ό,τι θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο.
      2. Βαυκαλίζεσαι ότι, δήθεν, η πουστρίλα κληροδοτήθηκε.
      3. Διαβάζω συχνά τα σχόλιά σου και συμπεραίνω ότι, κατά τα φαινόμενα, υποκλίνεσαι στον Κυριάκο.
      Αφού τον εμπιστεύεσαι, να στείλεις τα παιδιά σου να παρακολουθήσουν το κατηχητικό της Συγγρού.
      Κυριολεκτικά.

  14. Kαλα να τα παθετε,και ευχομαι ολα τα παιδια σας να γινουν γκεουλες και λεσβιες μπας και ξεστραβωθειτε και καταλαβετε τι μλκς ψηφιζετε τοσα χρονια!!

    1. Εεεε μιλάμε για βλήματα ολκής είναι όλοι τους έγιναν τα παιδιά τους λεσβιοπουστρες τι εύχεσαι να γίνουν και όχι μόνο γίνανε αλλά και οι γονείς χαίρονται και σιγονταρουν κιόλας

  15. Απλά ΣΚΙΣΤΕ τις συγκεκριμένες σελίδες από το βιβλίο.

  16. Ολα ειναι μερος του παγκοσμιου συστηματος….που σαν αρχηγο στην Ελλαδα εχει τον Κουλη τον ξεφτυλισμενο

  17. Δεν βλέπω την λέξη κ@λομπαρας =
    Αυτός που πηδαει αυτόν που γράφει αυτά τα βιβλία……….

  18. Που να πέσει φωτιά και να καεί το σύμπαν δεν πάει αλλο και εμείς καθόμαστε στο τηλεκοντρόλ και στο τηλ είμαστε για κλάματα καληνύχτα Ελλάδα άλλη μια φορά

  19. Επί Σύριζα σε δημοτικό σχολείο η δασκάλα σε παιχνίδι έβαλε τα κοριτσάκια να ντυθούν αγοράκια και το αντίθετο.
    Το νόημα ήταν να δουν τα παιδάκια πως είναι να είσαι το αντίθετο φίλο.
    Υ.Γ Οποιος νομίζει οτι λέω ψέμματα ας το ψάξει να δεί.

  20. Μπράβο γι’ αυτό το προοδευτικό μαθησιακό βήμα.Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν χωρίς ενοχές για την όποια ερωτική τους τάση και πρέπει να μάθουν να σεβονται την ερωτική διαφορετικότητα.

  21. Προσοχή: Στα Ιδιωτικά σχολεία Δεν θα υφίσταστε το ανάλογο μάθημα ο νοών νοείτω.

  22. Ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα, δεν έφτιαξε τον Βαγγέλη και τον Δημήτρη..

    1. Το θέμα είναι ότι έφτιαξε και τον Κούλη. Μπορεί να κάνω και λάθος πιο πολύ φαίνεται να τον έχει φτιάξει ο βενζεβουλης.

  23. “Θα βγούνε πράγματα από τα σχολεία που δεν θα τα χωραει ο νους του ανθρώπου” Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
    Οποίος υπακούει στην Αντίχριστη Κουραδοχουντακλα και τη Πτωμαηλα της είναι αξιος της μοίρας του

  24. Ρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ,θα τρελλάνουν κι’αυτά τα λίγα παιδιά που έχουμε !
    Να φανταστώ ότι αυτά όλα σε αυτή την τρυφερή ηλικία είναι κατανοητά ή προκαλούν
    σύγχυση -τρόμο ;
    Tα μουσουλμανόπαιδα παρακολουθούν κι’αυτά ή απέχουν απο τα μαθήματα ;

    1. Οι Μουσουλμάνοι σέβονται τον πολιτισμό και τις οποίες αξίες τους και μπράβο τους.Εμειε πλέον δεν κάνουμε ούτε αυτό

  25. Είμαι αρσενικό βιολογικό φύλλο αλλά αισθάνομαι λεσβία και ελκομαι αποκλειστικά από γυναίκες. Γίνεται? Χαχα. Μαλάκες ανώμαλοι ψυχοπαθεις . Θα μπερδέψουν τα παιδιά .

    1. και εγώ είμαι θηλυκό βιολογικό φύλο αλλά αυτοπροσδιορίζομαι ομοφυλόφυλος και μου αρέσουν οι άντρες.

  26. πο ρε.. πολλοί ορισμοί. Πλάκα πλάκα, όλα αυτά για να τα μάθεις θέλει διάβασμα. Έχει να πέσει πολύ σκονάκι.. Και θα κλαίει το κοριτσάκι το μεσημέρι στο σπίτι: “μπουχου, συγνώμη μπαμπάκα, πήρα Β στο διαγώνισμα για τα φύλα, δεν θυμόμουν το ιντερσέξ..”

  27. Καλε ησυχάστε ολοι πλάσματα του Θεού ειμστε και θα ζήσουμε 🏳️‍🌈

    1. Mην πιανεις Τον Θεο στο στομα σου….Δεν εισαι άξιο οτι και να εισαι!!

  28. Αυτές τις ανωμαλίες πέρασε η Κεραμέως η σατανίστρια,μέλος της σατανικής λέσχης Μπίλντερμπεργκ.Εσείς που ψηφίσατε αυτούς τους ανώμαλους διεθναλήτες,όλα καλά;Κι εσείς τέτοιοι είστε;

  29. μόνο με την ψήφο στις ευρωεκλογές θα καταλαβουν οτι δεν θελουμε ανωμαλους … ολα αυτα γινονται γιατι σε καιρεες θεσης βρισκονται πουστρακια στην ψυχη και στο σωμα …. γιατί δεν κανουν μια δημοσκόπηση να δουμε τι θελει ο λαος

    1. Σιγά μην κάνουν και δημοψήφισμα να φάνε τα μούτρα τους. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει είναι όλοι τους και πριν τις εκλογές δεν λένε τίποτα απ’αυτά, βέβαια πολλοί τους γνωρίζουμε και τα σχέδια τους, και μετά επικαλούνται ότι έχουν το λαό με το μέρος τους και τον εκφράζουν. Αλλά ο νεοέλληνας είναι ξερολας ή αδιάφορος ή ηλίθιος ή βολεμενος για αυτό τους έχουμε και μας τυραννούν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

  30. Ρε παιδια τι δεν καταλαβαινετε σαν να βλεπω την biden administration.Αφου μπανανια ειμαστε 10% κομμουνιστικη επιρροη 90% Αμερικανικη σε μια χαρτοπετσετα τα χωρισανε. Αν δεν σας αρεσει ντου στα σχολεια με δικηγορους.

  31. Πιο αμερικάνικο καθίκι ψόφησε τώρα τελευταία? Ο κίσινγκερ? αυτό το μίασμα ζητούσε να διαβάλει την νεολαία μας, την πατρίδα και τον θεσμό της οικογένειας για να μπορεί να μας ελέγχει. Άραγε το κατάφερε? Εσείς τι γνώμη έχετε?

  32. Τα παιδιά πρέπει να είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμα να ανταποκριθούν στις κοινωνικές ανάγκες, η υπάρχει μεγάλη ανάγκη για σωστά εκπαιδευμένα παιδιά!!!!

  33. οι δασκαλοι και οι δασκαλες υπακουουν για να μην χασουν τον μισθο τους. οπως υπακουσαν οι περισσοτεροι στα φασιστικα υποχρεωτικα μετρα του κοροδοιου. ιδανικα οπως τιμη συνειδηση αξιοπρεπεια ολα στον καλαθο των αχρηστων γιατι υποκειψατε στο φοβο. ο καθενας μας θα πληρωθει στο τελος αναλογικα οτι του αξιζει.

  34. Προσωπικά τα διάβασα και μπλέχτηκα. Ελπίζω για το καλό τους ούτε τα παιδιά να καταλάβουν αυτές τις ανοησίες. Δεν πάμε καθόλου καλά.

  35. Για αυτό φώναζαν ψωμί, παιδεία,Ελευθερία. Α ρε Γιώργη ένα λάθος έκανες που έβλεπες μόνο κόκκινους ενώ έπρεπε να είχες ξεκαθαρίσει το τοπίο από όλους αυτούς μέχρις τρεις γενιές όχι να μας τους αφήσεις να μας τυραννούν και να προδίδουν την πατρίδα.

  36. Η εκκλησία σιωπα ως γνωστόν θα θυμάστε το περιστατικό
    ”Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ο ιερέας που τον Απρίλιο του 2022 αρνήθηκε να δώσει φαγητό από το συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλλιθέας σε τρανς γυναίκα, τις ημέρες του Πάσχα, ενώ παράλληλα εκτόξευε συστηματικά υβριστικές επιθέσεις εναντίον της επί δύο εβδομάδες.” ιδού ο εκφοβησμος της εκκλησιας απο το ιδιο το κράτος και η χειραγωγημενη δικαιοσύνη.

    1. Καλά έκανε ο ιερέας και δεν της έδωσε φαγητό. Η περιοχή είναι γεμάτη από τρανς που εκπορνεύονται και δεν πεινάνε καθόλου. Η τρανς πήγε να ζητήσει φαγητό οργανωμένη με άτομο που βιντεοσκοπούσε για να δημιουργήσει νταβαντούρι. Καλλιθέα γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Τους έχουμε φάει στη μάπα τους τράβελλους δεκαετίες τώρα και ακόμα τους τρώμε.

    2. Ο/Η Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ λέει:

      Η εκκλησία της Ελλάδας, αν και δεν μου είναι καθόλου συμπαθής ως οργανισμός, είναι ΝΠΙΔ. Ασχέτως λοιπόν των ηθικών υποχρεώσεων που αναλάβει, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι έχει την ΝΟΜΙΚΗ υποχρέωση να ταΐζει οποιονδήποτε.
      Αν π.χ. ο κ. Καπουτσίδης ιδρύσει σωματείο υποστήριξης στέγης λοατ, ΔΕΝ σημαίνει ότι θα μου δώσει δάνειο για να πάρω σπίτι, διότι ΔΕΝ πληρώ τις προϋποθέσεις λοατ..
      Έτσι το άτομο που χαρακτηρίζετε ως τρανς γυναίκα, δεν εμπίπτει στο κοινό που επιλέγει η εκκλησία ως δικαιούχο συσσιτίου.
      Αλήθεια, υπάρχει ορισμός στην αρχαία Ελληνική, για να προσδιορίσει αυτό το ψυχικά διαταραγμένο άτομο;
      Όλοι κάνουμε διαχωρισμούς, σύμφωνα με το φύλο, την ηλικία, το σωματικό βάρος, τις πολιτικές και κοινωνικές παραδοχές κ.ο.κ.
      Κι εσείς κάνετε διαχωρισμούς, στέλνοντας ακατά στα μούτρα όσων διαφωνούν μαζί σας.
      Καλό θα ήταν να επιχειρηματολογείτε, δίχως να βάζετε σκατά στο στόμα σας.

  37. Οι γονείς είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτό το χάλι.
    Έπρεπε να αντιδράσουν μη στέλνωντας τα παιδιά τους σχολείο μαζικά όπως κάνουν στην Αμερική.
    Αντίθετα όμως τα πετάνε στο σχολείο να τα μεγαλώσει ένα ανώμαλο εχθρικό καθεστώς και μετά σου λένε μα ήταν καλό παιδί όταν σκότώσει ή βιάσει άλλο άτομο.

    Βέβαια πρέπει το καθεστώς να εξηγιανθεί με φωτιά, κυριολεκτικά, τίποτα λιγότερο.
    Στην πυρά όλοι τους.

  38. Καλα ν πάθετε κ καλα κανουν τα παιδια σας ,αφού κάθεστε κ τους βλέπετε κδν τους περνάτε με τις κλοτσιές καθηγητές κ διευθυντές μονο ετσι θ καταλαβουν οι Αλήτες Ανωμαλοι Άρρωστοι

  39. Ειναι επίτευγμα τής Κεραμεως που έχει ήδη ταχθεί υπέρ τής τεκνοθεσιας από ομοφυλα ζευγαρια !

  40. Ο Σατανισμός πλέον στα σχολεία μέσω των αφορισμενων! Τι οικτρό.

  41. Τα ίδια κάνανε και στα σόδομα και τα γόμορα, και όλοι γνωρίζουμε τι έπαθαν……
    Αναμένουμε με χαρά και το δικό μας ολοκαύτωμα, εάν δεν συνέλθουμε εγκαίρως.
    Δεν θα αφήσει ο Θεός τον εκπούστευση και την εκπουτάνευση των παιδιών μας, που δεν φταίνε σε τίποτα επειδή κάποιοι ανώμαλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι όλα φυσιολογικά.

    1. Ε τότε ας έρθει η συντέλεια και μετά τη συντέλεια ας αυτοκτονήσει κι ο Θεός και να τελειώσουν τα πάντα.

    1. Σε λενε ΠΟΠΗ αλλά….
      κάποτε πριν από χρόνια που κατεβαίνουμε σε πορείες κάποιοι λίγοι γονείς για την ιστορία και την γλώσσα που διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία τρώγαμε βρισιές, νερατζια, και ροχαλες.
      Και πολλοί γονείς με τα παιδιά τους στο χέρι απλα κοιτουσανε χωρίς να αντιδρούν.
      Τωωωρα, τρεχάτε ποδαράκια μου.
      Την λύση μόνο ο Θεός θα την δώσει..

  42. Ανωμαλία απευθείας εισαγόμενη από την Αμερική.

  43. Πλύση εγκεφάλου στα παιδιά από τους αρσενοκοίτες.

  44. Ανακαλύπτω οτι η ταυτότητα μου είναι Νεάτρανταλ η έκφραση του σώματος μου ειναι να κραδαίνω ρόπαλο και ο προσανατολισμός της καρδιάς μου με σπρώχνει στο να βαράω τους γύρω μου με ρόπαλο… καταλάβατε, αυτο που θα κραδαίνω πανω απο το παλαιολιθικό κεφάλι μου!!!

  45. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ.

  46. Αφου το φυλλο δεν παιζει ρολο κ ειναι απλα μια εννοια για πιο λόγο πανε και κανουν εγχείρηση φύλλου να αλλαξουν;

  47. Τι μαθαίνετε στα παιδιά ρε ζώα της νέας εποχής; .. Η φύση έχει δύο φύλα αρσενικό και θηλυκό.. Επειδή κάνατε ότι κάνατε στον εαυτό σας πρέπει να το υποστούν και τα παιδιά;

  48. δοξα το θεο δεν εχω κανει και δε προκειτε να κανω παιδια σε αυτην την ανωμαλη κοινωνια

  49. Με πιο δικαιωμα βρε τομαρια; να ξεσηκωθεουμε τωρα ολοι και να τους λιτζαρουμε.

  50. Τα φύλα είναι δύο.. άντρας.. γυναίκα.. τέλος.οτι δηποτε τρίτο είναι μη αποδεκτό και μη φυσιολογικό..κανένας και τίποτα δεν μπορεί να αποπροσανατολίσει και να πείσει έναν λογικό και φυσιολογικό άνθρωπο ότι κάτι είναι αντίθετο από αυτό που γνωρίζει και πιστεύει…όλα τα άλλα είναι στην κυριολεξία του κω@λου τα εννιάμερα… απλά και καθαρά.. τέλος.

  51. Αντε στα τσακιδια σαταναδες , εχετε χαλασει την κοινωνια , την φυση που εφτιαξε ο Θεος

    1. Στη φύση υπάρχουν και ερμαφρόδιτα όντα όπως τα σκουλίκια. Επομένως ο μεγάλος κάτι δεν έκανε καλά.

      1. Αμαν πια με αυτά τα στερεοτυπα. Ειναι καιρος και τα σκουλικια να μπορουν να εκφραζονται ελευθερα, επιλεγοντας το φυλο που τους ταιριαζει. Αν θελουν να ειναι αρσενικά ή θυληκα, ας μπορουν να το δηλωνουν . Φανταζομαι ημερα υπερηφανιας στρειτ σκουλικιών με την αναλογη πολυχρωμη παρελαση!

      2. Λάθη γίνονται και στη φύση ως γνωστόν, κι εσύ είσαι ένα από αυτά….
        Άντε μπούκωσε το κρεατάκι σου τώρα Λοπίτσα κι άσε στον Μεγάλο τα υπόλοιπα….

      3. Ο Θεός κατέβηκε στη λάσπη μας, για να μας δείξει την επιστροφή στο ουρανό.
        Αν θέλουμε τον ακολουθούμε, αν παραμείνουμε στην λάσπη, δική μας επιλογή.

  52. Ωχ με το….στραποναρισμα θα μου παρουνε τη δουλεια! Ανεργος θα μεινω ο φουκαρας!

  53. Κάτω η δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων και των ανώμαλων!! Μαύρο σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές!

    1. Ενω αν ψηφιζες ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ θα ησουν διαφορετικά ε???

      1. Μιλάω για τα δύο κόμματα που πρέπει κυρίως να μαυριστουν γιατί προωθούν την ανωμαλία και την ανηθικότητα. Δε σημαίνει ότι οι άλλοι είναι καλοί.

Comments are closed.