ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ – 225.000 Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Κοινοποίηση:
Manousakis_ADMIE

Αναπροσαρμόζονται οι αμοιβές των στελεχών του ΑΔΜΗΕ και μάλιστα με γενναιόδωρα μπόνους έως 50% για τα μέλη της διοίκησης και τους Γενικούς Διευθυντές.

Οι αμοιβές για τον Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας εγκρίθηκαν πρόσφατα από το διοικητικό συμβούλιο και  αναμένεται να περάσουν και τυπικά από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων το επόμενο διάστημα. Κατόπιν των αλλαγών, ο μεικτός μισθός του  διευθύνοντος συμβούλου Μάνου Μανουσάκη μαζί με τα μπόνους αναμένεται να φτάσει κατά το μέγιστο στα επίπεδα των 225.000 ευρώ. Αντίστοιχα, για τους Γενικούς Διευθυντές οι αμοιβές καθορίζονται στις 160.000 ευρώ.

Ανάλογες προσαρμογές υπήρξαν και για τους διευθυντές, το bonus των οποίων αναπροσαρμόστηκε προς τα πάνω (σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό) και ανέρχεται πλέον στο 30% με τις ετήσιες μικτές απολαβές να διαμορφώνονται στα 91.000 ευρώ. Η αύξηση των μικτών αμοιβών εκκρεμεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και ήταν από τα πρώτα θέματα που κλήθηκε να εξετάσει και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Εκείνο όμως που προκαλεί έκπληξη είναι η εσπευσμένη έγκριση από το Δ.Σ. της τροποποιημένης απόφασης και η αναγκαιότητα της ψήφισης των αυξήσεων δια περιφοράς στο Δ.Σ., τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Με τη γαλοπούλα στο στόμα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Στέφανε ψάξε για έναν άβγαλτο στο ΔΣ που πήρε μίζα και τα κατέθεσε στην τράπεζα και τον σκαλίζει η ΑΑΔΕ…

  2. Πουσαι ρε Γιάννη Μεταξά πουσαι ρε Γιώργη Παπαδόπουλε !!! Και οι δυο τους ήταν πολύ Δημοκράτες! Για να φτιαχτεί ο τόπος μια λύση υπάρχει!!! Στυγνή δικτατορία! Επειγόντως χρειάζεται Στάλιν Λένιν η Φράνκο η Πινοσέτ η Βιντελα η δεν ξέρω τι!!! Βαρέλι χωρίς πάτο και η λέξη αναρχία είναι λίγη!!!!

    1. χα χα χα χα και ποιος σου ειπε οτι ετσι θα φτιαχτει? χειροτερη θα γινει. Δε θα μπορεις καν να ποσταρεις και οι ανευθυνοι δικτατατορες θα κανουν οτι θελουν

  3. Ο Κασελακης μόλις έρθει από Αμερική που κάνει την πρωτοχρονιά με τους γονείς του πάει κατευθείαν Κωσταντινουπολη για ευχή παιδιά

  4. Ασύλληπτα αργόμισθα κρατικοδίαιτα τρωκτικά του κερατά

  5. Στέφανε επειδή τα τουρκοκάναλα δεν λένε κουβέντα, βάλε τα βίντεο από το Σύνταγμα με Πακιστανούς χωρίς γυναίκες να γιορτάζουν. Βάλε τα Αραβικά τραγούδια που έλεγε η τραγουδίστρια, βάλε τις Παλαιστηνιακές σημαίες που ανεμίζανε ενώ αν πήγαινε κανένας τρελλός με καμιά Ελληνική σημαία τα ίδια τουρκοκάναλα θα τον λέγανε φασίστα. Το θέμα δεν είναι οι μίζες που παίρνουνε πλέον. Εχθές ήταν η χαριστική βολή ότι είμαστε σκλάβοι στην πατρίδα μας αφού το ανώμαλο ανθελληνικό φιλοισλαμικό τόξο έκανε επίδειξη δύναμης. Καλό αγώνα Στέφανε για την λευτεριά της Ελλάδας και καλή χρονιά σε Έλληνες και Ελληνίδες όταν στο Σύνταγμα δεν τολμούσαν να πάνε Ελληνίδες!

    1. Σωστός, αλλά ύπουλα και μεθοδικά όλοι του δημοκρατικού τόξου λένε ότι αφού μας ψηφίζετε σημαίνει ότι τους θέλετε. Όχι σε μεγάλα ζητήματα γίνεται δημοψήφισμα. Όμως όταν δε λειτουργεί η δημοκρατία και ο πυλώνας της δικαιοσύνης και το δημοψήφισμα αν θέλουν το ακυρώνουν όπως έγινε επί προδότη Αλέξη. Άρα το σύστημα κάνει ότι θέλει και θα συνεχίσει αφού δεν υπάρχει ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο να είναι προ των πυλών και φόβητρο τους. Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες κάτι κινείται εδώ τίποτα. Δεν επεμβαίνει κάνεις.

  6. Nαι.αλλα οι ηλιθιοι θελανε Μιζοτακη και 40% στις εκλογες.
    Καλα να παθετε πανηλιθιοι.
    Ξηλωθειτε τωρα και πληρωστε τους μαφιοζους που ψηφισατε.
    Πιο ηλιθιος λαος δεν υπαρχει στον πλανητη.
    Να σας παρουνε και τα σωβρακα,πανηλιθιοι,αυτοι σας αξιζουν.

Comments are closed.